Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 5., hétfő 22:48

ikarus93 írta:Nagyon örülök neki, hogy végül nem Klopp megy a Barcába, ő helyre rakta volna a csapatot rendesen.
Én is örültem volna neki, bár lehet, hogy akadt volna pár buktató a dologban... Simán el tudom képzelni, hogy egy-egy kétes megítélésű döntését követően (mondjuk ha padoztatná Xavit, kihagyná Messit a kezdőből egyszer-egyszer, kevésbé fektetné a hangsúlyt a labdatartásra stb.) a vezetőség nem állna teljes mértékben mögé, és így értelmetlen lenne a munkája.

Szerintem először a vezetőséget kellene leváltani, úgy, ahogy van, Bartomeustól, Zubizarretástól, előrehozott választásokat kellene tartani, hátha sikerülne egy nem tökéletesen dilettáns csapatot állítani a klub élére. Egy olyan csapatot, akik látják, hogy változásokra van szükség és nem szabad csakis Guardiola örökségéből élni.

Enrique esetében valóban nagy kérdés, hogy mennyire mutatnának és éreznének tiszteletet, megbecsülést irányába a játékosok, de azt hiszem, ezen a téren csak jobb lehet Tatához képest, akinek még egy Tello is beszól, ha úgy alakul, és aki Messivel nevetgélve trécsel az edzésen... Mintha a haverja lenne, nem a játékosa.
Illetve kétséges, hogy lenne-e töke leültetni a padra Xavit... De én bízom nagyon Luchóban, valamiért pozitív előérzeteim vannak vele kapcsolatban. (Már ha tényleg őt nevezik ki végül, azért hivatalos bejelentés még mindig nem volt.)

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 5., hétfő 22:36

szóval igen is jók voltak az elképzelései, és lehetett látni, hogy mit szeretne, de túl kis hal volt.

az viszont igaz, hogy top edző kellene, akinek komolyabb a respectje, mert jelenleg enrique kinevezésében az egyetlen pozitívumnak azt látom, hogy akkor nagy eséllyel jön vissza vele rafinha is.
Amíg ez a vezetés marad és a Pep-féle CSODA Barca lesz a mérce minden téren, addig a TOP edzők (mondjuk kérdés, hogy kik említhetőek ebben a kategóriában, mert pl. egy Rudi Garciat simán el tudnék ott képzelni) kerülni fogják ezt a csapatot, mert olyan szinten behatároltak a lehetőségek játékfelfogás és elvárások terén, hogy azt hülyék lesznek vállalni hiába a pénz, jó játékosok stb. --> picit váltani kellene azon a rózsaszín szemüvegen keresztül látott szemléleten, mert TOP keret, egykori korszakos csapat ide-oda a világ szép, lassan elhaladt a "labdatoszós" Barca mellett (ez az egysíkú valami önmagában már nem elég; persze ez nemcsak a katalánoknak, Pepnek sem esik le egyelőre)! :roll:
Nagyon örülök neki, hogy végül nem Klopp megy a Barcába
Eleve érdekes lett volna a futballról alkotott elképzelései miatt, ami merőben ellentétes a Barca tutujgatással! :)
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. május 5., hétfő 22:29

ziro4vr írta:
R.M.C.F írta:Valahol azt olvastam,hogy már nem tiki taka hanem ciki taka. :shutup:
de nem ivántól, nyugtass meg :hmmm: remélem még mindig kitartóan védi a bárszááát, vagy ha nem is őket, legalább a bayernt..bár most már a vb-re koncentrál szerintem és a brazilokra, ahol olyan zsenik várnak bevetésre állítása szerint, mint oscar :D
Előző Zuhanyhíradóban konkrétan kijelentette, hogy még mindig messi a világ legjobb focistája! :mrgreen:
Ami igaz is lenne ha nem hányna heti rendszerességgel, futna 6 km-nél többet, odatenné magát és így tovább.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. május 5., hétfő 22:13

Nagyon örülök neki, hogy végül nem Klopp megy a Barcába, ő helyre rakta volna a csapatot rendesen.
Luis Enrique meg egy újabb báb edző lesz.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. május 5., hétfő 22:12

Shutter-ék megint nemlétező taktikai újjításokról fognak beszélni.
pedig voltak újdonságok, és eleinte lehetett látni, ahogy beszélt is róla sokszor tata, hogy miken szeretne változtatni.
szóval az elképzelések megvoltak és látszódtak a jelek, több meccsen voltak a korábbinál gyakrabban átlövéseink, néhány meccsen jó volt a letámadás, többet erőltette a széljátékot, stb.

az már egy másik dolog, hogy egyrészt a kora ellenére is zöldfülű és nem elég karakteres sajnos ahhoz, hogy ezt hosszú távon is sikerre vigye, másrészt meg nem tudta motiválni ezt a keretet, az meg mondjuk nem árt, ha nyerni akarunk valamit.
szóval igen is jók voltak az elképzelései, és lehetett látni, hogy mit szeretne, de túl kis hal volt.

az viszont igaz, hogy top edző kellene, akinek komolyabb a respectje, mert jelenleg enrique kinevezésében az egyetlen pozitívumnak azt látom, hogy akkor nagy eséllyel jön vissza vele rafinha is.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 5., hétfő 21:55

BBeno írta:az jó. ő sem tud semmi újat vinni a játékukba csak ugyanazt amit eddig. mehet tovább a tikitaka
Nyáron vesznek pár játékost elmennek haknizni, aztán ősszel az új edző miatt jön egy kis megtáltosodás, mindenki el lesz ájulva Shutter-ék megint nemlétező taktikai újjításokról fognak beszélni.Majd jön a tavasz komolyabb ellenfelekkel akik röhögve szétkontrázzák majd őket, ez lesz a képlet minden évben amíg nem visznek egy top edzőt oda.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 5., hétfő 21:49

R.M.C.F írta:Valahol azt olvastam,hogy már nem tiki taka hanem ciki taka. :shutup:
de nem ivántól, nyugtass meg :hmmm: remélem még mindig kitartóan védi a bárszááát, vagy ha nem is őket, legalább a bayernt..bár most már a vb-re koncentrál szerintem és a brazilokra, ahol olyan zsenik várnak bevetésre állítása szerint, mint oscar :D
Nem illik.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 5., hétfő 21:45

Valahol azt olvastam,hogy már nem tiki taka hanem ciki taka. :shutup:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. május 5., hétfő 21:42

az jó. ő sem tud semmi újat vinni a játékukba csak ugyanazt amit eddig. mehet tovább a tikitaka
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 5., hétfő 20:57

Más: egyre inkább úgy tűnik, hogy Luis Enrique lesz a befutó, ami a vezetőedzői posztot illeti, a hírek szerint LE ma már tárgyalt is Zubival.
A katalán sajtó gyakorlatilag kész tényként kezeli, paparazzi fotókkal alátámasztva a tárgyalásokat. A pletykákat erősítik azok a hangok is miszerint Valverde előzetesen már beintett Zubiéknak.

RealMadrid

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 5., hétfő 20:39

már megint a mészánkláb. no és messi.
ezek csalnak gyönyörűen.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 5., hétfő 20:28

Rengeteg olyan van, hogy ellenfél csapat mezében mennek semleges meccsre, már én magam is találkoztam sok ilyennel és egyszer nem kellett még kivinni, meg nem kezdték el lökdösni. :) Szvsz az első nem olyan mértékű provokáció.
Engem csak azért nem vertek meg Torinóban szerintem, mert Juve szurkolóval voltam. Nem nézték jó szemmel, hogy Real cuccban megyek a stadiontúrára.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2014. május 5., hétfő 19:58

realistahuni írta:
Nem lehet általánosítani a szurkolók között, de itt konkrétan az egyik provokált a másik meccset nézett
Nehogymár ha bemész egy realos mezben a campnouba egy meccsre(!) az ne lenne provokálás. A barcás gyerek is így járt volna, csak amikor ő csinálta nem volt meccs, és szerencséjére nem jártak arra komolyabb szurkolók.
Amúgy az ilyent meg intézzék el az utcán jó kis meccs előtti ökölpárbajjal(és nem késekkel meg hasonlókkal mint a gyáva olaszok) és az "tiszta dolog" legalább.
Rengeteg olyan van, hogy ellenfél csapat mezében mennek semleges meccsre, már én magam is találkoztam sok ilyennel és egyszer nem kellett még kivinni, meg nem kezdték el lökdösni. :) Szvsz az első nem olyan mértékű provokáció.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 5., hétfő 19:54

GT37 írta:
Banán írta:Barbárok! :)
Amúgy nem tudom, mi értelme volt ennek a provokáción kívül... Szerencséje a srácnak, hogy elvezették a biztonságiak, mert ha pár indulatosabb katalán drukker hamarabb kiszúrta volna őt, mint a biztonsági emberek, akkor nem biztos, hogy jól járt volna.

Más: egyre inkább úgy tűnik, hogy Luis Enrique lesz a befutó, ami a vezetőedzői posztot illeti, a hírek szerint LE ma már tárgyalt is Zubival.
Én nemtom....láttam már ilyet nem egyszer...nincs ezzel semmi baj ha kultúrált a dolog...sz NHL-be ez mindennapos....
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. május 5., hétfő 19:36

Nem lehet általánosítani a szurkolók között, de itt konkrétan az egyik provokált a másik meccset nézett
Nehogymár ha bemész egy realos mezben a campnouba egy meccsre(!) az ne lenne provokálás. A barcás gyerek is így járt volna, csak amikor ő csinálta nem volt meccs, és szerencséjére nem jártak arra komolyabb szurkolók.
Amúgy az ilyent meg intézzék el az utcán jó kis meccs előtti ökölpárbajjal(és nem késekkel meg hasonlókkal mint a gyáva olaszok) és az "tiszta dolog" legalább.

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. május 5., hétfő 19:30

Mégis útnak engedik Tata "A reformer" Martinot? :mrgreen:
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 5., hétfő 19:20

Banán írta:Barbárok! :)
Amúgy nem tudom, mi értelme volt ennek a provokáción kívül... Szerencséje a srácnak, hogy elvezették a biztonságiak, mert ha pár indulatosabb katalán drukker hamarabb kiszúrta volna őt, mint a biztonsági emberek, akkor nem biztos, hogy jól járt volna.

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 5., hétfő 19:14

Gondolom a stadion házirendjében benne van, hogy nem lehet a többi szurkolót inzultálni...
OK, de mit csinált a Barca mezes spanja (aki meg se moccant), hogy neki is távoznia kellett?

RealMadrid

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2014. május 5., hétfő 19:10

realistahuni írta:
Nincs több kérdésem!
Értem mit akartál mondani, de nyugi a mieinket sem kellene félteni ilyen esetben. Mondjuk ez így is van rendben.
Nem lehet általánosítani a szurkolók között, de itt konkrétan az egyik provokált a másik meccset nézett, próbáltam direkt ironikusan két szélsőséges videót kigyűjteni, hogy véletlenül se maradjak pártatlan, de úgy látszik ez még viccből sem sikerült. :D

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2014. május 5., hétfő 18:57

BlancoMark írta:De ilyet amúgy lehet csinálni, hogy van a meccsre szóló jegye és kivezénylik?
Gondolom a stadion házirendjében benne van, hogy nem lehet a többi szurkolót inzultálni...

Vissza: