Béla egyre jobb!
HozzászólásSzerző: Buitre » 2014. május 4., vasárnap 21:09
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. május 4., vasárnap 21:08
HozzászólásSzerző: Zidane » 2014. május 4., vasárnap 21:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 4., vasárnap 21:05
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. május 4., vasárnap 21:04
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. május 4., vasárnap 20:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 4., vasárnap 20:49
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. május 4., vasárnap 20:48
Hálistennek, hogy csak ismeretterjesztés céljából írod a Karimmal kapcsolatos hozzászólásaidat, nem provokáció miatt. Nem azért írod azt is le, hogy a Fejér Megyei Hírlap kiszámolta, hogy 15 meccsenként jön be egy csele, illetve a Metropol értékelése alapján ő volt az aktuális meccs legrosszabbja, hogy idegesítsd az embert, hanem mert meg akarod osztani a tudásod. Csak kár, hogy ebből a tudásból senki sem kér.heccsat írta:Én nem foglalkozom veled, csak írok Karimról.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. május 4., vasárnap 20:46
annyira unalmas ez már...heccsat írta:Szóval remélem, hogy ezekben a fontos időkben jobb gólátlaga lesz, mint egy belsővédőnek.
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. május 4., vasárnap 20:43
Tök mindegy, én kapok figyelmeztetést provokációért, amikor te provokálsz engem állandóan, hozzád sem szólok, te meg állandóan nekem címzel hsz eket.Realista24 írta:Heccsat, ha nincs más dolgod, mint Karimot fikázni, akkor húzzál a topicjába, ott csináld. Itt még egy ilyen off, aztán repülsz a madridistáig.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 4., vasárnap 20:42
Elképesztő, én sokat szidtam Benzemát amikor volt rá okom, de 2014ben kurvára nincs, ha meg azt várod ,hogy egy CR-Bale páros mellett a csatár is 40-50 gólokat tegyen el egy szezonban, kapcsold be az Xbox-ot...heccsat írta:milyen meccseket ?:D a végén, még kiderül itt, hogy ha egy csatár gólt lő akkor az óriási dolog, ez a dolga... és elég szarul csináljaZsombor írta: Nekem elég ha annyit rúg mint egy belsővédő, amíg olyan meccseket dönt el, mint a Bayern elleni. Na puszikállak.
Ideje lenne produkálni valamit. Itt az idő. 5 meccs van még, elkezdhetné a gólokat is lőni.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. május 4., vasárnap 20:42
az is túlzás, hogy meccseket dönt el, de az utóbbi időben tényleg nem lehet rá panasz.heccsat írta:milyen meccseket ?:D a végén, még kiderül itt, hogy ha egy csatár gólt lő akkor az óriási dolog, ez a dolga... és elég szarul csináljaZsombor írta: Nekem elég ha annyit rúg mint egy belsővédő, amíg olyan meccseket dönt el, mint a Bayern elleni. Na puszikállak.
Ideje lenne produkálni valamit. Itt az idő. 5 meccs van még, elkezdhetné a gólokat is lőni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 4., vasárnap 20:39
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. május 4., vasárnap 20:38
milyen meccseket ?:D a végén, még kiderül itt, hogy ha egy csatár gólt lő akkor az óriási dolog, ez a dolga... és elég szarul csináljaZsombor írta: Nekem elég ha annyit rúg mint egy belsővédő, amíg olyan meccseket dönt el, mint a Bayern elleni. Na puszikállak.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. május 4., vasárnap 20:34
Nekem elég ha annyit rúg mint egy belsővédő, amíg olyan meccseket dönt el, mint a Bayern elleni. Na puszikállak.heccsat írta: Szóval remélem, hogy ezekben a fontos időkben jobb gólátlaga lesz, mint egy belsővédőnek.
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. május 4., vasárnap 20:33
van más dolgom is, mint ide írni, kösziRealista24 írta:Na, te még itt vagy?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 4., vasárnap 20:32
Es a keroknek egyuttal jelezni, hogy el meg, es nem valtozott semmit.TBone írta:Ha kívánhatok, akkor egy nyugis 3-0, a 85. percben pedig behozni a Herceget megtapsoltatni
HozzászólásSzerző: TBone » 2014. május 4., vasárnap 20:31
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 4., vasárnap 20:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 4., vasárnap 20:29
Na, te még itt vagy?heccsat írta:hát az nem ártana; ha ma nem lőne gólt, akkor utóbbi 10 meccsen 1 gólziro4vr írta:, Karim golokat erzek most.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem