A támadásokkal elégedett voltál?
Nem voltam elégedett, de ha hátul nem szerencsétlenkedünk és nem kapunk 2 olyan hülye gólt, még így és ezzel együtt is megvan, mert akkor la. görcsölés nélkül támadhatunk tovább.
Akarat? Marcelo akart? Benzema akart? Illarra akart? és így tovább...
Biztos nem akartak, jó nekik a 2. hely!

Jelen formájukban ennyire képesek, inkább ez az aggasztó!
Tegnap nem kicsit kellett volna menni.
És nem mentek, főleg a második félidőben?

Az, hogy hozták a Sevilla elleni formát már egy más kérdés. Az a második bekapott gól tett be nagyon a gárdának.
Nem kérem többször, hogy fejezd be az analizálásomat, ne próbálj helyettem gondolkodni.
Picit üldözési mániád van és Isten ments, hogy analizáljak, csak épp a kifakadásodat, meg a gúnyos megjegyzéseket nem értem, mikor senki sem mondta, hogy egyet kell érteni velem még akkor sem, ha egy nem túl szerencsés és téves megfogalmazás miatt nem is volt egyértelmű az első hsz., a másodiknak már annak kellett lennie a TARTÁS helyesbítésével! Helyetted nem akar senki gondolkodni én viszont annak örülnék, ha megpróbálnánk egymás gondolkodás módját megérteni, mert akkor pár felesleges hsz.-t megspórolnánk!
Összevissza beszélsz.
OK.
Te jöttél azzal a hülyeséggel, hogy a csapatnak csillagos ötös az akarása idén
Az akarással (max. 1-2 bohócot leszámítva, de nem az átlag, nagyon nem) véleményem szerint továbbra sincs baj, mert ellenkező esetben már rég nem itt tartanánk (ebben semmiben nem vagyunk rosszabbak az AtManál); a koncentráció és felelősségtudat az már egy más kérdés! De mint mondtam szubjektív vélemény volt és nem kell vele egyetérteni!