mourinhónak nem jön be az egyetlen focizni tudó cselzi játékos teljesítménye.

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 2., péntek 19:00
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. május 2., péntek 18:58
Szerintem most a BVB-nek drukkol, hogy nyerjenek a kupadöntőben, és a BM-nél kipenderítsék Pep-et, aztán benyújtja az igényét a BM kispadjára...Angliában a Chelsea az ő csapata, a spanyoloknál a Real, az olaszoknál meg az Inter. A Realhoz nyilván nem tudna visszajönni, az Interben meg nem kapná meg azt, amihez hozzászokott. Mehetne a Portóhoz vagy a franciákhoz, esetleg leülhetne a portugál kispadra.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 2., péntek 18:57
A katalánok szerint Costa megállapodott a Chesleavel és 40 milláért cserében a nyáron 5 évre átteszi a székhelyét Londoba, sőt lehet nem egyedül, hisz a Dinamo vele együtt vinné Filipe Luis-t is!Diego Costa llega a un acuerdo con el Chelsea
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. május 2., péntek 18:27
Igen az lesz de nehogy már még ők legyenek az esélyesek több góllal nyerünk lefogadomR.M.C.F írta:BL döntő lesz ám, csak szólok.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 2., péntek 18:21
Sajtónak nyilatkozta, hogy a Chelseanek nem ilyen focit kéne játszani, hanem gyorsabb, direktebb, kontrázós focit. Nagyjából ennyi, nem durva, de ezt nem a sajtóban mondjuk, mert elég gerinctelen. Odamegy, bekopogtat Joséhoz, hogy szia főnök, szeretnék veled beszélni. Töltenek egy scotchot aztán eldumálnak, ez lenne a módi szerintem.h3x0r írta:Mit mondott Mou-nak?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 2., péntek 18:16
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 2., péntek 18:15
Vagy a brazilra ha Scolari nem nyeri meg nekik...Angliában a Chelsea az ő csapata, a spanyoloknál a Real, az olaszoknál meg az Inter. A Realhoz nyilván nem tudna visszajönni, az Interben meg nem kapná meg azt, amihez hozzászokott. Mehetne a Portóhoz vagy a franciákhoz, esetleg leülhetne a portugál kispadra. :mrgreen:
Csak lebutítaná az a játék a dinamikáját is...Amúgy ha ezen incidens miatt jelentősen romlik Hazard és José viszonya, és úgy döntenének esetleg a kékek, hogy túladnak a belgán, akkor Barcelonában tárt karokkal várjuk. :shifty: :mrgreen: Messi-Neymar-Hazard, kötetlen posztokkal, szabad kezet kapnak mind a hárman, aztán reszkess, Európa.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 2., péntek 18:15
Mit mondott Mou-nak?nmate írta:Még az is lehet, hogy igaza van, de nem tudom ki az a Hazard, hogy bepofázzon az edzőjének. Olyan sok mindent még nem tett le az asztalra a srác, szóval inkább dolgozzon csak.
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. május 2., péntek 18:13
Igen az lesz de nehogy már még ők legyenek az esélyesek több góllal nyerünk lefogadomnmate írta:BL döntő lesz ám, csak szólok.Ramioli írta:ennek ellenére 20 százalékot adok az Atleticonak, piros lap öngól rossz nap miatt..
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 2., péntek 18:12
nmate írta:Még az is lehet, hogy igaza van, de nem tudom ki az a Hazard, hogy bepofázzon az edzőjének. Olyan sok mindent még nem tett le az asztalra a srác, szóval inkább dolgozzon csak.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. május 2., péntek 18:11
már bocs, de hazard karrierje ott törne ketté hogy két ilyen játékos mellé bekerülne.GT37 írta:Messi-Neymar-Hazard, kötetlen posztokkal, szabad kezet kapnak mind a hárman, aztán reszkess, Európa.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 2., péntek 18:09
Egyetértek. Szerintem jogos a kritika a részéről, de tényleg nem lenne szabad ilyen szinten kritikát megfogalmaznia az edzővel és a taktikával szemben, legalábbis nyilvánosan semmiképpen sem.nmate írta:Még az is lehet, hogy igaza van, de nem tudom ki az a Hazard, hogy bepofázzon az edzőjének. Olyan sok mindent még nem tett le az asztalra a srác, szóval inkább dolgozzon csak.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 2., péntek 18:09
Azt hiszem ennyi.Ha majd letesz ő is az asztalra annyit mint Mou,majd akkor lehet csivitelni.Addig meg silencio.Lehet a portugált nem szeretni,de az eredményeit megkérdőjelezni...nem.nmate írta:Még az is lehet, hogy igaza van, de nem tudom ki az a Hazard, hogy bepofázzon az edzőjének. Olyan sok mindent még nem tett le az asztalra a srác, szóval inkább dolgozzon csak.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 2., péntek 18:07
BL döntő lesz ám, csak szólok.Ramioli írta:ennek ellenére 20 százalékot adok az Atleticonak, piros lap öngól rossz nap miatt..
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. május 2., péntek 18:07
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. május 2., péntek 18:05
Jobb csapat vagyunk mint az Atletico, nem sok esélyt adok nekik ezt már nem fogják kiengedni! a nehezén túl vannak! ennek ellenére 20 százalékot adok az Atleticonak, piros lap öngól rossz nap miatt..Toky írta:Ezt az érvet már többször olvastam itt, meg hallottam egyik szaktársamtól is. Csak én látom úgy, hogy azokat a kupameccset nem igen vették komolyan az AtMa játékosai? Szerintem messze nem fektettek bele annyi energiát a két meccsbe mint bármely bajnokiba. A Ligában teljesen más mentalitással játszottak. Szerintem arra alapozni, hogy "a kupában is elvertük őket", nem igen érdemes.csabi87 írta:Atletico... A kupa meccseken nagxon jól játszottunk ellenük.
Én mondjuk Mourinhoékat szívesebben láttam volna. Előszezonban is elvertük őket, jobban is motiválná a fiúkat, és mint kiderült gyengébbek is. Érdekes, hogy ha néha beleolvastam a Premiere League topicba, azt láttam, hogy a Chelseanek bő kerete van, meg Mourinho a nagy taktikus. Most meg azt olvasni, hogy "hát ezzel a kerettel ennyire telt", meg eltaktikázta magát. Sokan érveltek, hogy ismeri a Realt, de ő csak a saját Realját ismerte, nem a mostanit.
Simeone sajnos ezt ismeri. És az eddig látottak alapján elég jól. De ha megint azt látom, amit Münchenben, hogy együtt mozog a csapat, hogy Ronaldo fut a labda után, és védekezik, hogy nem előrebikázzuk a labdát, hanem meg merjük játszani, hogy mindig odaér egy utolsó utáni ember, hogy csapatunk van a pályán, akkor ennek meg kell lennie.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 2., péntek 17:58
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 2., péntek 17:58
Na akkor a Chelseanél is elkezdődött a játékosok frusztráltsága és az oda-vissza üzengetés, beszólogatás!Chelsea: Kijelenthetjük, hogy sz..r évadunk volt - David Luiz
--------------------------------------------------------------------------------------
Mourinho kiosztotta Eden Hazard-t Fú, de örülök, hogy már nem nálunk van. 6 védő és 2 vkp volt a pályán, de Hazard hibás az első gól miatt
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 2., péntek 17:49
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. május 2., péntek 0:31
De a fociban 2 félidő van, és a gólokat/győzelmet nem érdem alapján osztják.MyStiQ írta:Ha meg ezt vesszük alapul, akkor a tavaszi produkció bőven bizakodásra adhat okot. A korai vezetés után visszaálltunk, a srácok is elismerték, hogy valami ott megtört Benzema találata után. Kaptunk két peches gólt, a végén azonban inkább ők örülhettek az 1 pontnak a második félidő alapján.
Az lett volna több is. Mármint nem megpattanó lövés, hanem gól, ha az a kettő nem megy be.MyStiQ írta:A kupameccs meg tényleg csalóka, 2 megpattanó lövésre nem alapozhatunk 24-én.![]()
Ahogy már korábban írtam, az őszi meccset én sem venném ide az alakuló csapatunk miatt. A kupát fent írtam, hogy miért nem. Így maradt egy 2-2-es döntetlen a Calderónban. Ami biztató, mivel idegenben vagyunk gyengébbek, de arra két győzelemre én továbbra sem alapoznék (meg az egy vereségre sem persze).MyStiQ írta:Akkor azért elég jó az a 2-1-1-es mérleg, nem?Simeone sajnos ezt ismeri. És az eddig látottak alapján elég jól.Pláne hogy azt a meccset vesztettük el, ahol a leginkább benne volt a vereség a formálódó csapat miatt.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem