kicsit előrekanyorodnék a nyárra.
attól úgyis független hogy hogyan alakul a bl és a bajnokság.
kapus poszt rendben van. oldja meg ancelotti továbbra is valahogy, nem érdekel mindkettő jól véd.
védelem is rendben, coentraot rá kéne venni arra hogy maradjon. sosem volt vele baj, mindig hozott egy színvonalat, és mindig küzdött hajtott. a világversenyeken is rendre jól teljesít, megbízható és kiegyensúlyozott. utóbbi sajnos marcelora már nem igaz. nem kérdés hogyha marcelo olyan lesz mint 1-2 éve akkor ő a világ legjobbja a posztján, de ha úgy teljesít ahogy idén akkor padozzon ő és játsszon coentrao. azt a siquerát hozták velünk legtöbbet szóba ha jól tudom, na róla az ég világon semmit nem tudok. az az alberto moreno aki a sevillában játszik viszont ügyes volt tavaly a korosztályos(!!) csapatában, ahol ott volt illarra és isco is, ja meg morata.
középpálya. na ez nálam azért hatalmas kérdés mert szezon elején khedira sokat játszott most viszont a vak is látja hogy jobbak vagyunk dimariaval. és most jött el az ahol nem tudom mit csinálnék. xabi jobb mint illarra, akit most idén eladni hülyeség lenne, nem kapott annyi lehetőséget és ráadásul most még sokat is buknánk rajta. xabi meghosszabbította a szerződését így őt megint csak nem lenne értelme eladni és most még jó is, padra én inkább őt hagynám egyébként mint illarrat. casemiro sok vizet nem zavar, ha ez neki megfelel maradhatna. igazából én egyetlen dolgot szeretnék csak, hogy iscot ne basszuk el. az a srác úgy jött ide hogy malagában ő volt a kiskirály, ő volt a malaga cr-e, neki az ég világon semmit nem kellett védekeznie, a válogatottban is kurva sokszor állt csípőre tett kézzel és sétálgatott hátra -mint messi..- mert megtehette. rmcf-nek ez is volt vele a legnagyobb baja vagy ettől félt a legjobban mikor megvettük, ehhez képest a srác váltott. melózik, hátrébb is játszik mint korábban és még így is jó. csak ne basszuk el. de ugyanakkor ott van dm is akinek talán ez az itteni legkiegyensúlyozottabb szezonja. és akkor ugye még ki tudja hogyha khedira visszatér vele mi lesz.
egy ilyen alap kp-t eltudnék képzelni: modric-kroos-isco. csak talán ez meg túl offenzív lenne.
még két dolgot szeretnék, jesét se basszuk el.

moratát viszont igen, nem kell ő nekünk, nagyon kevés a srác. és ancelotti nyilatkozata -nem az hogy elérheti cr szintjét- hanem az hogy majd még beszél vele a szezon végén mert hogy keveset játszik. a bbc viszont már jól összeszokott, úgyhogy benzema nyakára hozni egy suarezt talán hiba lenne... mindenesetre elnézve a többi európai top csapat problémáit..talán irigyelhetnek most minket.