van azért elé opció, Sterling, Sturridge, ez a Lallana, Rooney, meg Hodgsont ismerve Milnermorientes írta:Na ez meg is mutatja az angol válogatott erősségét....merthogy ha jól tudom,benne van a keretben...welbeck szerintem gyenge

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 3., szombat 21:22
van azért elé opció, Sterling, Sturridge, ez a Lallana, Rooney, meg Hodgsont ismerve Milnermorientes írta:Na ez meg is mutatja az angol válogatott erősségét....merthogy ha jól tudom,benne van a keretben...welbeck szerintem gyenge
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 3., szombat 21:21
morientes írta:Na ez meg is mutatja az angol válogatott erősségét....merthogy ha jól tudom,benne van a keretben...welbeck szerintem gyenge
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 3., szombat 21:19
Na ez meg is mutatja az angol válogatott erősségét....merthogy ha jól tudom,benne van a keretben...welbeck szerintem gyenge
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 3., szombat 21:15
és akkor hova megy Rooney? Plusz ott van Mata is..ez már rombusz lenne, vagy 4-2-2-2cart írta: Kagawa nem lenne rossz, ha folyamatosan lehetőséget kapna, és nem a bal szélen, hanem középen játszana.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 3., szombat 21:15
morientes írta:Meg van az az érdekeshaju fekete szélső,nem jut a neve az az eszembe...jó gyors...na abból még lehet valaki...esetleg...Walbeck...vagy Welback...vagy ki.akik jók:De Gea, Rafael (nem dúskál a piac jhv-ekben), Mata, Rooney, RVP
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 3., szombat 21:12
Meg van az az érdekeshaju fekete szélső,nem jut a neve az az eszembe...jó gyors...na abból még lehet valaki...esetleg...Walbeck...vagy Welback...vagy ki.akik jók:De Gea, Rafael (nem dúskál a piac jhv-ekben), Mata, Rooney, RVP
HozzászólásSzerző: cart » 2014. május 3., szombat 21:08
Kagawa nem lenne rossz, ha folyamatosan lehetőséget kapna, és nem a bal szélen, hanem középen játszana.ziro4vr írta:Kagawa (vissza kéne mennie dortmundba, jó játékos ő, de nem a Mu-ba)
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 3., szombat 21:04
nekem mindegy, de ha jót akarnak..R.M.C.F írta: Ziro:
ez a komplett keret.![]()
mind menjen?
![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 3., szombat 20:58
Kerlon írta:Martinez szerintem kicsit túltaktikázta ezt a meccset. A City meg nagyon visszaállt, ami érthetetlen.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 3., szombat 20:54
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 3., szombat 20:43
Az arsenalos részt azt adom...az arsenal kedvéért ha bevezetik a kora tavaszig tartó bajnokságot akkor mehetnek ők is, a MU ha kicserél egy 7 embert a kezdőjében, akkor mehetnek ők is, a Tottenham ha kicseréli a keretet, a stábot, és GT-n kívül szereznek legalább 5 külföldi szurkolót, akkor mehetnek ők is..de még akkor se :mrgreen: :lol:
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 3., szombat 20:34
az arsenal kedvéért ha bevezetik a kora tavaszig tartó bajnokságot akkor mehetnek ők is, a MU ha kicserél egy 7 embert a kezdőjében, akkor mehetnek ők is, a Tottenham ha kicseréli a keretet, a stábot, és GT-n kívül szereznek legalább 5 külföldi szurkolót, akkor mehetnek ők is..de még akkor semorientes írta:Kihagytad a MU-t,az Arsenalt és a tottenhamet....Terry is elcsúszott, de ott volt javítás..jó lesz jövőre is a pool, de a city és a megerősített chelsea is nagyon jó lesz
.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 3., szombat 20:32
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 3., szombat 20:30
Kihagytad a MU-t,az Arsenalt és a tottenhamet....Terry is elcsúszott, de ott volt javítás..jó lesz jövőre is a pool, de a city és a megerősített chelsea is nagyon jó lesz
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 3., szombat 20:29
ziro4vr írta:akkor isten ments tőle isTádám írta: Rodrígo szerintem nem jó megoldás, olyan Higu 2.0 a gyerek, csak nem olyan technikás, meg kevesebb gólt lő.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. május 3., szombat 20:27
Meg a United is.ziro4vr írta:szerencsétlen Gerrard..nehéz lesz feldolgoznia az fixRemy írta:Egy kurva elcsúszás miatt ment el a bajnokság... hihetetlen... szerencsétlen Pool. Innen kétlem, hogy botlik a City.
Terry is elcsúszott, de ott volt javítás..jó lesz jövőre is a pool, de a city és a megerősített chelsea is nagyon jó lesz
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 3., szombat 20:27
szerencsétlen Gerrard..nehéz lesz feldolgoznia az fixRemy írta:Egy kurva elcsúszás miatt ment el a bajnokság... hihetetlen... szerencsétlen Pool. Innen kétlem, hogy botlik a City.
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 3., szombat 20:26
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 3., szombat 20:25
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem