Nekem isRealista24 írta:JelenFaust írta:Konkrétan bárkinek is spoileres hogy mi történik a Póki 2-ben?![]()
De most mindegy, inkább ezt spoilerezzék le mint valami GoT szerűséget.
HozzászólásSzerző: Demes » 2014. május 5., hétfő 22:14
Nekem isRealista24 írta:JelenFaust írta:Konkrétan bárkinek is spoileres hogy mi történik a Póki 2-ben?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 5., hétfő 22:04
JelenFaust írta:Konkrétan bárkinek is spoileres hogy mi történik a Póki 2-ben?![]()
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 5., hétfő 22:03
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ha valaki nulla képregényes ismerettel nézi, annak lehet meglepi gwen sorsa. másrészt kinyírhatták volna a következő részben is. raimi pl. életben hagyta. mondjuk raimi nagyjából mindent elbaszott, amit csak el lehetettFaust írta:Konkrétan bárkinek is spoileres hogy mi történik a Póki 2-ben?![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2014. május 5., hétfő 21:46
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 5., hétfő 21:41
OMGFaust írta:Első és harmadik szar, többit nem láttam.Remy írta:Mission Impossible filmekről vélemények? (láttam mindet)![]()
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. május 5., hétfő 21:39
A francba tudtam hogy elbas*ok valamit, pedig annyira ügyeltem rá.nmate írta:Miki bazmeg tedd spoilerbe a végét légyszíves... köszönöm szépen
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 5., hétfő 21:37
Így jó?nmate írta:Miki bazmeg tedd spoilerbe a végét légyszíves... köszönöm szépen![]()
Első elmegy, utolsó elég jó film.Remy írta:Mission Impossible filmekről vélemények? (láttam mindet)
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 5., hétfő 21:36
Első elmegy, utolsó elég jó film.Remy írta:Mission Impossible filmekről vélemények? (láttam mindet)
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 5., hétfő 21:35
Tom Cruise... Ennyit elég is a filmről mondani. Rühellem ezt a palit.Remy írta:Mission Impossible filmekről vélemények? (láttam mindet)
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 5., hétfő 21:34
1. Korrekt Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A rosszfiú kiléte bevállalós a sorozatok ismeretébenRemy írta:Mission Impossible filmekről vélemények? (láttam mindet)
HozzászólásSzerző: Faust » 2014. május 5., hétfő 21:32
Első és harmadik szar, többit nem láttam.Remy írta:Mission Impossible filmekről vélemények? (láttam mindet)
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. május 5., hétfő 21:31
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 5., hétfő 21:02
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. május 5., hétfő 13:16
Pont tegnap este néztem meg én is. Több rosszat hallottam róla, mint jót, imdb-n sem áll valami jól, de ez utóbbi ált engem nem befolyásol. Szóval nem volt rossz. keleti story, kis fantasyvel megbolondítva. Egyszer mindenképp meg lehet nézni. ===> 7/10messideco írta:47 ronin
Nagyon bejönnek a távol-keleti filmek ezen fajtái. Furcsa volt Keanu Reevest egy ilyen szerepben lehozni, de megoldotta. Egyszerű forgatókönyv, nem vállalták túl magukat az alkotók, de ennyi elég is volt.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. május 5., hétfő 12:46
a Wall Street nálam inkább vígjáték, mint bármi más műfaj. nem is kell keresni benne komolyabb drámai dolgokat.Pipita írta:Na, akkor mostantól hivatalosan is visszavonulok a top10-es listától. Vártam a nagy durranást, de ez a Wall Street farkasa elég nagy csalódás volt. Jó film, meg minden, de a hatalmas hype ami körülvette, a rengeteg 10/10, az újabb Oscar-követelés Di Capriónak, szóval feledhetetlen élményre számítottam, ehhez képest, hát, jó volt, de én ezt a filmet már láttam többször, csak azokban másra mentek rá főképp. Illetve itt nem is igazán értem, mi volt a fő cél.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A végén a fordulat, hogy kiadta a barátait, elárulta minden ismerősét, és börtönbe vonult...hát ennek mekkora megható résznek kellett volna lennie? Aztán csak simán lefolyt az egész érzelem nélkül. De a barátság is miről szólt? Hogy együtt kúrták a kurvákat meg szívták a kokót. Hát engem annyira nem tudott meghatni, hogy ezeket az embereket árulta el, bár kinek mi a barátság.
HozzászólásSzerző: Faust » 2014. május 5., hétfő 12:15
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. május 5., hétfő 12:13
Én viszonylag fiatalon 21-22 évesen láttam, de akkor is nagyon megfogott. Idén újráztam és azt kell mondjam ez az anime nem véletlen az egyik legkomolyabb és leghíresebb. Olyan témát/témákat boncolgat - iszonyatosan finoman! - amiről napokat lehetne beszélni.messideco írta:
Páncélba zárt szellem
Témája miatt régóta tervezgetem az animet, de sajnos kisebb csalódás volt. Nem tudott lekötni nagyon, pedig érdeklődve kezdtem nézni.
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. május 5., hétfő 11:52
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 4., vasárnap 17:14
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem