Sziasztok!
Eddig passzívan olvasgattam, és mint általában a passzívan olvasgatóknál nálam is eljött a pont amikor nem tudom magamban tartani a vélaményem.
Szóval, itt a fórumon de még a főoldalon is azt olvasom hogy most ment el a bajnokság...
de miért?
Feltételezve, hogy mindenki megnyeri az összes meccsét az utolsó forduló előttig:
A mostani forduló előtt: bajnok az Atlético
A mostani forduló után: nem feltétlenül bajnokok, csak ha nem nyer a Barca.
Úgyhogy annyi biztos, hogy az esélyeink jobbak mint pénteken. Azaz a bajnokság
most biztos hogy nem úszott el.
Az meg hogy a Barca hogy adja le a meccset meg hogy nem... ha nyertünk volna, az csak az ő döntetlenjük esetén számítana. Ha a katalánok az utolsó meccsen lefekszenek nekik (ami nem a döntetlen...), akkor akár nyertünk ma akár döntetlen lett, bajnokok a matracosok.
Ennyi a különbség a mai döntetlen és győzelem között, az utolsó fordulóban az ő meccsükön a döntetlen.
pheco írta:Nem vagyok pesszimista típus, de szerintem a mai döntetlennel elengedtük a bajnokságot. Legalábbis, ha a Malaga ellen nem botlik az Atletico, akkor nagy valószínűséggel.
Ezek fényében szerinted a Barca-AtMa x lesz, ugye?
Egyébként szerintem a Barca így hogy van esélyük a címre kizárt hogy lefekszik nekik... azt kockáztatnák hogy ha esetleg mi valahogy kikapunk akkor nem lesznek bajnokok.
Úgyhogy hiába a döntetlen, ennek a fordulónak mi vagyunk a nagy nyertesei.