És nála nagyobb bakimestert'shutterisland írta:
a korosztályában vagy a fiatalabb kapusok között pedig nem igazán találni nála ígéretesebbet.

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 6., kedd 15:09
És nála nagyobb bakimestert'shutterisland írta:
a korosztályában vagy a fiatalabb kapusok között pedig nem igazán találni nála ígéretesebbet.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 6., kedd 15:02
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 6., kedd 14:56
Ahogy írta R24, szerintem is nagy szerepet játszott a döntésben a német kora,
így, ha beválik, 9-10 évre
mert nekem kapásból Rüstü és az ő óriási várakozással beharangozott szerződtetése jutott pont eszembe!rüstü-t kiszorította.
+ Egyelőre ugye messze nem ez a kategória a német.courtois-t
Nem rég olvastam valahol, hogy 5 milláért vihető.De ha már megemlítetted Keylor Navast, őt elfogadnám második számú kapusnak
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. május 6., kedd 14:41
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 6., kedd 14:41
Ahogy írta R24, szerintem is nagy szerepet játszott a döntésben a német kora, így, ha beválik, 9-10 évre meg lesz oldva a kapusposzt, míg Navas vagy Diego Alves nem lett volna ennyire hosszú távú befektetés. Illetve, gondolom, az sem volt elhanyagolható tényező, hogy korához és kvalitásaihoz képest viszonylag olcsón megszerezhető (volt), már amennyiben igazak azok a hírek, hogy 14-15 millió eurót fizetünk érte.madridronie írta:Ezt a Ter Stegen transzfert még mindig nem igazán értem; OK fiatal, tehetséges (mondjuk ennyire) stb., de miért kellett No.-ba menni (?), amikor a Liga is tele van jobbnál jobb kapusokkal; itt van pl. ez a Keylor Navas is, vagy Diego Alves stb. ...
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 6., kedd 14:31
Leírtam, hogy OK fiatalabb, de a fentiek kora sem mondható éppen gázosnak, főleg nem kapus poszton. De igazából tök mind1, minket aztán rohadtul nem érint.Egyik 27 másik 28 éves, a német meg 22.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 6., kedd 14:27
Egyik 27 másik 28 éves, a német meg 22.madridronie írta:Ezt a Ter Stegen transzfert még mindig nem igazán értem; OK fiatal, tehetséges (mondjuk ennyireter stegen úgy néz ki, hogy jön) stb., de miért kellett No.-ba menni (?), amikor a Liga is tele van jobbnál jobb kapusokkal; itt van pl. ez a Keylor Navas is, vagy Diego Alves stb. ...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 6., kedd 14:26
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 6., kedd 14:23
Ezt a Ter Stegen transzfert még mindig nem igazán értem; OK fiatal, tehetséges (mondjuk ennyireter stegen úgy néz ki, hogy jön
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 6., kedd 14:18
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. május 6., kedd 14:13
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 6., kedd 13:10
Szerk. OFF bocsilobogtatót papírka
Messivel ketten együtt szó szerint aranyat érnek - NEKÜNKÉs milyen jól is tettük!Már akkor leírtam párszor, hogy ha más nem arra jó lesz az erölködésünk, hogy a barcának nehezebb lesz a helyzete. És ha sok pénzt kell elszórni egy játékosra, akkor kevesebb marad a többire...
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. május 6., kedd 13:00
Ezt már az elnök is elmondta, nem?a barca egyik alelnöke bevallota, hogy neymar nem 50 millió volt.
Azért szerintem itt nem erről van szó. Amit csinál a vezetőség, a pénzügyi embereik meg jogászaik annak nem sok köze van ahhoz, amit egy 16 éves gyereket érint. Az emberi oldal az, hogy vele mennyire törődnek, mennyit mosolygott a szertáros, amikor próbajátékon volt, hányszor veregette hátba az edző, stb. És teljesen jogos, hogy ez számít neki. Ahogy egy nagyvállalat alkalmazottját is jobban érdekli, hogy milyen a munkahelyi hangulat, a kollégák, a kávé a konyhában, mint az, hogy a vállalat feje sikkaszt-e vagy nem.Sok dolgot lehet felhozni ami a barcában jobb,persze legalább annyi meg rosszabb, de pont az emberi oldalát? össze vissza hazudoznak,árakat trükkeznek stb...
És milyen jól is tettük!És persze ezért illetve a pénzügyi stabilitás veszélybe kerülése miatt is mi vagyunk a hibásak, miattunk kellett hamar cselekedniük! Felvertük az árát,
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 6., kedd 11:37
És persze ezért illetve a pénzügyi stabilitás veszélybe kerülése miatt is mi vagyunk a hibásak, miattunk kellett hamar cselekedniük!a barca egyik alelnöke bevallota, hogy neymar nem 50 millió volt.
Hozzáteszem, hogy ezzel azt is bevallották, hogy a Neymar által előszeretettel lobogtatót papírka is érvénytelen és hogy a DIS-t, Santost megkárosítva, a nevelőklubot, illetve a játékjog résztulajdonosát megkerülve egyeztek meg Neymarék a Barcával!"The club signed a pre-agreement for Neymar to join the following season [2014-15]," the Barca chief told reporters.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 6., kedd 11:12
Csabi írta:ebben a mai eltorzult, agymosott világban ez számomra pontosan olyan "rasszizmus", mint ha egy cigányt vezettek volna ki az üzletből csak mert cigány.Banán írta:Barbárok!
más: kibújt a szög a zsákból, ide beírom mert erre mindenki legyinteni fog magyarországon/világon: http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... ID=HP_HN_2
a barca egyik alelnöke bevallota, hogy neymar nem 50 millió volt.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 6., kedd 10:46
ebben a mai eltorzult, agymosott világban ez számomra pontosan olyan "rasszizmus", mint ha egy cigányt vezettek volna ki az üzletből csak mert cigány.Banán írta:Barbárok!
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 6., kedd 7:50
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. május 5., hétfő 23:41
madridronie írta: Alapesetben véleményem szerint még most is ott vannak, csak már "normális" sztáralakulatként és nem korszakos, minden idők legjobb Barcajaként, amit vélhetően nem 2-3 éven belül ismételnek meg újra! Egyelőre kanyarba nem látni új Iniestát, Xavit, Messit!
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 5., hétfő 23:24
Erre gondoltam elsősorban én is, aminek egyenes következménye, hogy már koránt sem olyan félelmetes ellenfelek, mint korábban! A 2011/2012-es szezontól kezdve láthatóak a rendszerük gyengeségei, amit azóta egyre többen képesek meglovagolni --> az, hogy miként és mennyire dominálva már egy más kérdés; de a lényeg, hogy mostanra már bőven verhető a rendszer nem csak Katalóniában, de Münchenben is --> utóbbi bizonyítja leginkább, hogy azon a szinten nem lehet csak bárkikkel megismételni, művelni azt a teljesítményt, játékot, hatékonyságot)!Én nem vagyok abban biztos, hogy elhaladt a tiki-taka mellett a világ, inkább csak nem képesek olyan szinten művelni a katalánok sem, mint korábban.
Alapesetben véleményem szerint még most is ott vannak, csak már "normális" sztáralakulatként és nem korszakos, minden idők legjobb Barcajaként, amit vélhetően nem 2-3 éven belül ismételnek meg újra! Egyelőre kanyarba nem látni új Iniestát, Xavit, Messit!akkor bőven visszajöhetnek a legmagasabb szintre.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. május 5., hétfő 23:02
Én nem vagyok abban biztos, hogy elhaladt a tiki-taka mellett a világ, inkább csak nem képesek olyan szinten művelni a katalánok sem, mint korábban. nincs már meg a sebessége a passzoknak, nincs meg a folyamatos visszatámadás. A 2009-es vagy 2011-es barca lehet, hogy most is a legnagyobb esélyese lenne minden kupának. Se Messi, se Xavi, se a védelem nincs a korábbi szinten.mert TOP keret, egykori korszakos csapat ide-oda a világ szép, lassan elhaladt a "labdatoszós" Barca mellett (ez az egysíkú valami önmagában már nem elég; persze ez nemcsak a katalánoknak, Pepnek sem esik le egyelőre
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem