2 dolog: Ancelottit megdicsértem a vezetőség topikban. Egy szóval sem szidtam őt, sőt kifejeztem, hogy nagyon elégedett is vagyok vele. Ez a diadal nagyon nagy részben az ő érdeme. Sok hibája megbocsájtást nyert a szememben.Géci írta:Matt!
Mondhat Klopp akármit, de az 5-0 beszédes... Nem 5-4,5-3,5-2 vagy 5-1 lett a meccs vége hanem 5-0 úgy, hogy a nagy világverő bajoroknak talán 1 normális helyzetük volt ami kaput talált kb 190 perc alatt, és nem tizeneggyesekből rúgtunk gólt...Carlo Ancelotti: Le a kalappal a játékosok előtt: “Mindenki előtt le a kalappal, a játékosaink nagyon jól teljesítettek és megérdemlik a továbbjutást. Korábban már beszéltem erről, hogy ha mindenki egységesen dolgozik, minőségi játékot tudunk mutatni és le tudunk hozni egy tökéletes mérkőzést. Gyakoroltuk a rögzített helyzeteket, mert tudtuk, hogy a Bayernnek problémái vannak a hosszú oldalon. Sergio Ramosnak fantasztikus idénye van, ő a világ legjobb védője. A győzelemhez mindenkitől hatalmas erőfeszítésekre volt szükségünk, szerettem, ahogyan a csapat védekezett, és azt is ahogyan a belső és a szélső védőink is besegítettek a támadásokban.”. Forrás: Madridom.huKloppék ellen is, ha bemegy a tizi, nagy valószinűséggel lefőtt volna a kávé, de ezt sose tudjuk meg...
A másik pedig az, hogy minden szinten megvertük a BM-et, és jobbak voltunk a meccsen. De most őszintén. Mekkora volt az esélye annak, hogy 2 meccsen 1 gólt sem kapunk? (Azok után, hogy idén 2 meccsen 5-t kaptunk a Barcától, az Atma is vert 2-t a bajnokságban...) Nem sok. Mekkora volt az esélye, hogy 4-et rúgunk idegenben? Nem sok. Az, hogy ez egyszerre fordult elő még kevesebb. Mennyi volt erre az esély? 1%? Vagy kevesebb? Egy kiugró teljesítményt nyújtottunk, de azért a realitás nem az, hogy ennyivel jobbak vagyunk. Büszkének kell lennie erre az eredményre, és örülnünk kell neki nagyon. De ez nem jogosít fel arra minket, hogy mindjárt arrogánsak és nagyképűek legyünk. Én ennyit írtam az egész szerdai vita elején. Legalább is ez volt a fő üzenet. Amihez még odabiggyesztettem annyit, hogy szerintem nem vagyunk jobbak a BM-nél az eredmény ellenére. Az, hogy jobbak vagyunk egy másik csapatnál, vagy hogy egy meccsen jobban teljesítettünk náluk az két különböző kategória.