A támadásokkal elégedett voltál?Ami szerintem botrányos volt tegnap is az elsősorban a védelem és nem az akarat....
Akarat? Marcelo akart? Benzema akart? Illarra akart? és így tovább...
Miért ne venném figyelembe? Nem szeretem amikor valaki azt hiszi, hogy belelát a fejembe.Csak azt nem vesszük ismét figyelembe,
Ezt is figyelembe veszem, de ez még nem jogosít fel senkit arra, hogy sétálgasson a pályán. És még télen is volt bőven nem egy, nem kettő ilyen meccsünk.milyen ritmusban
Másnak is hiányos a kerete.elég hiányos kerettel toljuk az elmúlt heteket és milyen szinten(?)!
amikor kellett, mentek mint az állat
Tegnap nem kicsit kellett volna menni.
Nem kérem többször, hogy fejezd be az analizálásomat, ne próbálj helyettem gondolkodni. Összevissza beszélsz.Ahhoz képest, hogy milyen elvárások voltak a csapattal kapcsolatban; mintha ősszel még Te sem triplázásról beszéltél volna(bajnokságról nem is beszélve, ahol már hónapokkal ezelőtt nevető 3. AtMa szerepelt nálad első helyen), picit elhúzták itt a fiúk a mézes madzagot és már is telhetetlenek vagyunk!
Reális esélyünk volt tegnap arra, hogy az elmaradt meccsel együtt pontegyenlőséggel várjuk az utolsó két fordulót, ehhez csak egy kis futás és akarat kellett volna. Megvolt? Nem.
Hogy jön ehhez az, hogy mit gondoltam hónapokkal ezelőtt? Magyarázd már el. Meg ki beszélt itt arról, hogy nem vagyok elégedett a jelenlegi helyzetünkkel? Te jöttél azzal a hülyeséggel, hogy a csapatnak csillagos ötös az akarása idén, aztán most belemész abba, hogy mit írtam hónapokkal ezelőtt.
Fuck logic.