Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 24., péntek 21:40

Verratti féle híreket nem is értem,oké hogy tehetséges,de honnan veszi bárki is hogy képes egy madridot mozgatni? Még bőven kell neki idő.....és sem javasolnám hogy MOST váltson,amikor alapember lett/lesz........még bőven van mit tanulnia,főleg a sárga lapok és piros lapok tekintetében.

Vidalt meg miért adná a juve? Kb a legfontosabb játékosuk...mintha mi ikert,ronaldot,vagy ramost adnánk el.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 24., péntek 21:34

Verratti: "Estoy bien en París"

El centrocampista italiano afirma que quiere continuar en el PSG pese a Ancelotti
Verratti saját bevallása szerint is jól érzi magát a PSG-nél és Ancelotti távozása esetén sem tervezi elhagyni a párizsiakat! :-*
Bronzetti: "Vidal no se mueve de Turín"

El intermediario italiano afirma que es imposible que el Madrid fiche al chileno
Míg Bronzetti szerint Vidal mindenképp marad a Juventusban és a világ összes pénzéért sem adná el a torinói klub és Conte; emellett biztos, hogy semmilyen üzlet cserealapja nem lesz! :-*

Nagy estére ez így bőven elég is lesz! :roll: :shutup:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 24., péntek 21:27

ott vannak Csokoládé statjai, jobb falcao meg cavani benezmánál?
kurvára nem.
lehet úgy játszani érdemlegesen, hogy biztosan tudod, hogy egy nímand falábú gyökér fog kezdeni helyetted a következő meccsen, akármit csinálsz? nem.

kicsit gondolkodjunk már, mielőtt írunk vmit.
felidegesítesz
Jók a statok,főleg csokoládéé :lol: , és fontosak is,de nem feltétlen jó minden megítéléséhez. Túl egzakt,nem hagy tűrést......és egy labdajátékban kell lenni annak is.

Szóval,nem akarok a nagyok dolgába beleszólni,és nem is vagyok képben cavanival kapcsolatban úgyhogy a pofám lapos puttáná, és fálkánt sem látom sokat játszani......de benzemát elég jól ismerem.
Nekem szimpi a kölök,a stílusa is közel áll hozzám......de.....ha ő 9-es,márpedig annak van beállítva,akkor azért nem nagyon acélos az a játék sem és az a stat sem.
Bááár,a statokat messi és cr eléggé elvonatkoztatta a valóságtól.
Na,benzema nekem nem az a klasszikus 9-es,nem az mert a feje nem arra viszi.....ő játszani szeret,nem elég góléhes,nincs benne a zsigereiben a gólszerzés iránti leküzdhetetlen vágy.
Ő szeret focizni,szereti a passzt,a kisjátékot,tenni venni....és ezeket érti is,esze is van hozzá.
Csakhogy,a cenyó a vérbeli cenyó nem ilyen......az geci....célratörő és akaratos....az felmutatja a kolbászos szendvicset a kapusnak és úgy tesz mintha kidobná oldalra közben meg az ellenkezőbe gurít....
Benzema nem az a fajta alak,aki sorsdöntő meccseket dönt el,ne is várjuk tőle,hogy a francia válogatottal majd az ő döntő góljaival lépnek a világ tetejére,szintúgy ez van a madridnál is.
Ha mi megnyerjük a 10-et.....arra ne vegyen mérget senki,hogy azt benz góljával nyerjük meg........higu meg még kevesebb nála is.
Cavanit nem ismerem,de van egy szabály,vigyázz azokkal aki olaszból jön,azok 95%-a meg fog égni.....annyira más a két liga stílusa.......
Lavezziről is volt szó,de a hajam levágatom és beletömöm a pofámba és lenyelem ha megvesszük a földtúró érvénytelen balféket.
Falcao.....ő jöhet bármikor,a kupadöntőn amikor kiugratta azt az ördögképűt,akkor olyan cselt tolt,amire ott felkeltem és mutattam a tv-t annak akivel néztem és csak annyi jött ki belőlem: maradona 86, 3-gól nszk ellen.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 24., péntek 21:24

Miró, nem véletlenül töröltem a hozzászólásod kétszer. Karim témát be lehet itt fejezni. Érvek, ellenérvek normális hangnemben mehetnek a topicjába.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 24., péntek 21:23

Már korábban is írtam, hogy ha Benzema nem lesz egyértelműen első számú csatár, akkor el kell adni. A padon csak esni fog az értéke. A statisztikái és a képessége alapján megérdemli, hogy első számú legyen a következő évben. Ha nem jön be, akkor lehet a cseréléséről gondolkozni. De addig a padra nem érdemes 30 millió feletti csatárt igazolni.
Ha Ő megkaphatja a lehetőséget, akkor Özil, di María és Khedira miért nem?
Akkor egy kis statisztika (mert, hogy "beveri a ziccereit" az is az, ahogy az is, amikor Benzema Puyolt esernyőzte, meg olyan helyzetekből szerez gólt, amiből nem hinnénk) szóval
[ember, kezdőként pályán töltött percek '10-11 + '11-12 + '12-13 || ugyanez csereként]
Khedira 3010+2730+2889 || 218+253+248
Özil 3706+3467+3109* || 269+312+349 (*Úgy, hogy már ősszel bebuktuk a Ligát, és így többet pihent.)
di María 3417+1553*+2633** || 283+304+517 (*Amikor kétszer is lesérült, hosszú időre. **Amikor már nagyon szar volt.)
Benzema 2489+3057*+2327 || 391+322+508 (*Amire azt mondjuk/mondjátok a legtöbben, hogy az "egyetlen kimagasló éve" volt.)
Hogy mire akarok kilyukadni? A másik három jómadár orrba szájba kezdő volt. (Nem, nem az Ő hibájuk, mielőtt jönnek az Özil fanok. :roll: ) Benzemára ez még a 3000+-os szezonjára sem volt teljesen igaz. Csak annyira, hogy Higuaín akkor kevesebbet játszott. A végén meg már egyszerre játszottak, hogy Higuaínnak meglegyenek a kellő percei. Ekkor ugye Benzema nem csatár volt, hanem jobb szélső/támadó.
Ha Benzema a meccsek ~2/3-át végigjátszva, egyértelműen első számú csatárként nem teljesít, akkor küldjük el. De amíg nem kapja meg ezt a bizalmat, amit Falcao és Cavani megkap(!), addig igazából nincs miről beszélni.

Falcao nem jön. Valaki szerint Pérez beszari, mert tiszteletben tartja az AtMával kötött paktumot. Én ezt hívom úriembernek és megbízhatónak, szavahihető embernek, ami ezekben a körökben nagyon fontos. Vagy van, aki visszasírja Calderont? Mert az ilyen húzás rávall. Továbbá arról már megfeledkeznek a Pérezt szidók, meg a Falcaozók, hogy az AtMa nekünk CSAK a kivásárlási áron adná. Vagyis ha az alap árát nézzük, az máris nem 60, hanem 60 PLUSZ ADÓK! Továbbá volt már újságcikk, nem is egy, ahol leírták, hogy ha Falcao a Realba akarna igazolni, akkor nekünk nem 60, hanem 75 lenne a kivásárlási ár (plusz adók). Ez már barátok közt is 100 felett van. Akkor most megkérdezem azokat, akik eddig Pérezt szidták emiatt: Még mindig gyáva Pérez, hogy szerinte 100-ért nem kell a Real Madridnak Falcao?
És nem, nem lehet az AtMával erről tárgyalni. Mert nem akarnak.

Lewandowski meg ha jól láttam, nem akarja elhagyni Németországot, így Ő is kilőve.

Ne hozzuk vissza Raúlt 1 évre? :mrgreen:
schranzer írta:Mert hiaba szolnak/tak hirek ezekrol a jatekosokrol, egyre kevesebb az ilyen hir, es egyre tobb a tamado reszlegre erkezokrol valo pletyka, hir. Azaz ezen jatekosok/posztok élveznek prioritást.
Mert az újság ezt írja, akkor máris az a prioritásunk? :roll:
schranzer írta:Legalabb Zidane adhatna neki egy jo nagy pofont,
Még nem dolgozik ott.
miró írta:nem tud egy az egybe megverni SENKIT
Akkor nézz vissza pár meccset, akár Clásicot. Ami tény, hogy lassabb, mint szeretném. Ami tény, hogy így is jó százalékban megveri a védőit, és általában a labdát is meg tudja tartani.
Az az érzésem, hogy amennyire én utálom Mourinhot és Özilt, Te annyira Benzemát.
Mike írta:nem Pereznek kell észrevennie, hanem az edzőnek. Az meg jelenleg nincs. addig is nagyon jól teszi h Neymart "üldözi"
Ezt meg komolyan nem értem. Van, aki azt hiszi, hogy a mostani igazolásainkról szóló hírek nem Ancelotti miatt vannak? Teljesen biztos vagyok benne, hogy egy kezdetleges listát már régen elküldött Péreznek emberekről és posztokról. Egyedül Neymar/Bale vonal az, amit szerintem Pérez "üldöz", de ezért valahogy nem tudok rá haragudni. (Csak ha Bale-t hozza Lucas helyett. :mrgreen: ) Csak emlékeztetőül, anno Mourinhonál is a lista jött meg előbb, csak aztán az edző.

Acewill
Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka

HozzászólásSzerző: Acewill » 2013. május 24., péntek 21:15

Legutóbbi Benzema féle tötyörgés: http://www.youtube.com/watch?v=ko-Fl_6ct9w
Jól tudom, hogy fel lehetne hozni ellenpéldákat is, de nem kell őt lecserélni más csatárra, csak egy értelmes középpályát mögé, és egy kis bizalmat... Nem tudom, hogyha mondjuk RVP-t lecserélnék minden 67-ik percben vagy meg a 70ikben küldenék fel, és ezt formától függetlenül előszeretettel "mix"-elte volna Fergie vajon gólkirály lett-e volna ? Azt hiszem mindenki sejti a választ....

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 24., péntek 21:04

schranzer írta:Én nemtudom, egyszeruen keptelen vagyok elhinni, hogy ha kb. a fel vilag latja, hogy a Madridnak a kozeppalyat kell megerositeni, akkor hogy a p.csaba hogy Perez ezt nem veszi észre??
nem Pereznek kell észrevennie, hanem az edzőnek. Az meg jelenleg nincs. addig is nagyon jól teszi h Neymart "üldözi"
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 24., péntek 20:58

3 év alatt nincs kézzel fogható dolog amit föltudna mutatni,csak a "őőőhátőőőő jó játékos,meg ügyes!!!"
Nincs-nincs. :coffee:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. május 24., péntek 20:57

José Mourinho távozása után a Real Madrid a Bayern Münchentől az idény végén távozó Jupp Heynckest kereste fel, és ajánlott a német edzőnek két évre szóló szerződést.
Ez mennyire megbízható forrástól származik? :-)
Én mindenképp őt favorizálnám, habár Ancelotti érkezése esetén sem lennék szomorú.

Egyébként Carvajalnak volt 1 félreérthetőbb nyilatkozata, hogy maradna a Leverkusenben, de egyébként mostmár szerintem világosabb, hogy egyértelműen vissza szeretne jönni, ha lenne rá opció.
ez mekkora baromság ez a hír

ha igaz lenne, nem sahinnal szerencsétlenkedünk...
Mivel arról van szó, hogy Ancelotti szeretné őt leigazolni, még igaz is lehet.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 24., péntek 20:55

A Juventus chilei kulcsfontosságú középpályását évek óta csodálatra méltatják a Real Madridnál. Amennyiben kinevezik az új edzőt, Carlo Ancelottit, abban az esetben az olasz mester szeretné, ha a Királyi Gárda tovább érdeklődne Arturo Vidal szerződtetésével kapcsolatosan.
ez mekkora baromság ez a hír :lol: :lol: :lol:

ha igaz lenne, nem sahinnal szerencsétlenkedünk...
Kép
Kép
Kép

miró
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic

HozzászólásSzerző: miró » 2013. május 24., péntek 20:51

Azt senki nem veszi észre, hogy mennyi helyzetet elbaszunk, hogy a csatárainkat elnyomják a védők, lassúak(igen, Benzema sem a lyoni már), egy kibaszott fejpárbajt nem tudnak megnyerni, Higuain nem tudja még a labdát sem levenni, elől egyikük sem tudja úgy fedezni a labdát testtel mint a két hajas...
psssszt. :lol: :lol:
senki nem veszi észre... :lol:
"benzema típusú csatár"..értem én.és igaz is,de ő ennek a típusnak a legeslegszarabbika. :lol:
évente kétszer tud váratlant húzni,megalszik a tej a szájába,totyorászik,nem tud egy az egybe megverni SENKIT,nincs benne az ég világon semmi ami egy vérbeli csatárban,lassú,lomha egy szóval PAD.

nem ám hogy vele elkezdeni egy szezont :lol: :lol: :lol: :lol:
édesjóistenem..
ez a lelkizés vele szemben meg szánalmas,profi futballsita és simogatni kell a fejecskéjét zidanenak h szedje össze magát..
röhejes egy játékos na..
3 év alatt nincs kézzel fogható dolog amit föltudna mutatni,csak a "őőőhátőőőő jó játékos,meg ügyes!!!"

remélem lesz dadogás amikor ide ér egy csatár,és szarja a gólokat.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 24., péntek 20:48

Gerr90 írta:Én Lewandowskit hoznám, ha már mindenképpen érkeznie kell csatárnak.
Nem azért mert übertechnikás. Nem azért mert imádnám fehérben látni. Nem azért mert őt tartom a végső, nagy megoldásnak számunkra.
Sokkal pragmatikusabb indokaim vannak. Jó árban van, nem elveszett és érzi a kaput. Falcao és Cavani dupla annyiba kerülnek, de szerintem nem lőnének több gólt, mint Lewa. Ráadásul más stílusú játékos, mint Benzema és így ki tudnánk egészíteni egymást. Plusz variációs lehetőséget biztosítana. A Dortmund is nekünk adná el inkább. Minden adott. :-)
(és továbbra is keresném a tökéletes kilencest :mrgreen: )

Tökéletesen egyetértek.......a létező legjobb megoldás lenne,de nálunk nem a legjobb megoldások a szokványok.

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. május 24., péntek 20:35

Én nemtudom, egyszeruen keptelen vagyok elhinni, hogy ha kb. a fel vilag latja, hogy a Madridnak a kozeppalyat kell megerositeni, akkor hogy a p.csaba hogy Perez ezt nem veszi észre?? Mert ha észrevenné, akkor kb. nem Nemyarokat hajkuraszna meg Cavanikat, nem ez lenne neki a prioritas, hanem elozsor is elinditana egy ostromot Vidalert, Verrattiert vagy Gundoganert. Mert hiaba szolnak/tak hirek ezekrol a jatekosokrol, egyre kevesebb az ilyen hir, es egyre tobb a tamado reszlegre erkezokrol valo pletyka, hir. Azaz ezen jatekosok/posztok élveznek prioritást. Legalabb Zidane adhatna neki egy jo nagy pofont, vagy fogalmam nincs, nemhiszem el, hogy Zidane, aki szinten kozeppalyas volt, hogy ne latna ezt. Mert ha Perez latna tisztan es REÁLISAN, nem pedig REÁLOSAN a helyzetet, akkor bizony lerakna Verratti/Vidal/Pogba/Gundoganért azt a k.rva 50,60,70 meg emnyi milliot, es nem Cavanikat, Neymarokat hajszolna eloszor. :hmmm:

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 24., péntek 20:35

Én Lewandowskit hoznám, ha már mindenképpen érkeznie kell csatárnak.
Nem azért mert übertechnikás. Nem azért mert imádnám fehérben látni. Nem azért mert őt tartom a végső, nagy megoldásnak számunkra.
Sokkal pragmatikusabb indokaim vannak. Jó árban van, nem elveszett és érzi a kaput. Falcao és Cavani dupla annyiba kerülnek, de szerintem nem lőnének több gólt, mint Lewa. Ráadásul más stílusú játékos, mint Benzema és így ki tudnánk egészíteni egymást. Plusz variációs lehetőséget biztosítana. A Dortmund is nekünk adná el inkább. Minden adott. :-)
(és továbbra is keresném a tökéletes kilencest :mrgreen: )

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. május 24., péntek 20:27

Na még egy ötletem van , a Palermo meccseit , azért nem követtem de Ilcicről mi a véleményetek ? Úgy is kiestek , bagóért meg lehetne szerezni , padra meg tökéletes lenne :hmmm:
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 24., péntek 20:24

Benzema szerintem sem egy világklasszis, nem is lesz az soha, pedig a tehetsége meglenne hozzá. De amíg a középpályán az Alonso-Khedira páros tevékenykedik, plusz a jobb oldalra DM és Callejon áll rendelkezésre, addig eszembe se jutna csatárra költeni 60 milliókat.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. május 24., péntek 20:11

Mi a garancia arra, hogy a következő éve jó lesz? Semmi, ezért akar Perez is hozni egy csatárt.
És mi a garancia arra, hogy akit Perez hoz, az jobb lesz? Szvsz sokkal kockázatosabb lenne 60-ért hozni valakit, aki közel sem ér annyit, és rejtély hogy beválik-e, mintsem valakit itt tartani, aki már azért meg-meg mutatta képességeit, és hogy milyen potenciál rejlik benne.

Hozni kell 1 csatárt, tény, de mivel a piacon nincs olyan, aki szinte biztos, hogy előrelépés lenne, így elég ha hozunk mögé valakit, olcsón. Meg még hozzunk egy Iscot, lehetőleg 20m + Morataért, mert az egyáltalán nem sok, aztán végre térjünk a lényegre, amire már 2-3 évre rákellett volna térni.

A JHV posztra, és a rohadt középpályára...

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 24., péntek 20:09

Lewandowski
Opta Népsport ‏@OptaNepsport 22 May

83 - Robert Lewandowski többször veszítette el a labdát rossz labdaátvétel miatt (83), mint bárki a Bundesligában.
Legjobb :lol:

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. május 24., péntek 20:01

Amúgy valószínűleg nem jön Falcao , ezen kár vitázni , Cavanit meg remélem nem igazoljuk 63-ért. Szerintem az egyik legjobb megoldás már akkor Lewandowski lenne , akár mennyire is utálom ,de padra jó lenne ... Szerintem 20-ért simán el lehetne hozni és , akkor nem egy Morata van a padon . Jövőre meg ha Bnzema nem lesz jobb , akkor jöhet a Monacóból Falcao :D
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. május 24., péntek 20:00

Komolyan bírom akik olyannal jönnek, hogy CR miatt nem lenne eredményes Falcao vagy Cavani... :lol:
Azt senki nem veszi észre, hogy mennyi helyzetet elbaszunk, hogy a csatárainkat elnyomják a védők, lassúak(igen, Benzema sem a lyoni már), egy kibaszott fejpárbajt nem tudnak megnyerni, Higuain nem tudja még a labdát sem levenni, elől egyikük sem tudja úgy fedezni a labdát testtel mint a két hajas...
Persze, ha a kp rendeződik egy tavalyi Benzemával esetleg kiegyeznék, Zidane meglátjuk tud-e majd csodát tenni. Ha nem mindenképp igazolnék egy támadót is.

Vissza: