Spanyol bajnokság

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 5., hétfő 13:30

küzdeni tudás: AtMa (5*), Real Madrid (5*), Barca (2)
Küzdeni tudás csillagos ötös nálunk? Hát leköptem a monitorom majdnem :lol: :lol:
Sétáló pöcsfejeket láttam az idei meccseinknek legalább a felén. Tegnap is amit leműveltek, hát nevetséges volt. Vagy matekból ennyire gyengék és nem fogták fel, hogy mi volt a tét, vagy tényleg elhitték, hogy majd a három pontot ajcsiba megkapják.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. május 5., hétfő 13:03

Nem fogok örülni az ATMA bajnoki címének, de vitathatatlan hogy megérdemlik - jobban mint mi. Viszont egy percig se fog érdekelni - még az se ha harmadikak leszünk -, csak a BL-t húzzuk be. Ennyit kérek.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 5., hétfő 12:49

Pedig ha mindenki a szívére tenné a kezét és meg kellene mondani, hogy melyik csapat érdemelné meg leginkább a bajnoki címet, akkor az az Atletico lenne...akármekkora taplók, meg férgek, de övék idén a legkiegyensúlyozottabb, legszervezettebb csapat, a rangadókon remekül szerepeltek, a nagyobb sérülések elkerülték őket, nagyon sokszor szerencséjük volt...szerintem abszolút megérdemelt lenne a bajnoki címük...
Ha megnyerik nem érdemtelenül az fix :roll: , DE ahonnan mi idén már sokadszorra visszajöttünk - a 3 csapat közül messze - a legnagyobb bírói ellenszél ellenére is és a legkevésbé "mákos" csapatként (gondolok itt a kétes meccsszituációk, ellenfelek élete góljai, legtöbb kapufa stb.) akkor azt hiszem, hogy nekünk sem kellene szégyenkeznünk az esetleges cím jogossága miatt, mert rohadtul nem ajándékba kapnánk most se ezt a Ligát! :ike: :sly: Az egész éves teljesítményük és főleg az utolsó 5-7 meccsükön mutatott lélek nélküli, ezzel együtt vagy durva tolás, vagy már-már mesébe illő makkolások utáni sz@rral még mindig tűz közelben lévő Barca az, aki aztán nem sok mindent tett az elmúlt hónapokban azért, hogy még most is bajnok esélyesként tartsák őket számon, ennek ellenére végül lehet, hogy pont ők koronáznak majd meg minket ! :lol: :lol: :lol:

küzdeni tudás: AtMa (5*), Real Madrid (5*), Barca (2)
kiegyensúlyozott teljesítmény: AtMa (5*), Real Madrid (5 --> paraszthajszállal maradunk el, de csak egyelőre), Barca (3 --> jó indulattal)
koncentráció: (főleg amikor igazán kellett volna): AtMa (5), Real Madrid (2), Barca (3')
játék minősége: AtMa (2), Real Madrid (4), Barca (3)
mák faktor: AtMa (5*), Real Madrid (2), Barca (6 az ötös skálán :shutup: )
bírói kedvező ítéletek: AtMa (4), Real Madrid (2,), Barca (6 az ötös skálán :-* )

Na most ezek alapján ...... :ike:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 5., hétfő 9:52

ez a simeone is, bármelyik másik csapattal hozná ezt amit most, akár a spanyol ligában is, leszarnám, legyenek bajnokok. de nehogy már ezek a hernyók. :/

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. május 5., hétfő 9:31

sonic írta: Hat nemtom. Szerintem elobb legyen bajnok a Barca mint az Atleti... :sly: Egy utolso fereg garnitura volt mindig is az a csapat, most is azok, es azok is lesznek. Ne nyerjenek semmit az elkovetkezenod szaz evben ha egy mod van ra. :vivo:

Remelem most fog szethullani Simeone kartyavara, es vegul ures kezzel zarjak a szezont. Egyszeruen mesebe illo lenne. Maga a mamor!
Pedig ha mindenki a szívére tenné a kezét és meg kellene mondani, hogy melyik csapat érdemelné meg leginkább a bajnoki címet, akkor az az Atletico lenne...akármekkora taplók, meg férgek, de övék idén a legkiegyensúlyozottabb, legszervezettebb csapat, a rangadókon remekül szerepeltek, a nagyobb sérülések elkerülték őket, nagyon sokszor szerencséjük volt...szerintem abszolút megérdemelt lenne a bajnoki címük...az is lehet, hogy most 10-20 évig nem lesznek a tűz közelében...szóval inkább ők legyenek a bajnokok, mint a Barcelona.
Saját véleményem szerint nem mi fogjuk megnyerni a bajnokságot, hiszen előttünk van két kőkemény idegenbeli meccs és egyáltalán nem biztos, hogy megtudjuk nyerni őket...nem csak nekünk számítanak a pontok...mondjuk az már egy másik kérdés, hogy szerintem a Barca az uccsó fordulóban, már csak becsületből is meg fogja verni az Atleticot...

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 5., hétfő 8:45

sonic írta:
Sierra írta:Főő sonic te tényleg nagyon utálod őket. :D
Én is, de a barcát mindennél jobban.

És ha a barca nyerne akkor 1 bajnoki címmel megint közelebb lennének hozzánk, szóval az Atlético nyerje meg inkább, 30 évig nem nyernek úgysem. :mrgreen:
A Barca es az ATMA kozott az a kulonbseg, hogy a Barcat tudom csapatszamba nezni. Ok egy futballklub. Az ATMA meg... inkabb bele se megyek. :)
Tény,hogy elég nagy tahók, de 100szor inkább egy ilyen kemény néha akár aljas ellenfél, mint egy olyan kislányos fetrengős kamu egyesület mint a Barca... Nem vagyok sem Madridi sem spanyol, így a társadalmi ellentétek engem nem igazán érdekelnek, a képernyőn én egy minden hájjal megkent kőkemény városi riválist látok és egy álszent,fetrengős kamuklubot erős kissebségi komplexussal és üldözési mániával... Szóval nálam katalánék toronymagasan vezetik az unszimpáta listámat(szorosan mögöttük Rockefeller-ék és a Sátán :D ) de itt lesz a lehetőség az utolsó fordulóban bizonyítani,hogy nem olyan társaság mint gondolom(De előbb fog a magyar válogatott Vb-t nyerni mint,hogy Barcáék akarva vagy akaratlanul bajnoki címhez segítsenek minket)

Schuster az utolsó reményünk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. május 5., hétfő 1:56

Sierra írta:Főő sonic te tényleg nagyon utálod őket. :D

És ha a barca nyerne akkor 1 bajnoki címmel megint közelebb lennének hozzánk, szóval az Atlético nyerje meg inkább, 30 évig nem nyernek úgysem. :mrgreen:
A Barca es az ATMA kozott az a kulonbseg, hogy a Barcat tudom csapatszamba nezni. Ok egy futballklub. Az ATMA meg... inkabb bele se megyek. :)
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. május 5., hétfő 1:43

Főő sonic te tényleg nagyon utálod őket. :D

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. május 5., hétfő 1:40

Ramioli írta:az biztos ha mi nekünk nem sikerül inkább az Atletico legyen mint a barca..
Hat nemtom. Szerintem elobb legyen bajnok a Barca mint az Atleti... :sly: Egy utolso fereg garnitura volt mindig is az a csapat, most is azok, es azok is lesznek. Ne nyerjenek semmit az elkovetkezenod szaz evben ha egy mod van ra. :vivo:

Remelem most fog szethullani Simeone kartyavara, es vegul ures kezzel zarjak a szezont. Egyszeruen mesebe illo lenne. Maga a mamor!
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2014. május 5., hétfő 0:28

Sierra írta:Huhh, beleborzongok, ha visszagondolok a 06-07-es utolsó két, de főleg az utolsó fordulóra, ott is milyen drámák voltak ott is te jó ég.
És akkor is 3 csapat versenyzett, Real, Barca, Sevilla. Két fordulóval a vége előtt Real 72, Barca 72, Sevilla 70. Az utolsó előtti forduló nagyon komoly volt. Mind a három X-elt. Azt hiszem nem kell részletezni, hogy az utolsó percekben milyen izgalmak voltak. :mrgreen:
Idén talán még kevesebb pont lesz az első 3 között.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 5., hétfő 0:23

nyilván tudni fogják a barca játékosai a részeredményt a ti meccsetekről, és ha már félidőben 2-3 góllal vezettek, akkor tudják, hogy elment a bajnokság.
akkor meg biztosan nem fogjuk tudni legyőzni az atleticot.
ebben az esetben a nem tudjuk=nem akarjuk ugyebár

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 5., hétfő 0:21

'shutterisland írta:
nyilván tudni fogják a barca játékosai a részeredményt a ti meccsetekről, és ha már félidőben 2-3 góllal vezettek, akkor tudják, hogy elment a bajnokság.
Nem azért, de ha én lennék az edző, akkor semmit nem mondanék a másik meccs eredményéről, mert az teljesen tönkre vághatja az egész csapat mentalitását. Csak a meccsre kell koncentrálni. És mi van akkor, ha mi megyünk 2-0-ra, ti meg emiatt leadjátok a meccset... hopp a végén meg valami csoda folytán kikapunk 2-3-ra... na? Benne van. foci...

Az adott meccsre kell koncentrálni nem pedig a másikra. A lefújás után lehet nézegetni az eredménytáblát, addig nem. Az edző tudhatja, a játékosok nem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. május 5., hétfő 0:20

'shutterisland írta:arra senki nem gondol, hogy a kiesés elől menekülő elche otthonában simán benne van a botlásunk ?

egyébként ha úgy adódna, hogy azt utolsó fordulóig mindenki hozza a meccseit, akkor bármilyen hülyén is hangzik, a realnak "nem szabad" gyorsan lepofozni majd az espanyolt, hanem valahogy a végén kellene behúzzátok, vagy nem tudom.
Ez annyira nem helyénvaló , és szerintem abszurd , hogy az Fc Barcelona vagy a Real Madrid arra játszon direkt , hogy nehogy a másik bajnok legyen holott még ők is azok lehetnek.. ezek az okfejtések spekulációk a szurkolók között vannak jelen,, biztos lehetsz benne hogy nem fogja bemocskolni a hagyományait egyik klub sem azzal , hogy manipulált meccset toljon ,, ha meg tudják nyerni a meccset meg is fogják.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. május 5., hétfő 0:16

'shutterisland írta:nyilván tudni fogják a barca játékosai a részeredményt a ti meccsetekről, és ha már félidőben 2-3 góllal vezettek, akkor tudják, hogy elment a bajnokság.
Huhh, beleborzongok, ha visszagondolok a 06-07-es utolsó két, de főleg az utolsó fordulóra, ott is milyen drámák voltak ott is te jó ég.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. május 5., hétfő 0:09

arra senki nem gondol, hogy a kiesés elől menekülő elche otthonában simán benne van a botlásunk ?

egyébként ha úgy adódna, hogy azt utolsó fordulóig mindenki hozza a meccseit, akkor bármilyen hülyén is hangzik, a realnak "nem szabad" gyorsan lepofozni majd az espanyolt, hanem valahogy a végén kellene behúzzátok, vagy nem tudom.

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. május 5., hétfő 0:01

Hiába küzd a Valladolid az életéért ha egyszerűen gyengék, lelkesek lesznek biztos nem mondom hogy könnyű lesz, de nem kérdés hogy sokkal erősebbek vagyunk , ez a Valencia volt a legkeményebb csapat, meg a legjobb is a hátralévő ellenfelek közül..és jól is játszottak el kell ismerni :salute: ez van! még bármi lehet! ki gondolta volna , hogy egyik nagy sem nyer ebben a fordulóban,, meg még ki tudja milyen csavar lesz a hátralévő meccseken! az biztos ha mi nekünk nem sikerül inkább az Atletico legyen mint a barca..bár szerintem az Atletico bukni fog mindent mert összeomlanak a siker kapujában..

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. május 4., vasárnap 23:55

Én is úgy érzem, hogy a Valladolid meg a Celta ellen is behúzzuk valahogy. Espanyol ellen lesz érdekes otthon. :hmmm:
De ez a mai meccs még mindig felbasz. Tényleg minden adott volt a győzelemhez.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 4., vasárnap 23:49

hunmadridista írta:Szerintem meg mi innen már kiszálltunk a játékból...jövő hét szerdán a Valladolid ellen még nehezebb lesz, mert nekik a bent maradás a tét...az életükért játszanak. Szóval a mai döntetlen egy vereséggel ért fel...kár, hogy nem tudunk élni a kínálkozó lehetőségekkel...magunkra vessünk innentől kezdve...
cseréld le a vonalkódos gatyeszt...már a bm ellen is fenn volt, lassan ideje. valladolid a bennmaradásért küzd...mi meg a bajnokságért. a mieink jobbak, meglesz.

AdamTaylor
Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: AdamTaylor » 2014. május 4., vasárnap 23:43

hunmadridista írta:Szerintem meg mi innen már kiszálltunk a játékból...jövő hét szerdán a Valladolid ellen még nehezebb lesz, mert nekik a bent maradás a tét...az életükért játszanak. Szóval a mai döntetlen egy vereséggel ért fel...kár, hogy nem tudunk élni a kínálkozó lehetőségekkel...magunkra vessünk innentől kezdve...
nem értem az ilyen hozzáállást...mintha mi nem a bajnoki címért játszanánk. szerintem épp elég motiváló erő, de ha mégse akkor is ott van az a klasszisbeli különbség ami miatt mi az aranyért gurítjuk a gólokat. egy kiesési rangadón oké, hogy mindenki az életéért játszik és ott átjön a tévén az izzadtságszag, de itt nem lehet motiváltabb egy kieső csapat, nem arról van szó hogy másodikak vagy harmadikak leszünk. ha tényleg veszélyt kéne jelentenie egy valladolidnak akkor minek kifutni a bl döntőben? ők nem az életükért fognak játszani? soha vissza nem térő alkalom a legtöbb játékosnak, vért fognak inni, megatöbbisablonrizsa. ez az x olyan volt mint a dortmund elleni 2:0. még pont belefért, de mostmár ebben a sorozatban sem engedhetünk meg hasonlót.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. május 4., vasárnap 23:40

Köszönjük CR a végén, hogy beraktad, jöhet a 3 döntő, ha az első kettő pipa, akkor jön a spanyolországi horror sztori. :smile:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Vissza: