ott vannak Csokoládé statjai, jobb falcao meg cavani benezmánál?
kurvára nem.
lehet úgy játszani érdemlegesen, hogy biztosan tudod, hogy egy nímand falábú gyökér fog kezdeni helyetted a következő meccsen, akármit csinálsz? nem.
kicsit gondolkodjunk már, mielőtt írunk vmit.
felidegesítesz
Jók a statok,főleg csokoládéé

, és fontosak is,de nem feltétlen jó minden megítéléséhez. Túl egzakt,nem hagy tűrést......és egy labdajátékban kell lenni annak is.
Szóval,nem akarok a nagyok dolgába beleszólni,és nem is vagyok képben cavanival kapcsolatban úgyhogy a pofám lapos puttáná, és fálkánt sem látom sokat játszani......de benzemát elég jól ismerem.
Nekem szimpi a kölök,a stílusa is közel áll hozzám......de.....ha ő 9-es,márpedig annak van beállítva,akkor azért nem nagyon acélos az a játék sem és az a stat sem.
Bááár,a statokat messi és cr eléggé elvonatkoztatta a valóságtól.
Na,benzema nekem nem az a klasszikus 9-es,
nem az mert a feje nem arra viszi.....ő játszani szeret,nem elég góléhes,nincs benne a zsigereiben a gólszerzés iránti leküzdhetetlen vágy.
Ő szeret focizni,szereti a passzt,a kisjátékot,tenni venni....és ezeket érti is,esze is van hozzá.
Csakhogy,a cenyó a vérbeli cenyó nem ilyen......az geci....célratörő és akaratos....az felmutatja a kolbászos szendvicset a kapusnak és úgy tesz mintha kidobná oldalra közben meg az ellenkezőbe gurít....
Benzema nem az a fajta alak,aki sorsdöntő meccseket dönt el,ne is várjuk tőle,hogy a francia válogatottal majd az ő döntő góljaival lépnek a világ tetejére,szintúgy ez van a madridnál is.
Ha mi megnyerjük a 10-et.....arra ne vegyen mérget senki,hogy azt benz góljával nyerjük meg........higu meg még kevesebb nála is.
Cavanit nem ismerem,de van egy szabály,vigyázz azokkal aki olaszból jön,azok 95%-a meg fog égni.....annyira más a két liga stílusa.......
Lavezziről is volt szó,de a hajam levágatom és beletömöm a pofámba és lenyelem ha megvesszük a földtúró érvénytelen balféket.
Falcao.....ő jöhet bármikor,a kupadöntőn amikor kiugratta azt az ördögképűt,akkor olyan cselt tolt,amire ott felkeltem és mutattam a tv-t annak akivel néztem és csak annyi jött ki belőlem: maradona 86, 3-gól nszk ellen.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.