már nem menő a fullkatalán kezdő meg a fiatalok beépítése..most hogy nem jönnek az eredmények, már nem menőcart írta:Montoya mért nem jó amúgy Alves helyett? Ha már úgy is ott van, meg lehetne próbálni...

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 3., szombat 15:51
már nem menő a fullkatalán kezdő meg a fiatalok beépítése..most hogy nem jönnek az eredmények, már nem menőcart írta:Montoya mért nem jó amúgy Alves helyett? Ha már úgy is ott van, meg lehetne próbálni...
HozzászólásSzerző: cart » 2014. május 3., szombat 15:49
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 3., szombat 15:48
Bevallom őszintén, nem láttam még játszani a gyereket, de ha tényleg jobbszélső, ahogy írják, akkor sokkal előrébb leszünk vele, tényleg...cart írta:Az a Cuadrado, aki támadót játszik a Fiorentinában?Neki sem a védekezés az erőssége...
Csak erre reagálnék: szerintem egész konkrétan az egyik legjobb játékosunk volt idén. Nem váltotta meg a világot, és sok téren kell még fejlődnie, de ahhoz képest, hogy ez volt az első szezonja Európában, szerintem kifejezetten jól teljesített. Sokakat lehet kritizálni Barcelonában a sikertelen idény miatt, de Neymar nem tartozik közéjük.dzsi91 írta:Kíváncsi vagyok egyébként a következő évére, mert Barcelonában ez volt a türelmi év, ha jövőre nem javul fel előbb utóbb kikezdik.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 3., szombat 15:45
CR lájkolja a bejegyzéstateeemadrid írta:most akkor kajak vesznek egy jobbszélsőt jobbhátvéd posztra?
ha jól tudom Alvessel is az volt a probléma, hogy védekezésben kevés, akkor mi lesz így?
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 3., szombat 15:42
Hát ebben szürke,hitehagyott,nemérdekelaszartisleszarom barcelonaba még tán ő az egyik akire legkevésbé lehet panaszkodni...Kíváncsi vagyok egyébként a következő évére, mert Barcelonában ez volt a türelmi év, ha jövőre nem javul fel előbb utóbb kikezdik.
HozzászólásSzerző: cart » 2014. május 3., szombat 15:29
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. május 3., szombat 15:28
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 3., szombat 15:24
Acuerdo entre Barça y Cuadrado
Na akkor úgy tűnik, hogy Cuadrado (Udinese, Fiorentina 50%-50%) --> Barca; D. Alves --> PSGBarcelona fullback Daniel Alves tells pals he's going to PSG
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 3., szombat 15:21
Elsőre úgy tűnt, hogy Gargano...de figyelembe véve, hogy a brazil mekkorát repült, inkább Superman vagy Hulk lehetettki ez a dagi 5ös?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 3., szombat 15:21
Nincs is mit elismerni egyenlőre...Bale meg labdarúgóként és emberileg is oda-vissza veri, ezért fölösleges összehasonlítani őket, Bale egy focista, Neymar egy cirkuszi bohóc. Soha nem akartam ,hogy a Real Madrid-ban játsszon és akármekkora pálya futást fut be soha nem fogom bánni ,hogy nem igazoltuk le, számomra már a feje annyira unszinpatikus, ha még hozzáadom a pályán mutatott dolgait...L.Miki írta:
Valahogy nem tudna rá venni még az Isten sem, hogy azt írjam szimpatikusabb és akkor sem lenne az ha Bale nem nálunk rúgná a bőrt. Bármennyire is tehetséges ez a Neymar, a viselkedése förtelmes és illúzióromboló ezért is nem fogom sosem teljesen elismerni. De talán majd kinövi, ahogyan CR is tette.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 3., szombat 15:15
Nem szimpatikusabb.Hogy jobb e,az nálam nem derült ki,mivel a Real lendületben van,a barca meg a búvárbékapicsája alatt.De nekem az a stilus jobban tetszik.(mondom a fetrengést vegyük ki a képletből).R.M.C.F írta:aki azt mondja hogy ez a fószer jobb vagy szimpatikusabb mint pl bale. az menjen a sóhivatalba.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. május 3., szombat 15:14
gt pls nyilatkozzR.M.C.F írta:aki azt mondja hogy ez a fószer jobb vagy szimpatikusabb mint pl bale. az menjen a sóhivatalba.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. május 3., szombat 15:13
Teljesen látszik a képen, hogy erősen fújt a szél, ami felkapta Neymart és arrébb lökte.
Valahogy nem tudna rá venni még az Isten sem, hogy azt írjam szimpatikusabb és akkor sem lenne az ha Bale nem nálunk rúgná a bőrt. Bármennyire is tehetséges ez a Neymar, a viselkedése förtelmes és illúzióromboló ezért is nem fogom sosem teljesen elismerni. De talán majd kinövi, ahogyan CR is tette.R.M.C.F írta:aki azt mondja hogy ez a fószer jobb vagy szimpatikusabb mint pl bale. az menjen a sóhivatalba.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 3., szombat 15:12
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 3., szombat 14:57
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. május 3., szombat 14:53
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2014. május 3., szombat 14:41
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 3., szombat 14:24
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. május 3., szombat 11:58
erre jó sok meme készült annó
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 3., szombat 11:52
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem