Még az sem kizárt,hogy manchesterbe...tubatibi írta:Coutinho és Sturridge hova menne?
De akár Pellegrininek is jól jöhet egy ilyen vaddisznó Kun mellé,mivel ha igaz elégedetlen Mandzukic...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 4., vasárnap 13:49
Még az sem kizárt,hogy manchesterbe...tubatibi írta:Coutinho és Sturridge hova menne?

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. május 4., vasárnap 13:41
SOHA nem volt olyan periódusa,amikor elérte azt a bizonyos szintet. Az Arsenalban folyamatosan húzóember volt,a Barcelonában sohasem volt az,azt a szintet nem tudta hozni 2 hétig sem...Bizonyos periódusokban megközelítette szerintem, sőt, voltak olyan hetek-hónapok, amikor talán el is érte azt a szintet, de konstans jó teljesítményre egyelőre valóban nem volt képes.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 4., vasárnap 13:31
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 4., vasárnap 13:30

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. május 4., vasárnap 12:54
Oroszországban van, nulla..sander írta:M'Vila-val mivan ? a legutóbb akkor hallottam róla amikor alkohol és a nők hajkurászása miatt problémái voltak... mi lett vele? hol játszik és jól játszik ? Lehet belőle még valami ?Nika91127 írta:Hát,ha megveszik még Pogbát,mert hát ugye ő az új francia csillag,mint anno M'Vila...![]()
![]()
HozzászólásSzerző: sander » 2014. május 4., vasárnap 12:53
M'Vila-val mivan ? a legutóbb akkor hallottam róla amikor alkohol és a nők hajkurászása miatt problémái voltak... mi lett vele? hol játszik és jól játszik ? Lehet belőle még valami ?Nika91127 írta:Hát,ha megveszik még Pogbát,mert hát ugye ő az új francia csillag,mint anno M'Vila...![]()
![]()
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. május 4., vasárnap 12:49
Alapesetben nem tudnám elképzelni hogy Xavi padozzon, pláne nem Cesc miatt. Viszont a következő szezonban már 35 éves lesz, nyáron VB, muszáj redukálni a játékperceinek számát - és ez Fabregas "nagy" lehetősége.GT37 írta:Bizonyos periódusokban megközelítette szerintem, sőt, voltak olyan hetek-hónapok, amikor talán el is érte azt a szintet, de konstans jó teljesítményre egyelőre valóban nem volt képes. Viszont ez szerintem megváltozhat, ha végre-valahára alapemberként számolnánk vele és átvenné a karmesteri pálcát Xavitól. Ez mentálisan is nagy lökést adhat neki, ráadásul az is sokat jelenthetne számára, ha tudná, hogy mostantól csakis a középpályán fog játszani, és nem fogjuk időről időre hamis kilencesként erőltetni...madridronie írta:(kiváló focista, de a Barcában soha meg sem közelítette az Arsenalos formáját)!
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 4., vasárnap 12:43
Bizonyos periódusokban megközelítette szerintem, sőt, voltak olyan hetek-hónapok, amikor talán el is érte azt a szintet, de konstans jó teljesítményre egyelőre valóban nem volt képes. Viszont ez szerintem megváltozhat, ha végre-valahára alapemberként számolnánk vele és átvenné a karmesteri pálcát Xavitól. Ez mentálisan is nagy lökést adhat neki, ráadásul az is sokat jelenthetne számára, ha tudná, hogy mostantól csakis a középpályán fog játszani, és nem fogjuk időről időre hamis kilencesként erőltetni...madridronie írta:(kiváló focista, de a Barcában soha meg sem közelítette az Arsenalos formáját)!
A legfrissebb hírek szerint a német maradna Dortmundban...pheco írta:Annyit kérek, hogy Reust ne igazolják le, mert nem akarom megutálni
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2014. május 4., vasárnap 12:20
Kerlon írta:Ha a random arc Vieira vagy Makelele, akkor nem.Igazából az a baj, hogy Mata, Kagawa meg Rooney is csatár mögött tud a legjobban érvényesülni. Kagawa még a bal oldalon nem is volt mondjuk rossz az utóbbi meccseken. Aztán még egy Pellegrini féle 442-vel akár nagyot is szólhatna. Mekkora játék volt az a Villarealtól anno...
Mondjuk Cesc nekünk is jó lehetne Modric cseréjének.:Đ
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 4., vasárnap 12:17
Ha a random arc Vieira vagy Makelele, akkor nem.Nika91127 írta:----random arc-----Fabregas-------h3x0r írta:Kivancsi vagyok hogy raknak fel a Mata Fabregas Kagawa harmast a palyara. Raadasul meg Rooney is ott van..
Mata--------------------------Kagawa
-----------Rooney--------------------
------------------RVP-----------------
Mondjuk így? Vagy ez elvetemült ötlet?
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2014. május 4., vasárnap 12:12
----random arc-----Fabregas-------h3x0r írta:Kivancsi vagyok hogy raknak fel a Mata Fabregas Kagawa harmast a palyara. Raadasul meg Rooney is ott van..
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 4., vasárnap 12:06
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 4., vasárnap 12:05
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 4., vasárnap 11:51
Mind2 katalán lap szerint a nyáron a Manchester United ismét bepróbálkozik Cesc szerződtetésével; a pletykák szerint az angolok 45 millió fontot (55 millió eurót) sem sajnálnának a katalán középpályásért! Nem tartom elképzelhetetlennek a váltást (bár ez a BL nélküli szezon miatt necces lehet), főleg ennyiért nem; sőt egyenesen remek igazolásnak tartanám az angolok részérőlEl Manchester United prepara un ofertón por Cesc
El Manchester United estudia ofrecer hasta 45 millones de libras por el blaugrana Cesc Fàbregas
---------------------------------------------------------------------------------------------
El Manchester United está dispuesto a pagar 55 millones por Cesc Fàbregas
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 3., szombat 21:20
ex-madridista cipész majd feltüzeli őket.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 3., szombat 21:17
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 3., szombat 20:35
Benne van,de azt a malagat lezúzzák mint aGéci írta:Ha holnap vagy, valamikor x-elnek, és a barca ellen akkor benne van...morientes írta:Ja...a malagaba lehet bízni...otthon verte őket az a BL esélyes elche...

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 3., szombat 20:26
Ha holnap vagy, valamikor x-elnek, és a barca ellen akkor benne van...morientes írta:Ja...a malagaba lehet bízni...otthon verte őket az a BL esélyes elche...
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. május 3., szombat 20:26
Nem kell bukni . elég 2 X nem kIvánja senki hogy a veretlenségi sorozatuk megszakadjon:-)pheco írta:Igazából ezzel csak az a baj, hogy nem elég egy vereség az Atletitől. 3 meccsből meg 2-t nem fog bukni, főleg így, hogy a Barca simán leadja a meccset. Óriási csoda kellene ahhoz, hogy mi legyünk a bajnokok.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 3., szombat 20:23

Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem