Premier League
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
Re: Premier League
azért az everton sem kaphat ki olyan könnyelműen, mert akkor a tátönem beelőzhet, és akkor 1 körrel korábban kell elkezdeniük az EL selejtezőket.
arsenal vasárnap játszik a west brom ellen. két meccsből nekik egy győzelem is elég a 4. helyhez. everton is tudja hogy ez már veszett fejsze. szerintem nem akkora lúzerek hogy bajnokot csináljanak a poolból.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
a meccsleadós elméletbe bekavarhat, hogy az Everton matematikailag még BL-szereplő is lehet...abba pedig kapaszkodni fognak ameddig lehet.BBeno írta:holnapi city meccs dönt egyértelműen a PL győzteséről. és kimás teheti győztessé a cityt mint a másik bajnokesélyes legnaygobb városi riválisa az Everton. nálam ez a meccs országos kettes márcsak emiatt is. hogy nézne már az ki hogy pontot rabol a citytől az everton és másnap címlapon köszönik meg a liverpool drukkerek az evertonnak hogy bajnokok lettek. na ez nem történhet meg. everton stabil EL helyezése megvan. 5. hely sincs nagyobb veszélyben. szerintem ezt a meccset leadják a citynek és behúzzák a bajnoki címet.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem lenne rossz húzás ez szerintem José részéről ha sikerülne leigazolni őt. Pont beillene José elképzeléseibe, ilyen csatár kell neki. Már csak Siemone a kérdés, hogy elengedi-e? De vannak hírek, hogy Simone nem gördít akadályokat a játékos elé ha el akarna igazolni. Szóval...Realista24 írta:Mourinho elismerte, hogy Costa egy olyan játékos, aki szerepel a terveik között. Courtoisról pedig azt mondta, hogy inkább az Atlético kapusának nevezi.
Courtois meg nagy tehetség tényleg.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mourinho elismerte, hogy Costa egy olyan játékos, aki szerepel a terveik között. Courtoisról pedig azt mondta, hogy inkább az Atlético kapusának nevezi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
szerintem van olyan hülye, aki ha nem is 50-et, de 40-et kifizet értetubatibi írta:Réj...te most komolyan Oscarért 50 milliót szeretnél?omg.

Nem illik.
Réj...te most komolyan Oscarért 50 milliót szeretnél?omg.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
holnapi city meccs dönt egyértelműen a PL győzteséről. és kimás teheti győztessé a cityt mint a másik bajnokesélyes legnaygobb városi riválisa az Everton. nálam ez a meccs országos kettes márcsak emiatt is. hogy nézne már az ki hogy pontot rabol a citytől az everton és másnap címlapon köszönik meg a liverpool drukkerek az evertonnak hogy bajnokok lettek. na ez nem történhet meg. everton stabil EL helyezése megvan. 5. hely sincs nagyobb veszélyben. szerintem ezt a meccset leadják a citynek és behúzzák a bajnoki címet.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
a Sopron és az InterGéci írta:A Honvéd és a Fradi?Anis írta:örülök, hogy a két kedvencem nem került össze, jobb ez így.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
A Honvéd és a Fradi?Anis írta:örülök, hogy a két kedvencem nem került össze, jobb ez így.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hol látsz itt kárörvendést?utálom a kárörvendést!
Ja értem. Most pont nem akart nyerni.előtte meg nyert eleget! Majd jövőre fog újra!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
előtte meg nyert eleget! Majd jövőre fog újra!Realista24 írta:El Uncio, The Special One, a 2012-es spanyol szuperkupa óta nem nyert semmit...610 nap.
Minden edző életében vannak sikeres... nagyon sikeres (2010) s kevésbé sikeres időszakok.
utálom a kárörvendést!
viszont ahogy nmate írta én is örülök, hogy a két kedvencem nem került össze, jobb ez így.
pont ez a Frimpong ne dumáljon aki Arsenalban alig játszott, kölcsönadták asszem kiállították, lesérült x hónapra, stb, stb.
Védelem: Terry még egy évet jó lehet (ahogy Xabi, úgy nála is meg kell találni a megfelelő meccszám-mennyiséget), Cahill mellette okés, visszajön kölcsönből a télen megvett 19 éves francia U21-es válogatott Kurt Zouma, illetve a Pool ellen láthattuk, hogy a 0 meccses Kalas is milyen jól tud játszani ha beteszik. plusz még ha kell Ivanovic is tud belül játszani (korosodik ő is). Ettől függetlenül jobbosra ott lesz Azpili és Iva. Balosra egyre többet írják a Soton-os Shaw-t és sztem a kölcsönbenlévő Bertrand is visszatér (aki kezdett a BL döntőn). védelem ez lesz szerintem.Géci írta:Nem lesz ott baj... Abra nyáron elad pár valakit, meg vesznek 6-7 játékost. Eltelik 2 év nem jön a BL. Elküldik Josét, és aki átveszi a csapatot megnyeri a BL-t![]()
![]()
középpálya: Matic végre játszhat majd a BL-ben (jó [vissza]igazolás volt!), Lampardal egy évet még hosszabbítanék, Ramires maradni fog, Luiz jó kérdés, de ha marad vkp-nak számolnám illetve Mikel van még akit vagy el kéne adni vagy padra elfér, és akkor ide kell egy ember (minőségi, kezdőbe, Matic és Ramires kell a 433-féle felálláshoz).
Támadók: Hazard és Oscar párost a PSG vinné (de mind2 úgy sem fog menni, ha valami 50 körülit adna utóbbiért a PSG akkor simán eladnám), Salah is jó igazolásnak tűnik, nagyon gyors, technikás szélső, Schürrle univerzális, ahogy Willian is.
Csatárokból egyet megtartanék. Torrest amíg lehet azonnal eladnám: Napoli és Inter kereste már, de akár valamelyik spanyolra is le lehetne tukmálni szerintem. Eto'o-tól meg kell kérdezni, hogy mit akar (USA, arabok vagy egy évet még maradna) és ennek függvényében vagy őt, vagy Ba-t megtartanám, de inkább az utóbbit. Lukaku szerintem már visszajön és kell igazolni egy minőségi csatárt és ennyi is lenne.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
mondjuk bagoly mondja verébneksentry írta:Realista24 írta:El Uncio, The Special One, a 2012-es spanyol szuperkupa óta nem nyert semmit...610 nap.
Már csak No One![]()
![]()
![]()
Hülye ez az ember.

Nem illik.
Realista24 írta:El Uncio, The Special One, a 2012-es spanyol szuperkupa óta nem nyert semmit...610 nap.
Már csak No One

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezért írtam nem is olyan régen, hogy Simeone 1-2 éven belül ott fogja magát találni szerintem.Géci írta:Nem lesz ott baj... Abra nyáron elad pár valakit, meg vesznek 6-7 játékost. Eltelik 2 év nem jön a BL. Elküldik Josét, és aki átveszi a csapatot megnyeri a BL-t![]()
![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nem lesz ott baj... Abra nyáron elad pár valakit, meg vesznek 6-7 játékost. Eltelik 2 év nem jön a BL. Elküldik Josét, és aki átveszi a csapatot megnyeri a BL-t

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ja, hát amíg nem képes megújulni, alkalmazkodni a mai focihoz, addig egy kupát sem fog nyerni. De meg is érdemli.
szerk: ezek ellenére, örülök, hogy nem ellene döntőzünk...
szerk: ezek ellenére, örülök, hogy nem ellene döntőzünk...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jó eséllyel közel fog járni az ezerhez, mire újabb trófea közelébe kerül. Ez már teljesítmény.nmate írta:Még bajnokságot nyerhet:Đ
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Még bajnokságot nyerhet
:Đ

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
El Uncio, The Special One, a 2012-es spanyol szuperkupa óta nem nyert semmit...610 nap.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema