Még egy ember kell a KP-ra, de igazából szerintem mást nem is nagyon kellene igazolni.
A tervek szerint nem is lesz 2 igazolásnál több (hozzáteszem ezzel végre tökéletesé válna a keret kb. egy 3 évre, amit aztán már csak szépen-okosan frissíteni kell majd a következő években, nem 100 millás beruházásokkal)!

A napokban volt itt szó egy 150 millás befektetésről!
Remélem nem vagyunk olyan hülyék, hogy előre igazoljunk. Miénk a világ legjobb támadószekciója, a BBCnél fix, hogy nincs jobb a világon.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kitépem a hajam ha Perez papa megint megdönti az átigazolási rekordot..
Őszintén szólva, ha jön Pogba nekem aztán teljesen mind1, hogy kit igazolunk csatárposztra; egy a lényeg, hogy Moratatól jobb legyen!
Hozzáteszem ha Pogba mellett esetleg Suárez vagy Agüero érkezne, azért nem kell majd itt sírva fakadni (gyengébbek biztosan nem leszünk a nyár után
)!

Perez papa személyében nem egy balfék vezeti a klubot, így nyilván úgy és annyit fogunk költeni, amennyit ténylegesen megengedhet magának a klub és amíg ilyen összegek mellett is
lazán megfelelünk a FFP-nek, addig nem kell betojni --> egy esetleges újabb BL győzelem pedig alapból megdobja a kaszát, arról már nem is beszélve, hogy az öreg tudatosan vár ki a legutolsó pillanatig a stadion névhasználati jogának eladásával is!
Kp-ra egyértelmű,hogy egy btb tipusú arc kell, csak attól félek,hogy ezt Carlo a hercegünkben látja.
Biztosan; valószínűleg ezért hajkurászunk Gündogan, Pogba, Vidal féle arcokat.........

Viszont most a döntőben jó eséllyel a kezdőben látjuk a palit --> Khedira (Isco)-Modric-Di María középpálya tűnik nekem most a legsanszosabbnak!