De ez a mai meccs még mindig felbasz. Tényleg minden adott volt a győzelemhez.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. május 4., vasárnap 23:55
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 4., vasárnap 23:49
cseréld le a vonalkódos gatyeszt...már a bm ellen is fenn volt, lassan ideje. valladolid a bennmaradásért küzd...mi meg a bajnokságért. a mieink jobbak, meglesz.hunmadridista írta:Szerintem meg mi innen már kiszálltunk a játékból...jövő hét szerdán a Valladolid ellen még nehezebb lesz, mert nekik a bent maradás a tét...az életükért játszanak. Szóval a mai döntetlen egy vereséggel ért fel...kár, hogy nem tudunk élni a kínálkozó lehetőségekkel...magunkra vessünk innentől kezdve...
HozzászólásSzerző: AdamTaylor » 2014. május 4., vasárnap 23:43
nem értem az ilyen hozzáállást...mintha mi nem a bajnoki címért játszanánk. szerintem épp elég motiváló erő, de ha mégse akkor is ott van az a klasszisbeli különbség ami miatt mi az aranyért gurítjuk a gólokat. egy kiesési rangadón oké, hogy mindenki az életéért játszik és ott átjön a tévén az izzadtságszag, de itt nem lehet motiváltabb egy kieső csapat, nem arról van szó hogy másodikak vagy harmadikak leszünk. ha tényleg veszélyt kéne jelentenie egy valladolidnak akkor minek kifutni a bl döntőben? ők nem az életükért fognak játszani? soha vissza nem térő alkalom a legtöbb játékosnak, vért fognak inni, megatöbbisablonrizsa. ez az x olyan volt mint a dortmund elleni 2:0. még pont belefért, de mostmár ebben a sorozatban sem engedhetünk meg hasonlót.hunmadridista írta:Szerintem meg mi innen már kiszálltunk a játékból...jövő hét szerdán a Valladolid ellen még nehezebb lesz, mert nekik a bent maradás a tét...az életükért játszanak. Szóval a mai döntetlen egy vereséggel ért fel...kár, hogy nem tudunk élni a kínálkozó lehetőségekkel...magunkra vessünk innentől kezdve...
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. május 4., vasárnap 23:40
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 4., vasárnap 23:23
Ezt a részt pont láttam Grimm legszebb meséiben.El Unico írta:Elmondom mi lesz szerintemfigyeljetek...
Innentől kezdve minden meccset hoznak a nagyok,ahogy kell,az utolsó meccsen pedig nyer a Barca,becsületből.
A végeredmény? Bajnok a Real Madrid.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 4., vasárnap 23:22
Felőlem nyerhetnek. Örüljenek, de az utolsó fordulóban ki kell kapniukGéci írta:Annyira nyomjátok, hogy pontot veszt az Atletico a Malaga ellen, hogy még a végén elhiszem![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. május 4., vasárnap 23:18
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 4., vasárnap 23:16
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. május 4., vasárnap 23:14
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. május 4., vasárnap 23:10
Használj már vesszőt 'zze.Ramioli írta:Modric nagyon hiányzott, kemény meccs lesz a Valladolid az életéért küzd nyerjük meg a Blt akkor már boldog leszek ezzel az Xel kicsi az esély a ligára de persze az csak hab lenne a tortán ha sikerülne Ronaldo gólja lehet aranyat ér szó szerint? ki tudja még az is benne vanmicsoda gól volt waoooo
![]()
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. május 4., vasárnap 23:08
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 4., vasárnap 23:07
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. május 4., vasárnap 23:06
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. május 4., vasárnap 23:05
Elég. De mondom, Schuster hozza nekünk a második bajnokságot. Meglátjátoknmate írta:Amúgy 100 lőtt gólunk van![]()
Barca-Atma 3-2, mi meg innen nyerünk mindent. Az elég?
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. május 4., vasárnap 23:05
ja. csak az atletico jobb csapat, mint a barca, és nem fognak kikapni. én még sorba két x-re is több esélyt látok. de majd lesz ami lesz, a lényeg, hogy ne a barca nyerje.Barca-Atma 3-2, mi meg innen nyerünk mindent. Az elég?
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 4., vasárnap 23:03
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. május 4., vasárnap 23:02
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. május 4., vasárnap 23:01
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. május 4., vasárnap 23:00
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. május 4., vasárnap 22:58
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem