elvileg Pogba y Suarez 150-érthány igazolást tervez a vezetőség ?

HozzászólásSzerző: realcamp » 2014. május 3., szombat 22:38
elvileg Pogba y Suarez 150-érthány igazolást tervez a vezetőség ?
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 3., szombat 22:36
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. május 3., szombat 22:29
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 3., szombat 21:59
Így lesz valahol a 2 között a végleges ár, 45 és 60 milla között; ami még így is elég magas, húzós, de szükség van a srácra!A legfrissebb hírek szerint a Juventus vezetősége 70 millió eurót vár Pogbáért cserébe. A francia játékost a PSG mellett a Real Madrid is szeretné leigazolni, azonban Pérez 35-40 millió eurónál nem adna többet a játékosért. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 3., szombat 21:23
Nacho tökéletes kiegészítő ember, örülhetünk ha marad, de lehet nagyobb szerepet akar majd egy nap mint Albiolcsabi* írta:értem én, hogy pepe a legjobb de jövőre varanet fell kéne pörgetni hagy fejlődjön csak tovább, ő a jövő
egyébként én nachot is addig itt tartanám ameddig csak lehet
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. május 3., szombat 21:22
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 3., szombat 21:18
csabi* írta:én már jövőre beraknám ramos mellé
Na és? Azt tenném amit bale-nél......odemegyek,szivélyesen elbeszélgetek,majd kizipzározom a kinai sporttáskát,és kivillantom a 40 millát.Pogba ára az egekben
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 3., szombat 21:18
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. május 3., szombat 21:15
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 3., szombat 21:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 3., szombat 21:00
Van igen, egész szezonban szó volt róla, hogy a vezetőség megemeli ezt, és javítja a szerződését. De gondolom, mint oly sok esetben, most is a szezon végén fog ez zajlani, mert most fontosabb dolgok vannak terítéken.CS0ki írta:Varane-nel az a baj, hogy mintha lenne kivásárlási ára, 30 milka. Annyit meg simán kipengetne érte Mourinho, teljesen jogosan. De reméljük a francia gyereknek nincs kedve váltani.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 3., szombat 20:49
CS0ki írta:Varane-nel az a baj, hogy mintha lenne kivásárlási ára, 30 milka. Annyit meg simán kipengetne érte Mourinho, teljesen jogosan. De reméljük a francia gyereknek nincs kedve váltani.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 3., szombat 20:46
Az elején kereste neki a helyet a spanyol, volt hamis kilences is, ott szerintem jó volt, kijöttek a jó bemozgásai, kombinációs képességei, sokat került helyzetbe, csak a finishingje nem az igazi, a kapu előtt kéne fejlődnie. De e helyett guardiola hátrébb rakta, és ott már valóban kijön, hogy ez nem az ő rendszere, inkább mondjuk Kroosé. Ami hoz +7% labdabirtoklást, de elvesz sok fineszt és váratlant.Kerlon írta:Szerintem meg pont a Pep taktika miatt nem annyira jó Götze. Tavaly a Dortmund lendületből kinyírt minket, aminek ő volt az egyik kulcsa. Tipikusan olyan játékos, aki a dinamikájával veri meg az ellenfelet és Guardiola játékában pont ez nincs meg, hanem kivárásra játszanak és Götze nem is tudott érvényesülni. Amúgy szerintem hatalmas játékos lehet, de ahhoz vagy távozni kell vagy a Bayern vezetőségnek kell edzőt váltania. A Cityben egy Nasri, Götze, Silva, Touré, Agüero 5-ös szerintem mindenkit szét tudna szedni.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. május 3., szombat 20:40
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 3., szombat 17:46
Szerintem meg pont a Pep taktika miatt nem annyira jó Götze. Tavaly a Dortmund lendületből kinyírt minket, aminek ő volt az egyik kulcsa. Tipikusan olyan játékos, aki a dinamikájával veri meg az ellenfelet és Guardiola játékában pont ez nincs meg, hanem kivárásra játszanak és Götze nem is tudott érvényesülni. Amúgy szerintem hatalmas játékos lehet, de ahhoz vagy távozni kell vagy a Bayern vezetőségnek kell edzőt váltania. A Cityben egy Nasri, Götze, Silva, Touré, Agüero 5-ös szerintem mindenkit szét tudna szedni.ziro4vr írta:Beckenbauer is nyolatkozta, hogy Guardiola nem tudja használni rendesen Götzét. Márpedig az öregre érdemes figyelni, mondhatni ért hozzá, a tikikuki bukását is megjósolta (bayern szinten). Egyébként ha valaki a keretükből, akkor az ex-dortmundi alkalmas lenne pep játékára, ahogy amikor beállt ellenünk látszott is, megköszönhetjük hogy nem játszott, bár nyilván nem ezen múlt főleg.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 3., szombat 17:13
Mást se...Klopp megmondta oszt jóvan....mi ezt tudjuk, de lehet guardiola azt hiszi csak valami túlbuzgó felsőember, aztán nem érdekli igazán :lol:
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 3., szombat 15:46
mi ezt tudjuk, de lehet guardiola azt hiszi csak valami túlbuzgó felsőember, aztán nem érdekli igazánmorientes írta: Világbajnok volt játékosként....edzőként....amúgy semmi extra...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 3., szombat 15:01
Világbajnok volt játékosként....edzőként....amúgy semmi extra...hehe írta:hát úgy hallottam, asszem focista is meg edző is volt.Márpedig az öregre érdemes figyelni, mondhatni ért hozzá
de nem biztos, csak mesélték.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. május 3., szombat 14:39
hát kb jaszilamer írta: Miva'?Akkor én örülhetek, hogy nem tudok magyarul meccset nézni?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 3., szombat 14:38
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem