főleg, hogy a Camp Nouban tehetik mindezt. Kár, hogy addigra senki se fogja őket érdekelni és nem telt ház fogja őket fütyülni.Csabi írta:nembaj, nézzük a jó oldalát ennek is. a barca nagy valószínűséggel sorfalat állhat 2 hét múlva....újra.

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 3., szombat 18:03
főleg, hogy a Camp Nouban tehetik mindezt. Kár, hogy addigra senki se fogja őket érdekelni és nem telt ház fogja őket fütyülni.Csabi írta:nembaj, nézzük a jó oldalát ennek is. a barca nagy valószínűséggel sorfalat állhat 2 hét múlva....újra.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. május 3., szombat 18:02
premium noob írta:
spoilercsirke írta:
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 3., szombat 17:56
premium noob írta:te ne dumálj, odaát lekezdted oltani Alvest, hogy tényleg el kéne adni, rá 2 perce gólpasszt adott
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. május 3., szombat 17:55
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 3., szombat 17:54
persze, meg őkmondták, hogy majd kipukkad a matrac, mert arra van nagyobb esély....Kerlon írta:vigyázzál, mert megint jönnek a matematikai eséllyel... Következetesség meg nulla.
te ne dumálj, odaát lekezdted oltani Alvest, hogy tényleg el kéne adni, rá 2 perce gólpasszt adottspoilercsirke írta:Menjél már![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 3., szombat 17:54
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 3., szombat 17:53
Menjél már.ferni írta:de a Barca befogja ezt húzni, jobbak most mint az ellen.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 3., szombat 17:51
vigyázzál, mert megint jönnek a matematikai eséllyel... Következetesség meg nulla.ferni írta:erről ennyit.....Csabi írta:nem bánom. legyen meg a reményük az utolsó fordulóig. persze ha holnap azt is behúzza az atma, akkor vége.![]()
![]()
![]()
![]()
legalább a Getafénak jól fog ez jönni, nehogy kiessenek bakker....
nekünk már úgyse volt esélyünk a bajnoki címre, bárki bármit mond....
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 3., szombat 17:50
erről ennyit.....Csabi írta:nem bánom. legyen meg a reményük az utolsó fordulóig. persze ha holnap azt is behúzza az atma, akkor vége.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 3., szombat 17:49
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 3., szombat 17:48
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 3., szombat 17:46
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 3., szombat 16:39
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 3., szombat 15:57
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 3., szombat 15:51
már nem menő a fullkatalán kezdő meg a fiatalok beépítése..most hogy nem jönnek az eredmények, már nem menőcart írta:Montoya mért nem jó amúgy Alves helyett? Ha már úgy is ott van, meg lehetne próbálni...
HozzászólásSzerző: cart » 2014. május 3., szombat 15:49
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 3., szombat 15:48
Bevallom őszintén, nem láttam még játszani a gyereket, de ha tényleg jobbszélső, ahogy írják, akkor sokkal előrébb leszünk vele, tényleg...cart írta:Az a Cuadrado, aki támadót játszik a Fiorentinában?Neki sem a védekezés az erőssége...
Csak erre reagálnék: szerintem egész konkrétan az egyik legjobb játékosunk volt idén. Nem váltotta meg a világot, és sok téren kell még fejlődnie, de ahhoz képest, hogy ez volt az első szezonja Európában, szerintem kifejezetten jól teljesített. Sokakat lehet kritizálni Barcelonában a sikertelen idény miatt, de Neymar nem tartozik közéjük.dzsi91 írta:Kíváncsi vagyok egyébként a következő évére, mert Barcelonában ez volt a türelmi év, ha jövőre nem javul fel előbb utóbb kikezdik.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 3., szombat 15:45
CR lájkolja a bejegyzéstateeemadrid írta:most akkor kajak vesznek egy jobbszélsőt jobbhátvéd posztra?
ha jól tudom Alvessel is az volt a probléma, hogy védekezésben kevés, akkor mi lesz így?
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 3., szombat 15:42
Hát ebben szürke,hitehagyott,nemérdekelaszartisleszarom barcelonaba még tán ő az egyik akire legkevésbé lehet panaszkodni...Kíváncsi vagyok egyébként a következő évére, mert Barcelonában ez volt a türelmi év, ha jövőre nem javul fel előbb utóbb kikezdik.
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem