Én is örültem volna neki, bár lehet, hogy akadt volna pár buktató a dologban... Simán el tudom képzelni, hogy egy-egy kétes megítélésű döntését követően (mondjuk ha padoztatná Xavit, kihagyná Messit a kezdőből egyszer-egyszer, kevésbé fektetné a hangsúlyt a labdatartásra stb.) a vezetőség nem állna teljes mértékben mögé, és így értelmetlen lenne a munkája.ikarus93 írta:Nagyon örülök neki, hogy végül nem Klopp megy a Barcába, ő helyre rakta volna a csapatot rendesen.
Szerintem először a vezetőséget kellene leváltani, úgy, ahogy van, Bartomeustól, Zubizarretástól, előrehozott választásokat kellene tartani, hátha sikerülne egy nem tökéletesen dilettáns csapatot állítani a klub élére. Egy olyan csapatot, akik látják, hogy változásokra van szükség és nem szabad csakis Guardiola örökségéből élni.
Enrique esetében valóban nagy kérdés, hogy mennyire mutatnának és éreznének tiszteletet, megbecsülést irányába a játékosok, de azt hiszem, ezen a téren csak jobb lehet Tatához képest, akinek még egy Tello is beszól, ha úgy alakul, és aki Messivel nevetgélve trécsel az edzésen... Mintha a haverja lenne, nem a játékosa.
Illetve kétséges, hogy lenne-e töke leültetni a padra Xavit... De én bízom nagyon Luchóban, valamiért pozitív előérzeteim vannak vele kapcsolatban. (Már ha tényleg őt nevezik ki végül, azért hivatalos bejelentés még mindig nem volt.)