1 az 1-ben adom azt amit leírtál.Persze függ attól is,hogy milyen lesz a játékrendszer.Mert ha 433-ban akarja megoldani a mester,oda már kevés Modric és DM mellé,akik maguk sem a védekező játékukról híresek....még tán leginkább Modric,de egy esetleges DM labdavesztés esetén lehet gond,ha Modric meg Isco fenntartózkodik...ateeemadrid írta:Én Iscot nyomatnám, Modric lenne Xabi helyén, Isco meg DM nyomná box-to-box féleségben. Oké, hogy Isco védekezése hagy kívánni valót maga után, de egyszerűen nincs más választásunk.
Én Illarraban nem bízok, vannak jó meccsei, de egyszerűen nem merném berakni 1 BL döntőbe. Szerintem összeszarná magát ha 3 vérrel itatott atletico játékos rontana rá, aztán eladná a labdát, mint pl. a Dortmund ellen.
Szerintem kevés még ehhez a szinthez, Isco legalább komolyabb tapasztalattal rendelkezik, ráadásul nagyon nagyot melózott a Barca ellen is, hasonló játékkal bőven jó lehetne.
+ Mivel mi fogunk dominálni, Isco azért könnyen húzhat váratlant, benne van azért pár gyilkos passz, vagy 1-1 jó átlövés.
Viszont Illarraeg nem érzem erősnek sem támadásban,sem védekezésben...ezért a 442-t preferálnám,Bale mint amolyan félig kp félig támadó,s akkor Isco mehetne....mint a bayern ellen...az elég fasza volt,nem???