A tavalyi BVB akkor jobb csapat volt nálunk? Mert 2 meccsen lenyomtak minket? Hát szerintem nem. Jobbak voltunk a annál a BVB-nél, de ők taktikailag megvertek minket, csapatként megvertek minket. De hogy erősebbek lettek volna, mint mi? Hát azt nem mondanám. Mi messze a képességeink alatt játszottunk, Mou taktikája kiherélt minket teljesen. Ugyan ez volt a BM-mel is. A 4-1 Dortmundban reális volt? Kurvára nem. Mint ahogy a 0-4 az Allianzban is túlzó.
Fortuna azért eléggé mellettünk állt. 2 pontrúgás 2 gól. Még ha készülsz is erre, ismered a gyengeséget, ennek az érvényesítéséhez baromi nagy szerencse kell. A Barca is baromi gyenge volt fejjel állandóan, mégsem vertük őket bucira fejes gólokkal. A rengeteg meccsből elég kevés gólunk született pontrúgás után.
de megnéztem volna matt véleményét ha ezt khedirával együtt érjük e
Ezzel meg már hagyjatok, mert baromság. Hányszor írjam még le, hogy Khedirát én is lecserélném? Hiányoltam valamikor is? Amikor pár héttel ezelőtt Pogba-Modric-Kroos kp-t írtam, mint vágyálmot, ebből hol marad Khedira? Vagy talán nem én voltam az elsők között, akik DM kp-s posztját védték. 4-5 jó meccs után még jöttek a DM-et butázó hsz-ek, én már akkor is azt mondtam, hogy DM-et meg kell tartani. Hol van itt Khedira? Ha annyira Khedira mániás lennék, akkor nem Pogbát meg Kroost szeretném, meg el akarnám adni DM-et. De valószínű Khedira a bajom...
Várnunk kell még néhány évet,mire bebizonyítjuk,hogy TÉNYLEG nem véletlen volt a 4-0
10 meccsből hányszor nyernénk 4-0-ra a BM ellen idegenben? Egyáltalán hányszor nyernénk 10 meccsből a BM ellen idegenben? Ezekre adjál választ, és akkor megérted, miről beszélek. Jah és tedd mindezt úgy, hogy próbálj meg elvonatkoztatni a 4-0-tól. Mintha még a visszavágó előtt lennénk. Hányan tippeltek volna ilyen különbséget? Senki. Hányan tippeltek volna győzelmet? 10-ből 1, max 2. Akkor mindenki más totál idióta volt, és hülye a focihoz? Én csak erre az egy apróságra akarom felhívni a figyelmet. De innentől végeztem. Ha már ennyire szájba rágva sem értitek meg, hogy mire célzok, akkor értelmetlen. Én nem meggyőzni akarok senkit. Csak annyit akarok, hogy megértsétek, hogy miért az a véleményem, ami.
A 4-0 túlzás volt. Nem a meccs képe, hanem a 2 csapat becsült képességei alapján. Ha az első meccsen nagyobb különbség lett volna a javunkra, akkor mást mondanék. Mi az első meccsen nem tudtuk eldönteni, mint tette tavaly azt a BM a Barca ellen.
Ahhoz meg, hogy kijelentsem, hogy mi vagyunk a jobb csapat, nekem annyi kellene, hogy levetkőzzük végre a szokásos blamákat, mint a BVB elleni visszavágó, vagy a Barca elleni bajnoki vagy a Sevilla elleni meccs. Egy annyira jó csapatnak, amely ennyire lesimázta a BM-et, annak ilyen botlások nem férnek bele a profiljába (az Atma elleni x belefér, a Barca ellen sem a verség ténye a zavaró, hanem az, ahogy. 3-4? Ez a domináns BM-et hülyére vevő, a BM-nél szignifikánsan jobb csapat? Ha kikapunk 1-0-ra azt mondom belefér, mert 1 meccsen lemákoltak minket. De a 3-4 az baromi ciki. Még ha a bírói segítséggel akkor is.).