Ez mindent tudToky írta: tud-e ilyet a program nyelv (PHP?).

Moderátor: Multimédiások
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2014. május 2., péntek 3:06
Ez mindent tudToky írta: tud-e ilyet a program nyelv (PHP?).
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. május 2., péntek 2:31
De, erre már én is gondoltam. A kérdés az, hogy van-e a dátumnál még annyi hely, meg tud-e ilyet a program nyelv (PHP?).pheco írta:Nem lenne elég csak a napok kezdőbetűje?Szerda-szombatnál meg két betű.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 2., péntek 1:53
HozzászólásSzerző: h.csabi » 2014. május 2., péntek 1:50
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2014. május 2., péntek 1:32
Csúnyán bizony, de ha kompromisszumképes a társaság, megoldjuk valahogy. Első ötletem: az egeret a dátum fölé emelve egy kis szövegbuborékban megmutathatjuk a napot. Hmm?lordgabi írta:Ez esetleg megoldható lenne, vagy csúnyán nézni ki esetleg + egy sorral?Toky írta:De ha meg lehet oldani (progi támogatás, időből telik rá, nem cseszi szét a dizájnt), akkor valahová bele tudnátok erőszakolni, hogy az a hét melyik napja?![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. május 2., péntek 1:21
Helyes.h3x0r írta:Egy kis korrekcio: A Házi góllövőlista resznel Ramost feljebb kene rakni Pepe moge![]()
Ez esetleg megoldható lenne, vagy csúnyán nézni ki esetleg + egy sorral?Toky írta:De ha meg lehet oldani (progi támogatás, időből telik rá, nem cseszi szét a dizájnt), akkor valahová bele tudnátok erőszakolni, hogy az a hét melyik napja?![]()
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. május 1., csütörtök 23:36
Anno elsők közt kértem ezt a funkciót, úgyhogy külön én is szeretném megköszönni, hogy végre megvalósult! Köszi!d.gergo írta:Köszönöm, javítottamGalacticos írta:igen igen igen.
így már sokkal jobb.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 1., csütörtök 22:53
Szerintem jol nez ki, raadasul tenyleg hasznos is.ferni írta: mondjuk én magával a helyével nem vagyok kibékélve (de ez már legyen az én gondom), de így már tényleg korrektül néz ki
és az is biztos, hogy ez egy hasznos "újítás"
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 1., csütörtök 22:47
tényleg sokkal szebb lettd.gergo írta:Köszönöm, javítottamGalacticos írta:igen igen igen.
így már sokkal jobb.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 1., csütörtök 21:55
Nem lesz külön topik neki.attareal írta:Én meg létrehoznék egy BL DÖNTŐ-2014 topikot, igaz, hogy van bl topik, de az már olyan keveredett.
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2014. május 1., csütörtök 19:47
Köszönöm, javítottamGalacticos írta:igen igen igen.
így már sokkal jobb.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. május 1., csütörtök 19:39
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2014. május 1., csütörtök 19:33
Esetleg így (link) ?Galacticos írta:akkor én javasolnék.
annak a sávnak legyen olyan az alapszíne mint az oldal kerete az a kék.
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. május 1., csütörtök 19:29
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. május 1., csütörtök 19:23
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2014. május 1., csütörtök 19:19
...és pontosan ezzel a céllal hoztuk létre a javaslatok topikot. Ha valami nem tetszik, itt lehet JAVASOLNI: miképp javítsunk rajta, hogy mindenki tetszését elnyerje.ferni írta:esztétikailag komoly gondok vannak vele, tönkre vágja az egész főoldal kinézetét szerintem.
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 1., csütörtök 18:30
hasznosnak tényleg hasznos, ez tagadhatatlan, de esztétikailag komoly gondok vannak vele, tönkre vágja az egész főoldal kinézetét szerintem.lordgabi írta:Remek az új sáv!
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. május 1., csütörtök 15:07
Nekem is tetszik. De ha meg lehet oldani (progi támogatás, időből telik rá, nem cseszi szét a dizájnt), akkor valahová bele tudnátok erőszakolni, hogy az a hét melyik napja?lordgabi írta:Remek az új sáv!
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. május 1., csütörtök 14:51
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. május 1., csütörtök 14:20
Ennek én is örülnék.dzsi91 írta:Olyan kérdésem lenne, hogy a galériáknál nem lehet-e egy olyan opciót csinálni ,hogy az egész album letöltése, mondjuk egy meccs után...Szóval remélem érthető, van mondjuk egy Real-Bayern meccs és akkor annak az összes képét egy gombnyomással lelehetne szedni mondjuk becsomagolt állapotban.Ha ilyen opció már van, akkor elnézést vakságom miatt.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem