az szó szerint még meg sem születettCsabi írta:jó, majd ha mutattok a foci történelmében játékost, aki nem rontott ziccert, akkor jöhettek savazni. úgyhogy akármennyire is felbasz embereket vagy nem hogy képes ziccert kihagyni, mindenki szokott.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 5., hétfő 14:51
az szó szerint még meg sem születettCsabi írta:jó, majd ha mutattok a foci történelmében játékost, aki nem rontott ziccert, akkor jöhettek savazni. úgyhogy akármennyire is felbasz embereket vagy nem hogy képes ziccert kihagyni, mindenki szokott.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 5., hétfő 14:50
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 5., hétfő 14:48
Ez a legidegesítőbb az egészben egyébként. Ezt beverte úgy, ahogy csak kevesen, viszont a 3. percben meg olyan ziccert rontott, amit nem lenne szabad. Nem is az zavar, hogy kihagyta, hanem ahogyan tette ezt, durr telibe a kapusba rúgni nem kéne az ilyet.morientes írta:Ez a meccs olyan lett amilyen...mindegy.
DE AMIT RONALDO LEMŰVELT ANNÀL A GÓLNÀL,AZT CSAK A LEGNAGYOBBAK TUDJÀK....![]()
Azt nem lehet tanulni....meg gyakorolni...arra születni kell...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 5., hétfő 14:42
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. május 5., hétfő 12:22
madridronie írta:Szó szerinti fordításban; a futballnak igazságosnak kell lenni, ez a Liga az AtMa-é, ők érdemlik meg!Parejo: "El fútbol tiene que ser justo, el Atleti merece la Liga"![]()
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 5., hétfő 12:15
Szó szerinti fordításban; a futballnak igazságosnak kell lenni, ez a Liga az AtMa-é, ők érdemlik meg!Parejo: "El fútbol tiene que ser justo, el Atleti merece la Liga"
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. május 5., hétfő 11:53
ez mi akarna lenni?Parejo: "El fútbol tiene que ser justo, el Atleti merece la Liga"
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. május 5., hétfő 11:45
Pontosan!hogy a faszba szarnám már le a bajnokságot, egy atma nem nyerheti meg, világ szégyene lenne.
triplázást akarok. aztán spanyol szuerpkupát, aztán európai szuperkupát, aztán klubvébé címet.
aztán béell címvédést, na és akkor utána hátradőlhetünk picit. persze közben a bajnokságokat nyerni kell folyamatosan.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 5., hétfő 11:16
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 5., hétfő 10:50
Hát ez jogos. Botrányos Marcelo.csabi87 írta:Azért Marcelo is nemgyenge formátban van.![]()
![]()
Egy jó megmozdulása nem volt.Na ezért nem kellene nevetni a szomszédban játszó Alvesen.Mert nekünk is lett egy Alves 2.0-ánk.![]()
![]()
Hihetetlen...
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. május 5., hétfő 10:25
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 5., hétfő 10:19
Picit más a 2 játékos reputációja a csapaton belülCsak ez pont CR-től elég rosszul jött le
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. május 5., hétfő 10:10
Csak ez pont CR-től elég rosszul jött le, mert ennyi erővel a többi csapattársa 10 percenként szidhatta volna, annyit lődözött Ronaldo tegnapmadridronie írta:Hogy ő a világ legjobbja és egyszer idén már lecsúszott neki; a dolog szépséghibája, hogy most hátrányban voltunk pár perccel a lefújás előtt és nem gólokkal mentünk az aktuális ellenfél előtt!
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 5., hétfő 10:05
---->Morata mit kapott már C.Ronaldotol?Mondjuk azt én sem értettem miért nem tette le neki a lasztit? Mit gondolt,hogy 16-ról kilövi a jobb felsőt?
![]()
Hogy ő a világ legjobbja és egyszer idén már lecsúszott neki; a dolog szépséghibája, hogy most hátrányban voltunk pár perccel a lefújás előtt és nem gólokkal mentünk az aktuális ellenfél előtt!Alvaro Morata a liga leghatékonyabb góllövője. A spanyol csatár 47 percenként szerez gólt, és ezzel messze megelőzi Messit (82 perc) és Ronaldót is (85 perc).
Dehogy is Neked, semmiféle támadás nem volt benne (hisz egyetértettem Veled), csupán hangulatjelzés volt a részemről a dologgal, balf@szságunkkal kapcsolatban, illetve a már sokak által jelzett, "picit talán idegesítő védjegyem" a fórumon!Nem tudom a smile-kat nekem szántad-e
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. május 5., hétfő 9:55
Nem tudom a smile-kat nekem szántad-e, de (amennyiben igen) pont ezt próbáltam kifejezni én is. Akkor számoltam utána, hogy az x-szel is ugyanúgy harcban maradunk, és nem romlik jelentősen a helyzetünk a(z esetleges) győzelemhez képest.madridronie írta:Ez a gól konkrétan életben tartotta a reményeinket, a buktával ugyanis nyugodtan kijelenthetjük, hogy gyakorlatilag kiszálltunk volna a bajnoki küzdelmekből (elvégre az AtMa quasi 4, a Barca meg quasi 1 ponttal ment volna előttünk legjobb esetben is 2 fordulóval a vége előtt)!
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 5., hétfő 9:50
1. A simán alatt azt érted, hogy meg kell nyerniük mindkét meccset, nekünk meg nem szabad hibázni. Tehát nem az ő kezükben van a dolog.1. Ahogy előttem írták simán bajnokok lehetnek
2. Nem kis pénztől esnének el a játékosok és a klub is.
3. Nagyon nem mindegy, hogy a BL-ben kell-e selejtezőt játszaniuk (pl kaphatnak egy Arsenalt)
4. Óriásit zuhanna a csapat megítélése a médiában (amennyiben látványosan adják le a meccset), így közvetve elég komoly összegektől esne el a csapat
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 5., hétfő 9:47
Ami a bajnokságot illeti, idén ez már a 4. ilyen hatalmas lehetőségünk volt (AtMa 2-2 /i/, Barca 3-4 /o/, Sevilla 2-1 /i/és a tegnapi 2-2 /o/)!Kicsit csalódott voltam meccs közben. Úgy éreztem egy hatalmas lehetőséget halasztott el a csapat.
Ez a gól konkrétan életben tartotta a reményeinket, a buktával ugyanis nyugodtan kijelenthetjük, hogy gyakorlatilag kiszálltunk volna a bajnoki küzdelmekből (elvégre az AtMa quasi 4, a Barca meg quasi 1 ponttal ment volna előttünk legjobb esetben is 2 fordulóval a vége előtt)!De egyrészt, nem szabad elfelejteni, hogy ez a Valencia mind a három 'nagy' tökét megszorongatta, egyáltalán nem szégyen ez az eredmény. Másrészt a 70-75. perc körül utánaszámolgattam, hogy "jé, az x pont tökéletesen megfelel". Végig azt mondogattam, hogy "nem baj srácok, az x is jó, csináljátok, csak egy gól elég, ha kettő nem is sikerül!" És mint mindenki tudja, hatalmas küzdés után, csak begyötörték azt az x-et jelentő gólt.
Parejo meg ....Parejo: "El fútbol tiene que ser justo, el Atleti merece la Liga"
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. május 5., hétfő 9:45
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 5., hétfő 9:18
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. május 5., hétfő 9:16
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem