ilyen későn szokott mindig? vagy csak a vébé miatt?Csabi írta:júl 1

HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. május 3., szombat 16:56
ilyen későn szokott mindig? vagy csak a vébé miatt?Csabi írta:júl 1
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 3., szombat 16:50
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. május 3., szombat 16:45
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 3., szombat 15:23
Én nem bánom, de akkor Xabi papa most már padozzon, kell a gyereknek a meccs szám ...madridronie írta:Na akkor ez is eldőlt; Carlo szerint ha nem jönni semmi közbe akkor Xabit Illarra helyettesíti majd a döntőben!"Lo más natural es poner a
Illarramendi por Xabi en la final"D. López és Casillas pedig addig felváltva védenek a bajnokságban.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 3., szombat 15:15
Na akkor ez is eldőlt; Carlo szerint ha nem jönni semmi közbe akkor Xabit Illarra helyettesíti majd a döntőben!"Lo más natural es poner a
Illarramendi por Xabi en la final"
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 3., szombat 14:46
Hát ha valaki hypolta a faszit,én nagyon,az előszezon alapján...még avat is csináltattam Samyval,csak hogy matt-ot idegesítsem...Van itt lejjebb is, aki taglalta a dolgot. Igazából nekem az is tetszik, hogy Modric visszavontan játszik, de pont ő volt a tökéletes átmenet eddig a középpályán, amit se DM, se Isco nem tud úgy megjátszani, ahogy ő. Modric az, aki labda nélkül is remekül dolgozik, míg DM és Isco inkább a labdával szeretnek mozogni. Ezért nem támogatom azt a megoldást, illetve az megint megzavarhatná a fejeket ott a középen, ami nem hiányzik senkinek és ezért raknám oda Illarrat, aki lényegében ugyan azt játssza, mint Alonso csak egy szinttel gyengébben.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 3., szombat 14:21
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 3., szombat 14:15
Van itt lejjebb is, aki taglalta a dolgot. Igazából nekem az is tetszik, hogy Modric visszavontan játszik, de pont ő volt a tökéletes átmenet eddig a középpályán, amit se DM, se Isco nem tud úgy megjátszani, ahogy ő. Modric az, aki labda nélkül is remekül dolgozik, míg DM és Isco inkább a labdával szeretnek mozogni. Ezért nem támogatom azt a megoldást, illetve az megint megzavarhatná a fejeket ott a középen, ami nem hiányzik senkinek és ezért raknám oda Illarrat, aki lényegében ugyan azt játssza, mint Alonso csak egy szinttel gyengébben.morientes írta:Nem tudom ki akarja,de sztm senki.Vagy legalább is ilyet nem olvastam.Van aki Iscot,van aki Illarrat,de Casemirot nem.Ha valaki rá szavazott,az vagy rosszul nyomott véletlenül,vagy atma szurker,vagy részeg...aki szerinte Casemirot kell oda tenni az mondja már meg, hogy miért. A gyerek lassú, állandóan késésben van,
szerk:És hatan mégis...Aztakva...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 3., szombat 14:02
Nem tudom ki akarja,de sztm senki.Vagy legalább is ilyet nem olvastam.Van aki Iscot,van aki Illarrat,de Casemirot nem.Ha valaki rá szavazott,az vagy rosszul nyomott véletlenül,vagy atma szurker,vagy részeg...aki szerinte Casemirot kell oda tenni az mondja már meg, hogy miért. A gyerek lassú, állandóan késésben van,
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 3., szombat 13:56
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 3., szombat 13:52
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. május 3., szombat 13:25
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 3., szombat 12:43
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2014. május 3., szombat 12:42
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. május 3., szombat 12:16
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. május 3., szombat 11:47
HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. május 3., szombat 11:13
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. május 2., péntek 21:18
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 2., péntek 21:13
Marcelo helyén jelenleg Fabio, ez egyértelmű. Kp-val annyi a gondom, hogy egyrészt előre nem lesz cserénk csak Morata Isco kezdetésével. Plusz, DM helyén Isco, Modric helyén DM, Xabi helyén meg Modric? Minek az egész kp-t szétkombózni, egy ember kiesése miatt? Illarra marad, ez van. (Khedira, Casemiro szóba se jöhet) Nyomatni kell a döntőig orrba-szájba Xabi helyén.El Unico írta:A legerősebb kezdővel kell felállnunk a BL döntőben,így nálam egyértelműen Isco kerülne a csapatba.
Ronaldo----------------------------Benzema-------------------------------Bale
-----------------------Isco--------------------------Di Maria
-------------------------------------Modric
Marcelo--------------Pepe--------------------------Ramos--------------Carvajal
-------------------------------------Casillas
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 2., péntek 21:03
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem