Premier League
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Re: Premier League
El fogják vinni a nyáron, pláne, hogy megint nem lesz meg a BL... Ebből a hármasból Eriksen talán marad még, a másik kettő szerintem távozni fog...ziro4vr írta:Valamelyik francia pénzes csapat hogy-hogy nem vitte még el?
Eriksen, ő, meg Vertonghen kilógnak erősen felfelé

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Valamelyik francia pénzes csapat hogy-hogy nem vitte még el?GT37 írta: Lloris meg egy állat, ha ő nem lenne, már három vagy négy góllal vezetne a West Ham.
Eriksen, ő, meg Vertonghen kilógnak erősen felfelé
Nem illik.
- GT37
Gratulálok a sorfalnak.soadroli írta:Ott is a második, lesz még itt

Downing eddig parádés, nem tudunk mit kezdeni vele.

- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Ott is a második, lesz még ittGT37 írta: Lloris meg egy állat, ha ő nem lenne, már három vagy négy góllal vezetne a West Ham.

- GT37
Csak ha Dawson és Naughton is jön vele.ziro4vr írta:Ez a kaboul mehetne a barcába, mit szólsz GT?![]()

Lloris meg egy állat, ha ő nem lenne, már három vagy négy góllal vezetne a West Ham.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Csak idő kérdése volt......26. perc, West Ham 0-0 Spurs, Kaboul piros lap. :happy: :fpalm:

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Hála a jó Istennek, 1-0GT37 írta:26. perc, West Ham 0-0 Spurs, Kaboul piros lap.![]()
![]()
Innen nagyon nehéz lesz behúzni...
szerk.: Innen meg pláne.

Kane nagyszerűen megcsúsztatta.
Nem tudom eldönteni, hogy a meccs botrányosabb vagy a kommentálása...

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- GT37
26. perc, West Ham 0-0 Spurs, Kaboul piros lap.

- GT37
Hát ha tényleg megy érte a PSG, akkor könnyen lehet, hogy 45 körül lesz a vége... Pedig szvsz közel sem ér annyit, maximum 30-35 millió euró lenne a reális ára. Coutinho nálam egyértelműen Oscar fölé nőtt az utóbbi hónapokban, pedig eleinte utóbbit tartottam jobb játékosnak.Anis írta:32-ért vette őt a Chelsea, ennél nyilván ezek után többet ér, lehet hogy az 50 túlzás, de a 40 a minimum. ha eladásra kerülne sor akkor szerintem olyan 45 körül lenne a megállapodás.
Costa pedig szerintem is Londonban fog kikötni előbb-utóbb, lehet, hogy Simeonével együtt... Pedig a spanyol bajnokság szempontjából nem lenne rossz, ha Cholo minél tovább maradna Madridban, és még pár évig háromcsapatos lenne a liga.
Más: Velát elvileg 4 millió euróért visszavásárolhatja az Arsenal, ezt maga a mexikói nyilatkozta.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Neuert oda kell venni mellejuk, barmiket is csinalt most ellenunk a visszavagon. 3 generacio gyakorlatilag, es annak ok a legjobbjai.lordgabi írta:Courtois tehát nem lesz stabil Chelsea játékos mostanában, Mou sem számol vele... Ha egyszer majd nem lesz Iker, sem López, akkor csakis õt tudom elképzelni nálunk a jelenlegi mezõnybõl, furcsa, de megkedveltem idén a srácot, jelenleg Top3 vagy inkább Top2 (Iker, Õ) nálam.
Costa meg kek lesz, ez szerintem tuti. Odaillik teljesen.
Nem illik.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Courtois tehát nem lesz stabil Chelsea játékos mostanában, Mou sem számol vele... Ha egyszer majd nem lesz Iker, sem López, akkor csakis õt tudom elképzelni nálunk a jelenlegi mezõnybõl, furcsa, de megkedveltem idén a srácot, jelenleg Top3 vagy inkább Top2 (Iker, Õ) nálam.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
Realista24 írta:Közel sem.Prométheusz írta:vagy 30 milla + Courtois + valaki. de ugyanarról beszélünk.![]()
30 Milla meg ket jatekos az messze nem 40 millió korul van euróban. Abra leteszi a kivasarlasi arat, es ennyi.

nem vitának szántam, pontosabban tucsoki-nek reagáltam, hogy ez nem érzelmi döntés. az árban valószínű igazad lehet, ha tényleg rögzített a fix kivásárlási. mert azért Costa pajtás tornázza fel rendesen a piaci értékét. ezzel együtt is azt gondolom, hogy Courtois bele lesz vonva a bizniszbe
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Közel sem.Prométheusz írta:vagy 30 milla + Courtois + valaki. de ugyanarról beszélünk.

30 Milla meg ket jatekos az messze nem 40 millió korul van euróban. Abra leteszi a kivasarlasi arat, es ennyi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Prométheusz
vagy 30 milla + Courtois + valaki. de ugyanarról beszélünk.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
32 millió font a kivasarlasi ara. Az apa-fia kapcsolat meg folytatódni fog Londonban.Prométheusz írta:szerintem meg ez nem egy érzelmi apa-fiú döntés. ez üzleti döntés. ha az Atletinél okos a menedzsment - márpedig jó ideje ezt bizonyítják - eladják Costát, mert MOST lehet érte 60-70 millió eurót kapni. ezt ők is tudják.tucsoki írta:
Számomra az év legmorbidabb döntése lenne, ha otthagyná az ATMA-t, Simeone-t egy ilyen év után, a Chelsea-ért...
Állítólag apa-fia kapcsolat van köztük, anno Simeone is hasonló "stílusú" (erőszakos, kemény, provokáló) spíler volt, ha valaki nem tudta volna.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Prométheusz
szerintem meg ez nem egy érzelmi apa-fiú döntés. ez üzleti döntés. ha az Atletinél okos a menedzsment - márpedig jó ideje ezt bizonyítják - eladják Costát, mert MOST lehet érte 60-70 millió eurót kapni. ezt ők is tudják.tucsoki írta:
Számomra az év legmorbidabb döntése lenne, ha otthagyná az ATMA-t, Simeone-t egy ilyen év után, a Chelsea-ért...
Állítólag apa-fia kapcsolat van köztük, anno Simeone is hasonló "stílusú" (erőszakos, kemény, provokáló) spíler volt, ha valaki nem tudta volna.