Angol lapértesülések szerint Acelotti és Cristiano Ronaldo arra kérték a klub elnökét, Florentino Pérezt, hogy a nyáron ne engedje el Fabio Coentraót. A portugál védőről így más második alkalommal maradhat le legnagyobb kérője, a Manchester United.
Úgylegyen! Remélem (ha ez igaz) akkor ennek hatására maradni fog, egy picit jobb szerződés is belefér - főleg ha a BL döntőben is hasonlóan játszik mint a két elődöntőben és a kupadöntőben. és akkor nem kell a benficás brazil sem (nekem amúgy sem kellett volna).
morientes írta:Ami Varanet illeti,én nem aggódom.Van 3 sorozat,jöhet sérülés,eltiltás,egyebek...szal fog ő szerephez jutni bőven.Lehet őket forgatni,mert mint Pepe-vel,mint Ramosal megértik egymást.
és ennek így is kell lennie. "sajnos" Ramos nem lehet kivenni onnan, pedig az őszi teljesítmény alapján simán padra tettem/tettük volna többen is és Pepe-Varane páros. Viszont jövőre a mostani évnél picit többet játszhatna.
Nachot pedig meg kell tartani, amolyan Casemiro-módon (már ha neki is jó), beugrónak bármikor megfelel, amikor SR-Pepe is "pihenne".