ha nyerjük az összes meccset, csak Barca győzelem esetén vagyunk bajnokok. Az X is jó az Atletinek. De szerintem Schuster elhozza a pontot tőlük jövő hétenhehe írta:most akkor mi van?
ha kikap az atma a barcától, az akkor is kevés nekünk, nem?

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. május 4., vasárnap 22:58
ha nyerjük az összes meccset, csak Barca győzelem esetén vagyunk bajnokok. Az X is jó az Atletinek. De szerintem Schuster elhozza a pontot tőlük jövő hétenhehe írta:most akkor mi van?
HozzászólásSzerző: Corleone » 2014. május 4., vasárnap 22:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 4., vasárnap 22:57
HozzászólásSzerző: fiore » 2014. május 4., vasárnap 22:57
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. május 4., vasárnap 22:57
nem, mert már csak 2 ponttal megy az atletico.hehe írta:most akkor mi van?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 4., vasárnap 22:56
Az eleghehe írta:most akkor mi van?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 4., vasárnap 22:56
Nem, akkor jók lehetünk. Egy ponttal előttük vagyunk, ha nyerünk mindent.hehe írta:most akkor mi van?
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 4., vasárnap 22:55
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 1., csütörtök 20:15
ziro4vr írta:egy egészséges Gündogan jobban illene ide, ha már német vonal..több a finesz, mobilisabb, kombinatívabb..de mindkettő helyett egy 27 körüli Yaya klón kénemorientes írta: Így mar oke :-D De Kroos engen akkor sem győzött meg,akár a posztján játszatta Pep,akár nem...persze igen fiatal még ő is.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 1., csütörtök 19:57
egy egészséges Gündogan jobban illene ide, ha már német vonal..több a finesz, mobilisabb, kombinatívabb..de mindkettő helyett egy 27 körüli Yaya klón kénemorientes írta: Így mar oke :-D De Kroos engen akkor sem győzött meg,akár a posztján játszatta Pep,akár nem...persze igen fiatal még ő is.
HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. május 1., csütörtök 19:24
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 1., csütörtök 19:20
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 1., csütörtök 19:06
Így mar oke :-D De Kroos engen akkor sem győzött meg,akár a posztján játszatta Pep,akár nem...persze igen fiatal még ő is.Vágom; ezért is volt hetekkel ezelőtti felvetés a Pogba/Vidal-Kroos páros együtt --> egy általad is preferált ütköző ember alap a nyárra ez nem is lehet kérdés (és hála a Jóistennek úgy néz ki ez a vezetésnél sem az :) ), míg Kroosra csak akkor lenne/lett volna szükség, ha közben júliusban Di María is lécelt volna! így már OK? :Đ
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 1., csütörtök 18:56
mint a pokemon tazókat? gyűjtsd össze mind? kicsit megszaladt az fmRealMiki írta: Ahelyett,hogy választanánk (Sahin-Vidal), meg kellene szerezni az összeset.
HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. május 1., csütörtök 18:39
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 1., csütörtök 18:15
1. Miért kellene mindhárom egyszerre?Következő nyáron érkezhetne Kroos (ingyen), Gündogan (10 millió) és Pogba (30 millió)
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 1., csütörtök 18:13
Nem vesszük sehonnan; csupán jelen állás szerint így áll a történet és az ügynöke szerint ez a terv --> a bajorok nem nagyon erőltetik a dolgot és eszük ágában sincs olyan fizut adni a játékosnak, mint amire vágyik; emellett állítólag Guardiola sincs be@szarva a helyzettől mert vagy Draxlert vagy Gündogant szerződtetné a helyére! Toni picit besértődött és tudja, hogy más gigaklubnál örömmel kifizetik neki azt, amit most Münchenben nem, arról már nem is beszélve, hogy Müller, Götze mellett neki sem bejövős a mostani szitu.nem tudom honnan veszitek, hogy kroos ingyen fogja elhagyni a bájernt![]()
Nyilván most még nem és engem is meglepne a dolog, de a játékos kezében a maga sorsa; úgyis az lesz, amit ő akar; vagy megkapja idén a fizuját (akár Münchenben, akár másutt) vagy jövőre dobbant zsíros aláírási pénzért, csillagászati fizuért oda ahova ő akar!lejár a szerződése? nem jelent semmit.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 1., csütörtök 17:57
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 1., csütörtök 17:57
Vágom; ezért is volt hetekkel ezelőtti felvetés a Pogba/Vidal-Kroos páros együtt --> egy általad is preferált ütköző ember alap a nyárra ez nem is lehet kérdés (és hála a Jóistennek úgy néz ki ez a vezetésnél sem azTomi én ezt értem,de ahhoz a melóhoz,amiről beszélek,ő nem elég strong..Ide ilyen Viadal Pogba vagy Ramires,
HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. május 1., csütörtök 17:50
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem