Nagyon korrekt, koherens vélemény, teljes mértékben egyetértek, pedig egyáltalán nem szeretem a statisztikákat. Nekem a mutatott játék sokkal fontosabb. Jelenleg Benzemánál jobb opciót nem nagyon találunk. Persze nagyon remélem, hogy nyitva tartjuk a szemünket és amint feltűnik valaki, lecsapunk rá.CS0ki írta: Ha már statisztika...Ugye nem mindegy mik a körülmények. Gyorsan ránéztem én is, ha már statokról volt szó. Ha csak siműán nézzük, akkor korrekt a helyzet, Cavani 94 percenként lő gólt, Falcao 101, Benzema 147 perc. Csakhogy mondjuk a két említett úriember csapatuk pontrúgás lövője, ami Benzemáról nem mondható el. (ha jön bármelyik, onnantól kezdve róluk se...) Pontrúgások nélkül Cavani 133 perc, Falcao 137, Benzema 147. Így azért már más a helyzet. És akkor csak az érdekesség kedvéért ha idevesszük, hogy gól vagy assist hány percenként, akkor Cavani 102 perc, Falcao 122 percenként érintett valamelyikben, míg Benzema 72 percenként...Úgy, hogy két szóba hozott csatárnak illetve csapataiknak ez egy nagyon fasza idénye volt elméletileg, Benzemának meg a madridnak pedig szar.
És a fenti csatárokra van építve a csapatuk játéka, abszolút bizalmat élveznek, Cavani 9 meccsig nem rúg gólt, és fixen végigjátssza a meccseket. És sokat számíthat az ilyen fokú bizalom.
Nyilván a fenti csak statisztika, az assistok számolása már eleve érdekes lehet, csak azért írogattam, hogy ha valaki a statokkal jön fő érvként, azok azért mesze nem olyan egyértelműek.
Nem is értem, hogy lehet ilyen silány a felhozatala ennek a posztnak. Tudom, hogy manapság - minket leszámítva - szinte mindenhol a KP az elsődleges prioritás, de akkor is, bosszantó, hogy nincsenek igazi klasszis csatárok. Szóval érjük be azzal, amink van és keresgéljünk szépen csendben.