HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. május 3., szombat 8:05
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 3., szombat 0:10
ráadásul tán játékosként meg edzőként is nyert egy-két bárányfelhő kupát. mondjuk ettől még nem tudom hogy képzeli, hogy a klopp-matt duóval vitába szállhathehe írta:hát úgy hallottam, asszem focista is meg edző is volt.Márpedig az öregre érdemes figyelni, mondhatni ért hozzá
de nem biztos, csak mesélték.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. május 3., szombat 0:02
Jesé?doncsontos írta:Igazából senki nem kell Madridba a jelenleg "túlhypeolt" játékosok közül. Előre felé meg vagyunk, kivéve ugye egy vérbeli befejező hiányzik a keretből Benzin mögé. Én személy szerint Carlos Velát preferálnám...széleken is megállja a helyét és középen sem lenne elveszett figura és hozható lehetne 20milla körül.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 2., péntek 23:26
hát úgy hallottam, asszem focista is meg edző is volt.Márpedig az öregre érdemes figyelni, mondhatni ért hozzá
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 2., péntek 22:46
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 2., péntek 22:35
Thiago ugye sérülés miatt nem játszott, amúgy alap lenne, Götze viszont a Filozófus sara. Ráadásul elvileg nem csak Götzének nem ízlenek a dolgok Münchenben, hanem Müllernek sem. Meg szvsz. Lahm, Schweinsteiger, Martínez, Kroos, Mandzukic, Ribéry, Robben, Alaba, Neuer, Boateng meg Dante sem boldog a tiken-taken rendszerbenEl Unico írta:Túlértékelt? Götze az egyik legértékesebb játékosa a Bayernnek,csak épp nem használják ki a tehetségét. Alig játszott ellenünk is,mégis a legveszélyesebb játékos volt,180 perc háromszor tornáztatták meg Casillast,ebből kétszer Götze.A leginkább túlértékelt játékos a mostani mezőnyben...![]()
Guardiola ebből a szempontból egy looser,ott van Thiago,ott van Götze,és alig használja őket.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. május 2., péntek 21:50
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 2., péntek 21:23
Nyilván nem erre számított; így utólag a karrierje, fejlődése szempontjából valóban nagy hülyeségnek tűnik (1-2 évet még bőven várhatott volna a váltással)!Sosem fogom megérteni, hogy lehetett olyan hülye, hogy lelépett a BVBtől
Erős túlzás!A leginkább túlértékelt játékos a mostani mezőnyben...
Ezt viszont adom, mint ahogy jelenleg Hazardnak sem lenne semmi helye a csapatban!Madridba meg felesleges
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 2., péntek 21:20
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. május 2., péntek 21:19
Túlértékelt? Götze az egyik legértékesebb játékosa a Bayernnek,csak épp nem használják ki a tehetségét. Alig játszott ellenünk is,mégis a legveszélyesebb játékos volt,180 perc háromszor tornáztatták meg Casillast,ebből kétszer Götze.A leginkább túlértékelt játékos a mostani mezőnyben...
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 2., péntek 21:11
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. május 2., péntek 21:02
mégis ő volt a legveszélyesebb ellenünk a 2x20 perce alatt...cart írta:A leginkább túlértékelt játékos a mostani mezőnyben...El Unico írta:Azt pletykálják,hogy Götze nem érzi jól magát Münchenben.
HozzászólásSzerző: cart » 2014. május 2., péntek 21:00
A leginkább túlértékelt játékos a mostani mezőnyben...El Unico írta:Azt pletykálják,hogy Götze nem érzi jól magát Münchenben.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. május 2., péntek 20:59
Sosem fogom megérteni, hogy lehetett olyan hülye, hogy lelépett a BVBtőlEl Unico írta:Nosza akkor váltsunk is témát.
Azt pletykálják,hogy Götze nem érzi jól magát Münchenben. Eltöprengtem,hogy milyen jó lenne ő Madridba,de aztán rájöttem,hogy nem nagyon férne be. A kezdőbe biztosan nem.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. május 2., péntek 20:54
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. május 2., péntek 20:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 2., péntek 20:47
Ezzel a kommenttel elkéstél pár percet.2. elobb vagy utobb elered azt hogy szepen kitiltsanak innen..
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 2., péntek 20:45
Real - Bayern 1-0Matt009 írta:A tavalyi BVB akkor jobb csapat volt nálunk? Mert 2 meccsen lenyomtak minket? Hát szerintem nem. Jobbak voltunk a annál a BVB-nél, de ők taktikailag megvertek minket, csapatként megvertek minket. De hogy erősebbek lettek volna, mint mi? Hát azt nem mondanám. Mi messze a képességeink alatt játszottunk, Mou taktikája kiherélt minket teljesen. Ugyan ez volt a BM-mel is. A 4-1 Dortmundban reális volt? Kurvára nem. Mint ahogy a 0-4 az Allianzban is túlzó.
Ebben az esetben szo szerint az elobb ervenyesult :ĐRealista24 írta:Ezzel a kommenttel elkéstél pár percet.2. elobb vagy utobb elered azt hogy szepen kitiltsanak innen..![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 2., péntek 20:41
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 2., péntek 20:40
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem