Manu, Pool, Arsenal, Chelsea
Bayern, Dortmund, Leverkusen, Werder
Milan, Juve, Roma
PSG, Marseille, Lyon
+
Porto, Benfica, Zenit, PSV, Ajax, Fradi
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 2., péntek 1:40
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. május 2., péntek 1:07
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 2., péntek 1:03
A jelenlegi kvótával számolva. Én azok alapján írtam össze.Sierra írta:Liverpool, ManUtd, Valencia, Werder Bremen, Roma (meg ugy en bloc az olasz foci).
Bár nem írtad hány csapatot kell.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. május 2., péntek 0:58
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 2., péntek 0:48
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. május 1., csütörtök 18:37
Volt osztálytársam szervez csapatot, ha akarod, akkor írj egy privát üzenetet és összehozlak titeket, aztán mehetsz te is féláronchosenone46 írta:most csak egy szimpla kérdés, nem tudom vágjátok-e de van egy ilyen lehetőség, hogy féláron lehet menni a szigetre (most erősen felkeltette újfent az érdeklődésem). arról szól a történet, hogy csapatokat kell szervezni és úgy rendelni a jegyet. na a kérdés annyi lenne, hogy benne lenne egy pár ember (legalább 30
) és szerveznénk egy madridom csapatot?
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. május 1., csütörtök 18:18

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. május 1., csütörtök 8:54
Anys-t olvastam. mondom jajistimester írta:Van itt valaki, aki ért az Ansyshoz?
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. május 1., csütörtök 7:45
Háááát... valamennyire.. nem tudom milyen szinten, de épp most tanulom a dolgokat egyetemen. Írj pü-t hátha tudok segíteni.istimester írta:Van itt valaki, aki ért az Ansyshoz?
Még gyerekkoromban sokat csináltuk. Besegítettünk egy-egy haver barátnőjéhez fát vinni. De mostanában nagyon nem. Elkerültünk gimibe, aztán többnyire városi barátnők vannak már. Ott meg annyira nem járja. De régen nagyon élveztem.lordgabi írta:Májusfa hordással, hogy álltok? Már mindenki elfelejtette, hogy van ilyen, vagy vannak aktív községek is? Nálunk a virágkosár, pezsgõ, hatalmas fa lufikkal kombó minden évben játszik, akinek van barátnõje, akinek pedig nincs, az is visz haza egyet. Picit késõn fejeztem be a tegnap estét, és ahogy jöttem hajnalban, szinte minden udvaron volt egy kisfalunkban.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. május 1., csütörtök 6:09
HozzászólásSzerző: JustoVillar » 2014. április 30., szerda 19:48
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. április 30., szerda 16:55
HozzászólásSzerző: portillo » 2014. április 30., szerda 16:10
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. április 30., szerda 14:00
Kár, hogy nem írhatom azt, hogy igen.istimester írta:Van itt valaki, aki ért az Ansyshoz?
HozzászólásSzerző: istimester » 2014. április 30., szerda 13:13
HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2014. április 29., kedd 19:49
HozzászólásSzerző: Chancee9 » 2014. április 29., kedd 15:21
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 29., kedd 14:46
+1Boky írta:magyarázzátok már el nekem ezt az acestreamet, nekem még a legkisebb jelét sem mutatta, hogy bármiféle működésre képes
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. április 29., kedd 14:29
magyarázzátok már el nekem ezt az acestreamet, nekem még a legkisebb jelét sem mutatta, hogy bármiféle működésre képesGT37 írta:Az AceStreamet én is csak ajánlani tudom, ha esetleg mégis másikra lenne szükség, akkor ezt a két oldalt tudom javasolni:Donát írta:Van valami tuti tipp/tanács, hogy este minél jobb minőségben tudjam nézni neten a meccset? Akár valami link, akár valaminek a telepítése, vagy nem tudom, nagyon nem vagyok otthon a témában.
1. http://www.vipboxeu.co/sports/football.html
Lejjebb görgetve kiválasztod a megfelelő meccset, rákattintasz, és a legördülő linksorból rányomsz valamelyik Primary Flash Streamre. Kiválóan működnek szinte mindig, minimális késéssel.
(Egyébként Mike-nak örök hálám, ő ajánlotta ezt az oldalt pár hete, és azóta csak itt nézem a meccseket.)
2. http://gofirstrow.eu/watch/257194/1/wat ... adrid.html
Itt lesz estére 13-14 link nagyjából, az első öt-hat általában a legjobb.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 29., kedd 14:24
Az AceStreamet én is csak ajánlani tudom, ha esetleg mégis másikra lenne szükség, akkor ezt a két oldalt tudom javasolni:Donát írta:Van valami tuti tipp/tanács, hogy este minél jobb minőségben tudjam nézni neten a meccset? Akár valami link, akár valaminek a telepítése, vagy nem tudom, nagyon nem vagyok otthon a témában.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem