Matt009 írta:„Nem védekezte le elég jól a rögzített szituációkat a Real Madrid ellen, de számomra még így is a Bayern maradt a világ legjobb csapata. Az ugyanakkor jól látható, hogy verhetőek" -Klopp
Csak egy kérdés: Klopp tök hülye, mert a világ egyik legjobb edzőjének ugyanaz a véleménye, mint nekem, amivel mellesleg az egész fórum szembe jött?
Igen.
Nem az a baj,hogy más a véleményed, hanem ,hogy orrba szájba nyomatod nap mint nap csak akzért is, és a legszebb az egészben ,hogy mindig az ellenkezője történik annak amivel fárasztod itt a népet (Ancelotti egy szar,szeptemberben elbuktuk a ligát, nem fogunk erős csapatot negverni, a Bayern a jobb, a Barca a jobb stb...). Remélem az a véleményed ,hogy kiszopunk a döntőben mert akkor már bontom a pezsgőt... MIDENKI látja a hibákat mert nincs tökéletes, de te csak azokat látod, sőt olyan hibákat is látsz amik nincsenek ... És ha bukjuk a BL döntőt akkor se fog senki sem komolyan venni téged, hiába irogatod majd ,hogy Megmondtam, tudjuk mind ,hogy erre vársz , ilyet én is tudok ,hogy addig fikázok amíg egyszer el nem bukik valaki ... Kéne neked egy külön topic ahol minden nap ecsetelhetnéd mennyire szar Ancelotti és a csapat.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams