Szerintem nem lenne butaság...R.M.C.F írta:Mennyire lenne hülyeség ha modric lenne Alo helyett? nem is annyira melyen.....de balra DM jobbra meg mondjuk Pogba?
ez baromsag?

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 2., péntek 8:58
Szerintem nem lenne butaság...R.M.C.F írta:Mennyire lenne hülyeség ha modric lenne Alo helyett? nem is annyira melyen.....de balra DM jobbra meg mondjuk Pogba?
ez baromsag?
HozzászólásSzerző: füst » 2014. május 2., péntek 7:30
Tudtommal a PSG-ből nem igazolhatunk egy megállapodás szerint. Cserébe ők sem ajánlgatnak álomfizut a mi játékosainknak, csakhogy odamenjenek.Matuidi egyébként milyen feladatokat lát el a PSG-ben? Vagy ő bőven felejtős?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 2., péntek 7:18
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. május 2., péntek 0:18
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. május 2., péntek 0:11
HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. május 2., péntek 0:02
Ez gondolom azért van, mert a juve 5 kozepalyással játszik, ahol Vidal es Pirlo játszanak mélyebben, nincs szukseg arra, hogy Pogba allandoan hatul legyen, es vedekezzen ... a Francia válogatottban más a helyzet ha jól tudom, ott 3 kozeppalyas van, es elég sok védekezo feladatot lát el, de javítsatok ki, ha nem így van ...besteve7 írta: Főleg mivel nekünk egy olyan játékos kellene aki a Modric/Dm duó mellé, aki leveszi a terhet erről a két emberről, aki melózik megcsinálja a munka keményebb részét, és ha kell elől sem elveszett. Ahány Juve meccset láttam ebből max az utolsó mondatrész igaz Pogbára, mert én védekezni nem sokat láttam a fiút, sőt inkább volt a pálya támadó harmadában, mintsem a védekezőben. A fent leírtak inkább Vidalra jellemzőek.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. május 1., csütörtök 23:50
Főleg mivel nekünk egy olyan játékos kellene aki a Modric/Dm duó mellé, aki leveszi a terhet erről a két emberről, aki melózik megcsinálja a munka keményebb részét, és ha kell elől sem elveszett. Ahány Juve meccset láttam ebből max az utolsó mondatrész igaz Pogbára, mert én védekezni nem sokat láttam a fiút, sőt inkább volt a pálya támadó harmadában, mintsem a védekezőben. A fent leírtak inkább Vidalra jellemzőek.DavieS írta:én nem érzem akkora nagy eresztésnek Pogbát, elég komoly hypeja van, olyan magas, mint az ára...
nem érzem kiemelkedőnek a posztján, persze olyan szemmel nézem, ami nálunk kell a kezdőbe
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 1., csütörtök 23:15
olyan szemmel nézve nincs senki a piacon.DavieS írta:én nem érzem akkora nagy eresztésnek Pogbát, elég komoly hypeja van, olyan magas, mint az ára...
nem érzem kiemelkedőnek a posztján, persze olyan szemmel nézem, ami nálunk kell a kezdőbe
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. május 1., csütörtök 23:12
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 1., csütörtök 23:03
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 1., csütörtök 22:50
én a fizikum-technika-ész kombóra szavazok, verratti lehet leveri az első pontot.Pipita írta:Akkor szépen vigyék őt haza az arabok, mi meg lecsapunk az így magát feleslegesnek érző Verrattira, aki idejön, néhány alibimeccsen kezd, közben a legnagyobb mestertől tanulhatja ki a szakmát, aztán mire Xabi apó elmegy innen, addigra szépen be lesz építve a digó is. Annyira adja magát ez a helyzet.Főleg, hogy a PSG kell licitháborút folytatni. 50-60 milla alatt nem fog klubot váltani.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. május 1., csütörtök 22:45
Akkor szépen vigyék őt haza az arabok, mi meg lecsapunk az így magát feleslegesnek érző Verrattira, aki idejön, néhány alibimeccsen kezd, közben a legnagyobb mestertől tanulhatja ki a szakmát, aztán mire Xabi apó elmegy innen, addigra szépen be lesz építve a digó is. Annyira adja magát ez a helyzet.Főleg, hogy a PSG kell licitháborút folytatni. 50-60 milla alatt nem fog klubot váltani.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 1., csütörtök 22:43
Volt itt is hír. Pérez féle vezéráldozat, hogy pár év múlva átvehesse a csapatot. Mondjuk ez olyan szinten furcsa nekem, hogy ha Carloval minden oké, akkor akár hosszú évekig együtt lehet vele dolgozni. Bár a BL címvédés után, lehet visszavonul a Don :Đdannen írta:amúgy a keddi meccs alatt mondta a kommentátor, hogy zidane lelép nyáron (monacohoz talán tapasztalatot szerezni, hogy majd visszatérjen) és már florentino is engedélyt adott erre blabla.. ebből mi igaz? mert én még csak pletyka szinten hallottam ezt anno, semmi konkrét nem volt tudtommal.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 1., csütörtök 22:41
Főleg, hogy a PSG kell licitháborút folytatni. 50-60 milla alatt nem fog klubot váltani.hehe írta:ez mind igaz, csak a juventus lesz olyan maffiózó, hogy feltornássza az árat.
pláne egy vébé után.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 1., csütörtök 22:40
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 1., csütörtök 22:39
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 1., csütörtök 22:34
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 1., csütörtök 22:30
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 1., csütörtök 22:26
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 1., csütörtök 22:26
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem