Spanyol bajnokság
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Spanyol bajnokság
Meg is mutatják majd, olyan pucsítás lesz ,hogy nézni is rossz lesz, minden barca támadásnál 100ezer ember fog fújolni.Csak akkor van esélyünk, ha Schuster-ék hoznak valami óriási meglepetést jövő héten.Természetesen örülnék a triplázásnak, de a BL győzelem most a legfontosabb számomra.Ha most elém vágnának egy papírt ,hogy az Atleti-é a liga milyenk a BL simán alá írnám,szerencsére Ancelotti-ék nem így gondolják.nagyi írta:Most megmutathatják a több mint egy klub mennyire igaz!!!

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
szerintem is jobb, hogy az egymás elleni dönt, hiszen mitől érne többet egy 5-0-ás győzelem mint egy 1-0-ás? továbbá az, hogy két csapat azonos pontszámmal áll, megmutatja, hogy ugyanannyit értek el a többiek ellen, ezért döntsön az egymás elleni eredmény.
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Most megmutathatják a több mint egy klub mennyire igaz!!!

Sierra írta:Igen utána olvastam csak amit még odaírtál.Csabi írta:szerintem meg ez a logikus, lásd lejjebb.
De ha ez a logikusabb szerinted, akkor a többi nagy ligában miért a gólkülönbség számít?
Szerintem is a spanyol ligában alkalmazott szabály a logikus. Ne hogy már két azonos pontszámú csapat esetén az számítson, hogy a 36 másikkal hogy tömték ki, és ki tömte ki kevésbé (vagy kapott kevesebb gólt). Hasonlítsák össze a két csapat egymás elleni eredményét, hisz nekik van azonos pontszámuk. Ennél logikusabb számomra nem is lehet. Az a kérdés máshol miért nem így van, mikor ez az legkézenfekvőbb dolog a világon.

- DT8
- Kedvenc játékosaid: Sami Khedira
A szokásokkal ellentétben, hogy egy időben tartják a meccseket az utolsó fordulókban én simán kérelmezném a szövetségnél, hogy előbb legyen a Barca-Atma meccs... Mivel ha kikapnánk akkor ők is lehetnének bajnokok, de szerintem ha ilyen 80. perc környékén látnák, hogy megyünk mondjuk 3 góllal akkor úgy leadnák a meccset mint a szar. Szal szerintem játszanak hamarabb, hogy nyerniük kelljen ha valami esélyt akarnak a bajnoki címre és akkor nincs az, hogy ha vezetünk leadják a meccset, hogy leszoppantsanak minket...
szerintem ráérünk ezzel a valladolid meccs után foglalkozni mert azok is menekülnek és az sem lesz lárifári meccs.
amúgy minkét számolás mellett lehet érvelni de én is a spanyol módszer mellett vagyok. ha pontegyenlőség van akkor az legyen előrébb aki egymás ellen jobbnak bizonyul.
amúgy minkét számolás mellett lehet érvelni de én is a spanyol módszer mellett vagyok. ha pontegyenlőség van akkor az legyen előrébb aki egymás ellen jobbnak bizonyul.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Egyelőre húzzuk be a mai meccset.
Bár a Vale 2 nappal kevesebbet pihenhetett és morálisan is a padlón lehetnek, de azért a meccset meg kell nyerni.
Bár a Vale 2 nappal kevesebbet pihenhetett és morálisan is a padlón lehetnek, de azért a meccset meg kell nyerni.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Köszi, akkor meg nem adhatja le, mert arra nem apellálhat hogy mi minden meccset behúzzuk , mert ha mégsem akkor meg magukat copatják!!!BlancoMark írta:0-0 lett az első meccs, tehát a Barca egy bármilyen arányú győzelemmel még simán odaérhet.Ramioli írta:pontegyenlőség esetén hogy áll a barca meg az Atletico egymás ellen??

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
az majd a 38. fordulóban dől el, mert akkor játszanak, az első meccs 0-0 volt.pontegyenlőség esetén hogy áll a barca meg az Atletico egymás ellen??
az egy másik dolog, nem mondom, hogy nem úgy kéne lenni mint máshol van, csak annyit hogy én egyetértek ezzel a szabállyal és szerintem ez a logikus.De ha ez a logikusabb szerinted, akkor a többi nagy ligában miért a gólkülönbség számít?
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Ha az Atm megnyeri a hátralévő bajnoki meccseit nincs más mint gratulálni nekik ez van.
De a remény hal meg......
Este meg HALA MADRID!!!!
De a remény hal meg......
Este meg HALA MADRID!!!!

- BlancoMark
0-0 lett az első meccs, tehát a Barca egy bármilyen arányú győzelemmel még simán odaérhet.Ramioli írta:pontegyenlőség esetén hogy áll a barca meg az Atletico egymás ellen??
Igen utána olvastam csak amit még odaírtál.Csabi írta:szerintem meg ez a logikus, lásd lejjebb.
De ha ez a logikusabb szerinted, akkor a többi nagy ligában miért a gólkülönbség számít?
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
pontegyenlőség esetén hogy áll a barca meg az Atletico egymás ellen??
Persze.Csabi írta:amikor kapellóval bajnokok lettünk gondolom jó volt a szabály.

Mert szerintem nem mindegy, hogy +70 a gólkülönbség, vagy +40.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ezt mond dani alvesnek, busqetsnek meg a többi gyökérnekEl Unico írta:Ha hozzuk az elmaradt két meccset,akkor ugyanannyi pontunk van,mint az Atleticonak,és az utolsó fordulóban Barca-Atletico.
Szerintem nem fogják leadni a meccset. Én hiszek abban,hogy sportemberek játszanak hétről hétre a sportpályákon,méghozzá profik.

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
amikor kapellóval bajnokok lettünk gondolom jó volt a szabály. amúgymeg szerintem épp ez a jogos, mert nehogymár a végén, HOLTVERSENYNÉL az döntsön hogy ki rúgott többet a vallecánónak. még szép hogy az egymás elleni dönt. ez a logikus.Ja amúgy rohadjon meg a spanyol szövetség, hogy az egymás elleni számít, nem a gk.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Országos , a katalánok majd erőlködnek, hogy ne nyerjenek, de még így sem jön össze a győzelem nekik.BBeno írta:még mindig tartom hogy a barca habozás nélkül leadja az ATMA elleni meccset hogy ne legyünk bajnokok. előtte persze hozni kell a hátralevő meccseinket de már levezettem ezt a forgatókönyvet. mindenesetre Levante ellen vártam egy botlást és most jött is. ennyi szerencséjük nem lehetett már. most mi lépünk, egy sebzett valenciát kell legyőzni ami nem olyan könnyű szerintem.
Mosolyogva robbantjuk fel a stadiont 17-én, aztán a várost 24-én.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ja amúgy rohadjon meg a spanyol szövetség, hogy az egymás elleni számít, nem a gk.