LegjobbOpta Népsport @OptaNepsport 22 May
83 - Robert Lewandowski többször veszítette el a labdát rossz labdaátvétel miatt (83), mint bárki a Bundesligában.

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 24., péntek 20:09
LegjobbOpta Népsport @OptaNepsport 22 May
83 - Robert Lewandowski többször veszítette el a labdát rossz labdaátvétel miatt (83), mint bárki a Bundesligában.
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. május 24., péntek 20:01
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. május 24., péntek 20:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 24., péntek 19:56
Mert mind a négy azonos képességekkel bír, igaz?Bizalom, akkor adjuk még egy évet Özilnek is, DM nek, Khedirának, hátha nekik is jobb lesz.
Mikor volt jó? Amikor megkapta a bizalmat, és Zidane mellette volt. Nem Perez akar csatárt, hanem az edző...ha egyáltalán igazak a hírek.Itt van 3-4 éve nem is tudom, és volt 1 max 1,5 szezonja, ami értékelhető. Mi a garancia arra, hogy a következő éve jó lesz? Semmi, ezért akar Perez is hozni egy csatárt.
Hol írtam olyat, hogy fontosabb Karim, mint a Real Madrid? Azt írtam, hogy el kell adni, mert ha Cavani itt lesz, szinte semmi hasznát nem vesszük, ergó a csapat jár rosszul.És most hol a szöveg, hogy a Real Madrid a lényeg, nem egy egyes játékosok lelkivilága
Nem neked írtam.(mára ha nekem írtad)
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 24., péntek 19:56
dm kőbuta, kedira meg szimplán szar, ők nem érdemelnek plusz esélyt. áruljuk is őket remélhetőleg.Bizalom, akkor adjuk még egy évet Özilnek is, DM nek, Khedirának, hátha nekik is jobb lesz. Itt van 3-4 éve nem is tudom, és volt 1 max 1,5 szezonja, ami értékelhető. Mi a garancia arra, hogy a következő éve jó lesz? Semmi, ezért akar Perez is hozni egy csatárt.
te miről beszélsz már megint faszomat?És most hol a szöveg, hogy a Real Madrid a lényeg, nem egy egyes játékosok lelkivilága. Ennyi idő alatt meg kellett mutatnia, hogy nincs szükség másra, csakhát ő pont az ellenkezőjét bizonyítja évek óta.
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. május 24., péntek 19:54
Ja akkor gratulálok nekiRealista24 írta:Higunál nincs lomhább jelenleg a Real támadósorábanNem is csoda , mert még Higuaíntól is lomhább , ami azért nagy szó![]()
Aki meg nem látja a technikai tudásban a különbséget Cavani és Karim között, azzal felesleges is vitába szállni. :-)
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. május 24., péntek 19:52
Bizalom, akkor adjuk még egy évet Özilnek is, DM nek, Khedirának, hátha nekik is jobb lesz. Itt van 3-4 éve nem is tudom, és volt 1 max 1,5 szezonja, ami értékelhető. Mi a garancia arra, hogy a következő éve jó lesz? Semmi, ezért akar Perez is hozni egy csatárt.Realista24 írta: Továbbra is bizalom és normális középpálya kell Karim mögé. Aztán lehet ámulni.
És most hol a szöveg, hogy a Real Madrid a lényeg, nem egy egyes játékosok lelkivilága. Ennyi idő alatt meg kellett mutatnia, hogy nincs szükség másra, csakhát ő pont az ellenkezőjét bizonyítja évek óta.Realista24 írta:Ezzel én is így vagyok, de ha idehozzák Cavanit, akkor még egy éve kuka, és game over lesz a srác.
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. május 24., péntek 19:48
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 24., péntek 19:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 24., péntek 19:43
Ezzel én is így vagyok, de ha idehozzák Cavanit, akkor még egy éve kuka, és game over lesz a srác.Nem kell eladni Karimot. Folyamatos játéklehetőség és bizalom kell neki. Ha megkapja és formába lendül, nem lesz nála jobb kilences.
Higunál nincs lomhább jelenleg a Real támadósorábanNem is csoda , mert még Higuaíntól is lomhább , ami azért nagy szó
Ehhez mondjuk levezetés sem kellett volna, csak egy kis szem.gy levezezve tényleg nem tűnik feltétlen előrelépésnek cavani vagy falcao a franciához képest.
Jujj, ez már szinte fáj.Szóval egy lomha tesze-tosza stílust, akinek a legfontosabb teendője, hogy amint hozzá kerül a labda, minél gyorsabban megszabaduljon tőle.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 24., péntek 19:37
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. május 24., péntek 19:32
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. május 24., péntek 19:29
Simán jöhetne már egy nagy név, az utolsó CR volt 4 éve.falcao meg nem jön ide, értsétek már meg.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. május 24., péntek 19:27
Nem keverem, már csak a hajszálaik mennyisége,hosszúsága miatt sem.hehe írta:kevered ronaldoval![]()
falcao meg nem jön ide, értsétek már meg.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 24., péntek 19:21
kevered ronaldovalÉn végre egy olyan csatárt szeretnék látni a Real Madrid kezdőjében, aki képes magának is kialakítani a helyzetet, labdát megtartani, megjátszani, jobbal ballal veszélyes. És Falcao ilyen.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. május 24., péntek 19:14
Hát azért te sem nézel túl sok Atletico meccset.CS0ki írta:Falcao-tól az akkora meglepetés volt, hogy még most is csodálkozik rajta ő maga is. Egyáltalán nem jellemző rá a cselezgetés, a kényszerítők, a gólpasszok. 16oson belül nagyon veszélyes játékos, azon kívül szőkőévente tud kezdeni valamit a labdával.
Szóval egy lomha tesze-tosza stílust, akinek a legfontosabb teendője, hogy amint hozzá kerül a labda, minél gyorsabban megszabaduljon tőle.Tayo írta: El kell dönteni hogy mi kell nekünk, számomra továbbra is ez a Benzema-vonal jön be, ilyen tipusú csatárt igazolnék.
Abban, hogy látványban kevesebbet nyújtanának számomra, abban meg egészen biztos vagyok.
HozzászólásSzerző: R-l@nch » 2013. május 24., péntek 19:05
Ez komolyan kérdés mester?? 2 perc alatt levágja az ember, hogy technikásabb, jobban mozog, minőségibb játékos Falcao. Cavani egy munkás tank, aki ha kell hátramegy védekezni is a saját 16osa előtt, és a rangadókon rendre odateszi magát, de amúgy vérgyenge lenne egyénileg egy technikás csapatban.CS0ki írta: Na, itt egy konkrét ember, akitől meg tudom kérdezni: mivel több Falcao Cavaninál?
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 24., péntek 18:57
Persze, azért is írtam, hogy még rengeteg szempont van, amit figyelembe kell venni. Persze könnyű annyit nézni, hogy csatár, hány góla van? Egyiknek 20, a másiknak 40, akkor az utóbbi kétszer olyan jó, szevasz...Aztán hogy emellett 2 vagy 25 gólpassza van, hogy ezen gólok negyedét mások által kiharcolt 11esből lőtte, vagy mindezt 30 meccs alatt le fel cserélgetve, vagy 50 meccset végigjátszva, az senkit nem érdekel. És ezek még statisztikailag meg is fogható dolgok, az, hogy mezőnyben hogy mozog, hogy nyit utat a többi támadónak, hány kulcspasszt intéz, mennyire veszi ki a részét a védekezésből, hány kényszerítőt hoz össze, hány fellőtt labdát tart meg, stb..az meg a statisztikában se nagyon van benne...annyiból kétélű dolog is, hogy az ellenfél védőitől elviekben a kitüntetett figyelmet is ők kapták, míg a realnál inkább cr.
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. május 24., péntek 18:55
Napoli meccseket gyakran nézek , bár nem tudom miért :Đ És a Porto meccseit illetve egy elég sok Atma meccset nézek . Ezek alapján Falcao játéka nekem sokkal jobban tetszik és valamivel technikásabb szerintem mint Cavani . Illetve egyszerűen minőségibb játékos . Most lehet hogy ugyan annyi gólt lőttek kb , viszont látszik a különbség ... Nálam Cavani nem jelentene megoldást , bár nem vagyok játékos megfigyelő lehet ő jobban be válna , ez csak az én véleményem , hogy 65 millát nem ér meg talán 40-et .CS0ki írta:
Na, itt egy konkrét ember, akitől meg tudom kérdezni: mivel több Falcao Cavaninál?
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 24., péntek 18:48
És ugye mikor ha nem a kupadöntőn....persze ahhoz is bőven kellett annak a 3 szerencsétlennek a balfaszkodása is...Falcao-tól az akkora meglepetés volt, hogy még most is csodálkozik rajta ő maga is. Egyáltalán nem jellemző rá a cselezgetés, a kényszerítők, a gólpasszok. 16oson belül nagyon veszélyes játékos, azon kívül szőkőévente tud kezdeni valamit a labdával.
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem