Nincs-nincs.3 év alatt nincs kézzel fogható dolog amit föltudna mutatni,csak a "őőőhátőőőő jó játékos,meg ügyes!!!"

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 24., péntek 20:58
Nincs-nincs.3 év alatt nincs kézzel fogható dolog amit föltudna mutatni,csak a "őőőhátőőőő jó játékos,meg ügyes!!!"
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. május 24., péntek 20:57
Ez mennyire megbízható forrástól származik? :-)José Mourinho távozása után a Real Madrid a Bayern Münchentől az idény végén távozó Jupp Heynckest kereste fel, és ajánlott a német edzőnek két évre szóló szerződést.
Mivel arról van szó, hogy Ancelotti szeretné őt leigazolni, még igaz is lehet.ez mekkora baromság ez a hír
ha igaz lenne, nem sahinnal szerencsétlenkedünk...
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 24., péntek 20:55
ez mekkora baromság ez a hír
A Juventus chilei kulcsfontosságú középpályását évek óta csodálatra méltatják a Real Madridnál. Amennyiben kinevezik az új edzőt, Carlo Ancelottit, abban az esetben az olasz mester szeretné, ha a Királyi Gárda tovább érdeklődne Arturo Vidal szerződtetésével kapcsolatosan.
HozzászólásSzerző: miró » 2013. május 24., péntek 20:51
psssszt.Azt senki nem veszi észre, hogy mennyi helyzetet elbaszunk, hogy a csatárainkat elnyomják a védők, lassúak(igen, Benzema sem a lyoni már), egy kibaszott fejpárbajt nem tudnak megnyerni, Higuain nem tudja még a labdát sem levenni, elől egyikük sem tudja úgy fedezni a labdát testtel mint a két hajas...
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 24., péntek 20:48
Gerr90 írta:Én Lewandowskit hoznám, ha már mindenképpen érkeznie kell csatárnak.
Nem azért mert übertechnikás. Nem azért mert imádnám fehérben látni. Nem azért mert őt tartom a végső, nagy megoldásnak számunkra.
Sokkal pragmatikusabb indokaim vannak. Jó árban van, nem elveszett és érzi a kaput. Falcao és Cavani dupla annyiba kerülnek, de szerintem nem lőnének több gólt, mint Lewa. Ráadásul más stílusú játékos, mint Benzema és így ki tudnánk egészíteni egymást. Plusz variációs lehetőséget biztosítana. A Dortmund is nekünk adná el inkább. Minden adott. :-)
(és továbbra is keresném a tökéletes kilencest)
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. május 24., péntek 20:35
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 24., péntek 20:35
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. május 24., péntek 20:27
HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 24., péntek 20:24
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. május 24., péntek 20:11
És mi a garancia arra, hogy akit Perez hoz, az jobb lesz? Szvsz sokkal kockázatosabb lenne 60-ért hozni valakit, aki közel sem ér annyit, és rejtély hogy beválik-e, mintsem valakit itt tartani, aki már azért meg-meg mutatta képességeit, és hogy milyen potenciál rejlik benne.Mi a garancia arra, hogy a következő éve jó lesz? Semmi, ezért akar Perez is hozni egy csatárt.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 24., péntek 20:09
LegjobbOpta Népsport @OptaNepsport 22 May
83 - Robert Lewandowski többször veszítette el a labdát rossz labdaátvétel miatt (83), mint bárki a Bundesligában.
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. május 24., péntek 20:01
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. május 24., péntek 20:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 24., péntek 19:56
Mert mind a négy azonos képességekkel bír, igaz?Bizalom, akkor adjuk még egy évet Özilnek is, DM nek, Khedirának, hátha nekik is jobb lesz.
Mikor volt jó? Amikor megkapta a bizalmat, és Zidane mellette volt. Nem Perez akar csatárt, hanem az edző...ha egyáltalán igazak a hírek.Itt van 3-4 éve nem is tudom, és volt 1 max 1,5 szezonja, ami értékelhető. Mi a garancia arra, hogy a következő éve jó lesz? Semmi, ezért akar Perez is hozni egy csatárt.
Hol írtam olyat, hogy fontosabb Karim, mint a Real Madrid? Azt írtam, hogy el kell adni, mert ha Cavani itt lesz, szinte semmi hasznát nem vesszük, ergó a csapat jár rosszul.És most hol a szöveg, hogy a Real Madrid a lényeg, nem egy egyes játékosok lelkivilága
Nem neked írtam.(mára ha nekem írtad)
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 24., péntek 19:56
dm kőbuta, kedira meg szimplán szar, ők nem érdemelnek plusz esélyt. áruljuk is őket remélhetőleg.Bizalom, akkor adjuk még egy évet Özilnek is, DM nek, Khedirának, hátha nekik is jobb lesz. Itt van 3-4 éve nem is tudom, és volt 1 max 1,5 szezonja, ami értékelhető. Mi a garancia arra, hogy a következő éve jó lesz? Semmi, ezért akar Perez is hozni egy csatárt.
te miről beszélsz már megint faszomat?És most hol a szöveg, hogy a Real Madrid a lényeg, nem egy egyes játékosok lelkivilága. Ennyi idő alatt meg kellett mutatnia, hogy nincs szükség másra, csakhát ő pont az ellenkezőjét bizonyítja évek óta.
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. május 24., péntek 19:54
Ja akkor gratulálok nekiRealista24 írta:Higunál nincs lomhább jelenleg a Real támadósorábanNem is csoda , mert még Higuaíntól is lomhább , ami azért nagy szó![]()
Aki meg nem látja a technikai tudásban a különbséget Cavani és Karim között, azzal felesleges is vitába szállni. :-)
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. május 24., péntek 19:52
Bizalom, akkor adjuk még egy évet Özilnek is, DM nek, Khedirának, hátha nekik is jobb lesz. Itt van 3-4 éve nem is tudom, és volt 1 max 1,5 szezonja, ami értékelhető. Mi a garancia arra, hogy a következő éve jó lesz? Semmi, ezért akar Perez is hozni egy csatárt.Realista24 írta: Továbbra is bizalom és normális középpálya kell Karim mögé. Aztán lehet ámulni.
És most hol a szöveg, hogy a Real Madrid a lényeg, nem egy egyes játékosok lelkivilága. Ennyi idő alatt meg kellett mutatnia, hogy nincs szükség másra, csakhát ő pont az ellenkezőjét bizonyítja évek óta.Realista24 írta:Ezzel én is így vagyok, de ha idehozzák Cavanit, akkor még egy éve kuka, és game over lesz a srác.
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. május 24., péntek 19:48
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 24., péntek 19:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 24., péntek 19:43
Ezzel én is így vagyok, de ha idehozzák Cavanit, akkor még egy éve kuka, és game over lesz a srác.Nem kell eladni Karimot. Folyamatos játéklehetőség és bizalom kell neki. Ha megkapja és formába lendül, nem lesz nála jobb kilences.
Higunál nincs lomhább jelenleg a Real támadósorábanNem is csoda , mert még Higuaíntól is lomhább , ami azért nagy szó
Ehhez mondjuk levezetés sem kellett volna, csak egy kis szem.gy levezezve tényleg nem tűnik feltétlen előrelépésnek cavani vagy falcao a franciához képest.
Jujj, ez már szinte fáj.Szóval egy lomha tesze-tosza stílust, akinek a legfontosabb teendője, hogy amint hozzá kerül a labda, minél gyorsabban megszabaduljon tőle.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem