Mozi, filmek
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Mozi, filmek
Under the Skin
Erről tud itt valami filmguru bármi pontosat? Én csak annyit, hogy idehaza nem lesz bemutatva, de gondolok itt DVD megjelenésre pl.
szerk: hopp, találtam róla mégis. júli 15. Shit, az még messze van.
Erről tud itt valami filmguru bármi pontosat? Én csak annyit, hogy idehaza nem lesz bemutatva, de gondolok itt DVD megjelenésre pl.
szerk: hopp, találtam róla mégis. júli 15. Shit, az még messze van.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hajsza a győzelemért (Rush) 2013
No. Sikerült megnézni és igencsak úgy álltam fel mellőle, hogy elégedett voltam azzal amit láttam. Ez a két óra teljesen lekötött és némely jeleneteknél még libabőrös is lettem. Így kell elkészíteni egy ilyen témájú filmet, amibe nem fektettek bele olyan sok pénzt, mint egyes művekbe ami ehhez képest szintekkel rosszabb.
A film hűen adja vissza a történteket, bár meglehet, hogy nem minden úgy történt, ahogyan az itt megjelenik, de nagy részben az igazság jelenik meg. A szereplők kiválasztása tökéletesre sikeredett, pláne Laude szereplője. A szereplők viselkedése is jóra sikeredett. Bár annyira nem vagyok tisztában Hunt-tal de amiket olvastam ő volt az akkori "Kimi Raikönnen" és ezt a film szépen prezentálta is, némi változásokkal.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt olvastam, hogy Hunt már az esküvője másnapján megbánta a lány feleségül vételét és átengedte őt az egyik haverjának. EZ a filmben ugye nem teljesen így történt. De állítólag azért, mert mivel Hunt már nem él, nem akartak minden ugyanúgy betenni a filmbe.
A látvány nagyszerű, a versenyzés jól kivitelezett, nincs túlerőltetve, annyit mutatnak be amennyi feltétlenül szükséges. A baleset utáni események bemutatása meg tényleg megható, és elszörnyülködtető. Mondjuk arra nem számítottam, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!vászonra vetítik a sérülés utáni "operációkat". Ez komoly húzás volt, mert még jobban vele éltem a filmmel.
A zenére sem lehet panasz így végszóként. Elsőre ennyi jutott az eszembe a film megnézése után és az azelőtti utánajárás után. Kíváncsi vagyok, hogy Lauda-nak hogyan tetszik ez. Vannak hangok amik szerint tetszik neki, oda van érte de hallottam már azt is, hogy megbotránkoztatóra sikeredett és nem úgy adja vissza amit történt. Az utóbbit az egyik ismerősöm mondta, nem tudom, mennyire hiteles.
Mindenesetre mindenkinek ajánlom.
9/10
No. Sikerült megnézni és igencsak úgy álltam fel mellőle, hogy elégedett voltam azzal amit láttam. Ez a két óra teljesen lekötött és némely jeleneteknél még libabőrös is lettem. Így kell elkészíteni egy ilyen témájú filmet, amibe nem fektettek bele olyan sok pénzt, mint egyes művekbe ami ehhez képest szintekkel rosszabb.
A film hűen adja vissza a történteket, bár meglehet, hogy nem minden úgy történt, ahogyan az itt megjelenik, de nagy részben az igazság jelenik meg. A szereplők kiválasztása tökéletesre sikeredett, pláne Laude szereplője. A szereplők viselkedése is jóra sikeredett. Bár annyira nem vagyok tisztában Hunt-tal de amiket olvastam ő volt az akkori "Kimi Raikönnen" és ezt a film szépen prezentálta is, némi változásokkal.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt olvastam, hogy Hunt már az esküvője másnapján megbánta a lány feleségül vételét és átengedte őt az egyik haverjának. EZ a filmben ugye nem teljesen így történt. De állítólag azért, mert mivel Hunt már nem él, nem akartak minden ugyanúgy betenni a filmbe.
A látvány nagyszerű, a versenyzés jól kivitelezett, nincs túlerőltetve, annyit mutatnak be amennyi feltétlenül szükséges. A baleset utáni események bemutatása meg tényleg megható, és elszörnyülködtető. Mondjuk arra nem számítottam, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!vászonra vetítik a sérülés utáni "operációkat". Ez komoly húzás volt, mert még jobban vele éltem a filmmel.
A zenére sem lehet panasz így végszóként. Elsőre ennyi jutott az eszembe a film megnézése után és az azelőtti utánajárás után. Kíváncsi vagyok, hogy Lauda-nak hogyan tetszik ez. Vannak hangok amik szerint tetszik neki, oda van érte de hallottam már azt is, hogy megbotránkoztatóra sikeredett és nem úgy adja vissza amit történt. Az utóbbit az egyik ismerősöm mondta, nem tudom, mennyire hiteles.
Mindenesetre mindenkinek ajánlom.
9/10
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Nyáron én például abszolút nem tudok filmet nézni annyira. Most is megyek raftingra, közbe lehet majd nézek valamit. :Đ Persze... Örülök, ha túlélem.Realista24 írta:Ha nincsenek barátaid és programjaidnyáron mondjuk könnyebb darálni filmeket-sorozatokat.![]()
Nekem munka közben, és lefekvés előtt mennek hétköznap. Általában sokszor meg kell szakítanom egy-egy filmet, de nem zavar, hogy később kell befejeznem, ezért tudom jobban darálni.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mivel idén kevesebb filmet nézek, így én is célirányosan keresek filmet. Néha a hangulat is dönt, de akkor keresgélek egy kicsit a klasszikusok között. Pár napja elkapott a sci-fi-horror hangulat, aztán gyors meg is néztem az Elhagyott bolygót. Meg beszereztem még párat.sentry írta: Amúgy én már nagy energiát fektetek viszonylag abba is, hogy utánajárok, hogy milyen film, mielőtt megnézem.
Vagy ott volt múltkor a Superman hét a blogomon. Újráztam a régi Reeve féle 4 filmet, illetve a Visszatért és a Supergirlt. Előtte Marvel filmeket néztem.
Ha épp nincs mit nézni, akkor meg a blogból indulok ki. Van-e valami új, amiről érdemes lenne írni, stb.
Twilight... ja... Hát sajnos ez a divat, hogy adjunk egy pofont a klasszikus szörnyeknek. Vámpírok, vérfarkasok, meg tudom is én, hogy mikről készülnek még ilyen tini szarok.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Szóval a 9et kellett volna kérdeznem.Remy írta:Mondjuk nem vagyok szigorú, és még a rosszabb filmekben is a jót akarom meglátni.
Amúgy én már nagy energiát fektetek viszonylag abba is, hogy utánajárok, hogy milyen film, mielőtt megnézem.
Vót' ám még olyan, mikor megkérdeztem két haverom is, hogy ajánljanak valami jó filmet. Mindkettő a Tvájlájtot ajánlotta. Én barom naiv meg is néztem, utánajárás nélkül.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!de mikor a srác csillogott a napon mint egy swarowsky akkor majdnem kinyomtam, de érdekel mit hoznak még ki ebből, így végignéztem
Amúgy azóta nem beszélgetek velük. De tényleg.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Amúgy nekem is van egy listám a jobbnak vélt filmekről amiket meg szeretnék nézni, amiket meg kell nézni, de valahogyan sosem jutok el odáig. Már az sok, hogy azt az egy hetente megjelenő Arrowot becsempésszem a szabadidőmbe, aztán befejezzem az Így jártam anyátokkal és akkor még a filmek is ott vannak. Mondjuk ma azért is meg nézem a Rush-t és már szervezem a haverokat a Csodálatos Pókember 2-re.
De a lista (
ami neme akar elfogyni) még mindig fenn áll. Amikor jobb kedvem van, és nincs semmi tennivaló, nem hülyülünk a haverokkal, nem lesz fellépés a közeljövőben, nem kell tanulni sokat és stb. akkor néha megtudok nézni néhányat. Mondjuk 2013-as filmet csak kettőt láttam. A női szerveket és az animációs Turbót.
Van mit bepótolni, de ami késik nem múlik.
De a lista (
Van mit bepótolni, de ami késik nem múlik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
338 filmből:sentry írta:De nézzétek meg légyszi, hogy kb a 335-338 filmből hány van 8 vagy afelett?
[/b]
Az új filmeknél 58 volt 8 vagy afelett.
A már látottaknál pedig 40 film.
Azaz összesen 98 film volt minimum 8 pontos. Mondjuk nem vagyok szigorú, és még a rosszabb filmekben is a jót akarom meglátni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Remy
- Kapcsolat:
Análvadászt te ajánlottadZsombor írta: Supergirl, vérengző pónik, análvadász 9. Hát azért ne már. :Đ
Supergirl kellett a Superman héthez. + tisztában akarok lenni az összes DC alkotással. Be is szereztem a 40-es évekbeli sorozatokat. Shazam, Superman
Amúgy idén jóval kevesebb filmre jut időm, mert a suli most indult be igazán. Június közepéig ez lesz...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Hát kb. jaRealista24 írta:Ha nincsenek barátaid és programjaidnyáron mondjuk könnyebb darálni filmeket-sorozatokat.![]()
Amúgy,ha szabad kérdezni,a nagy filmfogyasztók itt mennyi idősek,hova járnak suliba/egyetemre/dolgozni,hogy ez belefér?... :Đ
nmate írta: https://www.youtube.com/watch?v=TAryFIuRxmQ
Mindenki úgy osztja be a szabadidejét, ahogy akarja, de azért srácok, ezek elmebeteg számok. Tényleg nem tudtok ennyire mit csinálni vagy micsoda? Remy, te is annyi kreténséget megnézel, hogy az nem valós.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
https://www.youtube.com/watch?v=TAryFIuRxmQAnis írta:Csillagkapu 10 évadát is kivégeztem pár éve nyáron 52 nap alatt. nyáron mondjuk könnyebb darálni filmeket-sorozatokat.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha nincsenek barátaid és programjaidnyáron mondjuk könnyebb darálni filmeket-sorozatokat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ti mit csináltok, hogy ennyi filmet tudtok nézni?
Amúgy képtelen lennék heti 1-2 filmnél többet nézni. És kizárt így is hogy mind tetszene. Pedig nem vagyok stílushoz kötött, csak a minőséget szeretem. De nézzétek meg légyszi, hogy kb a 335-338 filmből hány van 8 vagy afelett?
Tényleg érdekel.
Kösz!
Amúgy képtelen lennék heti 1-2 filmnél többet nézni. És kizárt így is hogy mind tetszene. Pedig nem vagyok stílushoz kötött, csak a minőséget szeretem. De nézzétek meg légyszi, hogy kb a 335-338 filmből hány van 8 vagy afelett?
Tényleg érdekel.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
megvolt már.lordgabi írta:A segítség (The Help, 2011).
például volt hogy csak 1-2 sorozatrészt néztem meg egy nap (egyet kora este, egyet meg mondjuk lefekvés előtt). viszont volt hogy semmi program nem volt és akkor 3-4 film is lement egy nap vagy sorozatok esetében amik minimum fele annyi idő akkor 10 is akár. Csillagkapu 10 évadát is kivégeztem pár éve nyáron 52 nap alatt. nyáron mondjuk könnyebb darálni filmeket-sorozatokat.Nika91127 írta:Ti hogyan bírtok ennyi filmet/sorozatot megnézni?...Ez napi mennyi idő? 2-3 óra?
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
A segítség (The Help, 2011).Anis írta:Tegnap megnéztem A komornyik című filmet. számomra 7/10
Ebben is sok szó esik a négerek elnyomásáról, semmibe vételéről, lenézéséről.
tudnátok még ilyesmi filmeket mondani, ami a négerek elnyomásáról szól?
12 év rabszolgaság tervben van, ha kijön a szinkron. A Malcolm X-et láttam.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Ti hogyan bírtok ennyi filmet/sorozatot megnézni?...
Ez napi mennyi idő? 2-3 óra?
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
ha már a 2012-es évet hoztam fel a részemről:soadroli írta:Volt film amit kinyomtam, kb 2, de azokat nem számoltam bele. A sorozataimat is néztem ugyanúgy, sőt még a Dokikat is ledaráltam kb 1 hónap alatt![]()
"Mondjuk 2012-ben én is 158 filmet láttam, igaz mindet július-október közepéig.
emellett nálam is lepergett 1332 résznyi sorozat (és 1466 résznyi anime is), többek között ebből 105 rész USA Survivor és Voice és X-faktor illetve az éppen aktuális angol X-faktor. Homeland 1, Fringe 1....
Tegnap megnéztem A komornyik című filmet. számomra 7/10
Ebben is sok szó esik a négerek elnyomásáról, semmibe vételéről, lenézéséről.
tudnátok még ilyesmi filmeket mondani, ami a négerek elnyomásáról szól?
12 év rabszolgaság tervben van, ha kijön a szinkron. A Malcolm X-et láttam.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Volt film amit kinyomtam, kb 2, de azokat nem számoltam bele. A sorozataimat is néztem ugyanúgy, sőt még a Dokikat is ledaráltam kb 1 hónap alattAnis írta:Ez még a Remy féle szinten is túltesz.
mondjuk ebben így tényleg minden sz*r benne van, min fele megnézést sem érdeme. sztem.
bár gondolom akkor mellette te nem nagyon nézel sorozatokat, amivel időt vennél el a filmektől.
A tré filmeket meg próbáltam kerülni.

- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
NananaRemy írta:héééAnis írta:Ez még a Remy féle szinten is túltesz.Tavaly 338, 2012-ben pedig 375 film. Anyaka listáján pedig 335 van, ha jól látom, tehát...