Talán mert menni akart?Callejont nem értettem, hogy minek kellett eladni... Csupaszív játékost, aki óriási madridista is, padot is tűrte volna akár még Jesé mögött is. És még nem is kaptunk érte olyan sok pénzt

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 3., szombat 23:58
Talán mert menni akart?Callejont nem értettem, hogy minek kellett eladni... Csupaszív játékost, aki óriási madridista is, padot is tűrte volna akár még Jesé mögött is. És még nem is kaptunk érte olyan sok pénzt
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. május 3., szombat 23:53
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. május 3., szombat 23:53
Callejon alapból csatár, mi használtuk szélsőnek... szerintem Benzema mögé tökéletes lenne/lett volna.realistahuni írta:Alapjáraton szélsőből azért elég sok lett volna a CR, Bale, DM, Jesé, Callejon. CR-t nem lehet rotálni mert rekordokat kell döntsön, Balenek is volt ára, és Jesé hosszú sérülése illetve DM posztváltása sem volt benne a pakliban év elején. Jól tette Callejon hogy lépett a Napoli kb az ő szintje, ja és kb egy 10-est kaptunk érte asszem, úgyhogy nem jártunk olyan rosszul.Callejont nem értettem, hogy minek kellett eladni... Csupaszív játékost, aki óriási madridista is, padot is tűrte volna akár még Jesé mögött is. És még nem is kaptunk érte olyan sok pénzt
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. május 3., szombat 23:51
Alapjáraton szélsőből azért elég sok lett volna a CR, Bale, DM, Jesé, Callejon. CR-t nem lehet rotálni mert rekordokat kell döntsön, Balenek is volt ára, és Jesé hosszú sérülése illetve DM posztváltása sem volt benne a pakliban év elején. Jól tette Callejon hogy lépett a Napoli kb az ő szintje, ja és kb egy 10-est kaptunk érte asszem, úgyhogy nem jártunk olyan rosszul.Callejont nem értettem, hogy minek kellett eladni... Csupaszív játékost, aki óriási madridista is, padot is tűrte volna akár még Jesé mögött is. És még nem is kaptunk érte olyan sok pénzt
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. május 3., szombat 23:47
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. május 3., szombat 23:42
ferni írta:amúgy pont tegnap nézegettem, hogy mennyi gólt lőtt Higu meg Callejón a Napoliban és bakker, elég szépen termeltek mindketten![]()
Higu 24 gól, Callejón 18...
azért ezek elég jó számok![]()
na ez eldőlt, Callejón gólpassz![]()
jó látni, hogy jó helyre igazolt ez a duó Albiollal karöltve
példát lehet venni a Napoliról, hogy kell okosan elkölteni egy játékos árát, ugye GT?
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 3., szombat 23:38
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 3., szombat 23:26
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 3., szombat 22:37
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 3., szombat 21:38
kezdés előtt összement a két szurkolótábor, egyet meglőttek.tubatibi írta:Na lassan csak elkezdik...mi volt a baj?Mert lemaradtam az elejéről
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 3., szombat 21:35
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 3., szombat 20:59
tubatibi írta:Ki fogja nézni a ma esti olasz kupa döntőt?![]()
Fiorentina - Napoli...kíváncsi leszek, remélem jó meccs lesz..
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 3., szombat 20:15
Lehet benyomom a streamet. Remélem Higuék behúzzáktubatibi írta:Ki fogja nézni a ma esti olasz kupa döntőt?![]()
Fiorentina - Napoli...kíváncsi leszek, remélem jó meccs lesz..
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 3., szombat 20:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 2., péntek 21:17
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 28., hétfő 20:01
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 28., hétfő 19:17
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 28., hétfő 19:09
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 28., hétfő 18:16
egy jó Cassano-Totti-Toni összeállhatott volnaToti írta:beszarás tóni.![]()
36 évesen 20 gól, egy veronában.
vb-re mehetne.![]()
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem