Remy kérte, hogy pötyögjek pár sort ha már megnéztem a
Don Jont.
Hát elég buta (és most nem a szó szoros értelmemben értem) egy film.
Értem mit akart itt Joseph Gordon-Levitt (továbbá csak JG), de sajnos látszik, hogy ez az első filmje. Maga az alapötlet jó, csak a megvalósításba csúszott hiba. Legnagyobb bajom a filmmel, az az egysíkú karakterek (bár ez valószínűleg szándékos, de én többet várok el) és a legbosszantóbb (bár ezt is rá lehet fogni, hogy a karakterek miatt szándékos) a párbeszédek minősége.

Hát baszki, mintha egy 10 éves pubertás rejszoló majom írta volna.

De jobban belegondolva kijelenthető, hogy ez tényleg szándékos. Maga a történet felépítése kezdő létére nem rossz, sőt jónak mondható JG-től. Én picit mást vártam a film végétől.
Egy valami nekem fura mostanában, és lehet emiatt érzem gyengének a végét. Sajnos nagyon hamar le akarják zárni a filmek végét, és itt is ezt éreztem. Nekem tetszett a film vége, de valahogy bumm, tök hirtelen jött, hamar lefutott. Olyan: nesze semmi fogd meg jól érzést váltott ki.
Scarlett Johansson karaktere meg kib_szott idegesítő.

Bár ez célkitűzés volt. JG is jól hozta a menőmanó szerepét. A családot alakító színészek (és karaktereik) is korrektek. De valahogy nekem tényleg van egy kis hiányérzetem, ebből többet ki lehetett volna hozni. Kicsit talán elpoénkodta ezt JG, de számomra meg nem lett vicces. Szóval érdekes...
Összegezve nem egy rossz film. Tuti, hogy különleges és egy hatalmas fricska a nyálas csöpögős filmeknek (de még mekkora

) de valahogy nagy röhögéseket nem váltott ki belőlem a film. Ez, és az, hogy szerintem ebből a koncepcióból többet ki lehetett volna hozni, azt eredményezni, hogy JG első filmjével egy
hatost dobott.
(ez a szar poén übereli a film bármelyik poénját

no ez a vicc!

)