Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
szurkolo
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Socrates
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: szurkolo » 2013. május 24., péntek 17:31

numberone1 írta:Ha en lennek a Santos elnoke, akkor kesz tenyek ele allitanam Neymart. Nem hagynam, h megtehessek azt, h jovore ingyen elvigye a barsza. Vagy elfogadja ami ajanlatunkat vagy a Barca is ajanl erte kozel annyit, maskulonben 1 evet szepen lehuzna a juniorok kozott(szepen a 3.-4 osztalyban keszulhetne a VB-re) es akkor jovore tenyleg vihetik ingyen.

Ennek meg az lenne a vége, hogy a Santos csődbe menne. Az elnököt pedig széjjeltépnék a szurkolók. :mrgreen: :mrgreen:
"Sosem akartam jobb lenni másoknál.
Csak egyszerűen jó akartam lenni." by Ronaldo

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 24., péntek 17:25

Ha en lennek a Santos elnoke, akkor kesz tenyek ele allitanam Neymart. Nem hagynam, h megtehessek azt, h jovore ingyen elvigye a barsza. Vagy elfogadja ami ajanlatunkat vagy a Barca is ajanl erte kozel annyit, maskulonben 1 evet szepen lehuzna a juniorok kozott(szepen a 3.-4 osztalyban keszulhetne a VB-re) es akkor jovore tenyleg vihetik ingyen.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 24., péntek 17:10

Bréking: A Monaco pénteken hivatalosan megerősítette, hogy összesen 70 millió euróért leigazolta a Portó középpályájáról Joao MUOTINHÓ-t és a támadósorából a portugál bajnokság gólkirályát, James RODRÍGUEZ-t. Előbbi 25, utóbbi 45 millió euróba került, 5-5 évre írtak alá.
Na FO-ban is beindul az élet úgy fest a Monaconak hála... 25-ért tényleg megérte volna Moutinho, Rodríguez meg nem gól király és kifizetették a kivásárlási árát. :D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 24., péntek 17:09

Fenomen írta:De ,mivel gondolom én, Perez látványos játékot akar Neymart kéne hoznia, mégis mind a három játékosról vannak hírek.
Ha Perez latvanyos jatekot akarna, akkor nem ragaszkodna Khediraert es nem lenne erinthetetlen, Modric meg az erinthetetlenek kozott szerepelne.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 24., péntek 17:06

Nem volt időm válaszolni Realistanak, ezért most megteszem. Hogy miért érzem azt, hogy koncepció nélkül mennek az igazolások?
bocs, hogy beleböfögök, de ezeknek a fele az idióta média kitalációja.

ami biztos: verrattival beszéltünk, pogbáért elment a repcsi, tehát kp-ra keresünk embert.
illetve nézünk szélsőt is, bale-nél sem zörög hiába a haraszt, illetve az is biztos, hogy brazíliában is ott vannak a real emberei.

ezek a tények, a többi csak találgatás, pletyka.
Kép
Kép
Kép

Fenomen

HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. május 24., péntek 17:02

Nem volt időm válaszolni Realistanak, ezért most megteszem. Hogy miért érzem azt, hogy koncepció nélkül mennek az igazolások?
Szó van Bale-ról, Neymarról, Iscoról, hogy Perez meg akarja őket szerezni. Ez mind szép és jó, mindhárom kitűnő játékos, de mindegyik másban a legerősebb. Bale a gyorsaságából él, lövőerejéből, Neymar az egy az egy elleni játékban, Isco gondolom a passzjátékban, előkészítésben.

Ezért gondolom azt, hogy Perez sem tudja igazán, hogy mi kéne. Ha azt akarja, hogy látványos játék legyen hozza el Neymart, ha kontrajátékot szeretne, akkor Bale-t. De ,mivel gondolom én, Perez látványos játékot akar Neymart kéne hoznia, mégis mind a három játékosról vannak hírek. Egy mellé kéne leraknia az elnöknek, edzőnek a voksot, és hozzá igazítani a keretet.

Remélem érthető volt a lényeg. :-)

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 24., péntek 16:56

ez pontosan így is van,csak a másik kettő tud gólt lőni akkor is amikor nem megy a szekér a csapatnak.
ezt gondold át megint. :-)
pláne elnézve az idei teljesítményüket.
mint az utóbbi 3 évben jó sok el classico ami,azokért lett elbaszva mert soha nem rúgta be a két csatárunk a helyzeteit.
benzema mikor nem rúgta be? akár a béellben, akár a barca ellen.
az ő hibája, hogy akármit csinált a köv. meccsen higuájn játszott? és fordítva.
aki félti benzemat,az azért félti mert bevan szarva hogy jön egy cavani vagy falcao és ők berugdossák a picsába a helyzeteik nagyobb részüket,elfognak tudni dönteni meccseket,nem remeg meg a láb az elődöntőbe stb.
ismét vmi argentinnal kevered.
Kép
Kép
Kép

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 24., péntek 16:51

Remy írta:Kíváncsi vagyok, ha hivatalos lesz Ancelotti, akkor mennyi idő után nevezi meg azokat a játékosokat akikkel számol a jövőben
Inkább azokat akikkel nem. Remélem ők Khedira, DM és Higuain lesznek. Esetleg még Callejon.

miró
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: miró » 2013. május 24., péntek 16:49

Kíváncsi vagyok, ha hivatalos lesz Ancelotti, akkor mennyi idő után nevezi meg azokat a játékosokat akikkel számol a jövőben :hmmm:
az lesz kész röhej ha eladunk jó pár játékost,és utána benyögi hogy neki ez se kell meg ez se,de ez kellett volna.. :/ :(
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 24., péntek 16:47

Az AS információ szerint a Sevilla szeretné leigazolni a Castilla csillagát, Jesé Rodriguezt. A sevillai klub Negredo utódját keresi, aki nagy valószínűséggel távozik a nyár folyamán. A lap szerint a Real Madrid “felhasználhatja” a fiatal játékost annak érdekében, hogy könnyebben meg tudják szerezni Kondogbiát vagy Navast.
Navast? 4-5 éve jó lett volna, de most már nem nagy eresztés. Nehogy idehozzuk. Konogbiát meg cseréljük el Jesére... csak gratulálni tudnék a vezetőségnek. Ezek a hírek kegyetlenek.

Kíváncsi vagyok, ha hivatalos lesz Ancelotti, akkor mennyi idő után nevezi meg azokat a játékosokat akikkel számol a jövőben :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

miró
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic

HozzászólásSzerző: miró » 2013. május 24., péntek 16:44

Mert Karimnak - baj vagy sem - folytonosság és bizalom kell. Ezt egy Cavani/Falcao mellett nem fogja megkapni. Én ezért preferálnám, hogy legyen brutális középpályánk és szélsőink, és akkor egy Karim, Jesé kettőssel nekimennék a szezonnak.
brutális középpálya milyen sokat fog érni ha nem lesz senki elől.
mint az utóbbi 3 évben jó sok el classico ami,azokért lett elbaszva mert soha nem rúgta be a két csatárunk a helyzeteit.

aki félti benzemat,az azért félti mert bevan szarva hogy jön egy cavani vagy falcao és ők berugdossák a picsába a helyzeteik nagyobb részüket,elfognak tudni dönteni meccseket,nem remeg meg a láb az elődöntőbe stb.

nem is értem realista hogy miért sok neked 45 milla egy gólerős csatárra,amikor 35ért vettünk egy olyat aki 3 év alatt nem bizonyított semmi extrát,azon kívül hogy csernus kéne neki,meg olyan kocsi amivel nem lehet menni 100-on fölül.
neked ingyen se kéne csatár,mert félnél hogy akkor a benzemácska megsértődik és nem fog játszani.
kicsit ő ahoz kevés itt a real madridban még hogy azt lehessen mondani hogy igen,csatár hiány nincs,nem ott van a gond.
illetve hozzátenném, hogy se cavani, se falcao nem jobb képességű benzemánál.
ez pontosan így is van,csak a másik kettő tud gólt lőni akkor is amikor nem megy a szekér a csapatnak.
köszi! :lol:
jesé,benzema kettőssel elindulni egy szezonban meg kifejezetten röhejes.(mondjuk jesének a minőségi játéka kb annyira lenne kérdőjeles mint benzemáé).
komolyan elképesztő hogy mennyire tudjátok védeni...nem kell eladni,de PAD.és ennyi.
kurva unalmas már ez a jó játékos LEHETNE,CSAK,DE szavacskák a benzema mondatokban,közben meg minden jelző rá csak feltételes.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 24., péntek 16:36

szurkolo írta:
Realista24 írta:Ha jön Cavani, el kell adni Karimot.
Egyébként ezt a 45 milliót milyen jól el lehetne költeni....persze katalán lap tudom, de túl sokat cikkeznek róla.

Nem kell eladni Karimot. Folyamatos játéklehetőség és bizalom kell neki. Ha megkapja és formába lendül, nem lesz nála jobb kilences.

Amit Mou csinált a legnagyobb hülyeség a csatároknál szerintem. Nem kapott egyikük sem folyamatos lehetőséget, nem választott első csámú csatárt, hanem kb ugyan annyit játszatta a kettőt. Amikor az egyik formába lendül akkor leültette a padra, mondván, hogy a másiknak is formába kell lendülni. Akinek megy a szekér, azt a pályán kell tartani ameddig csak lehet. Egy csatár csak akkor tud toppon maradni, ha folyamatosan játszik.

Karimnak hiányzott a folytonosság és a bizalom. Ha ez meglesz akkor remélem végre látni fogjuk, hogy miért is vette meg a Real.
köszönöm szépen.

illetve hozzátenném, hogy se cavani, se falcao nem jobb képességű benzemánál.
zidane nagyszerű sportigazgató lesz.
Kép
Kép
Kép

szurkolo
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Socrates
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan

HozzászólásSzerző: szurkolo » 2013. május 24., péntek 16:27

Realista24 írta:Ha jön Cavani, el kell adni Karimot.
Egyébként ezt a 45 milliót milyen jól el lehetne költeni....persze katalán lap tudom, de túl sokat cikkeznek róla.

Nem kell eladni Karimot. Folyamatos játéklehetőség és bizalom kell neki. Ha megkapja és formába lendül, nem lesz nála jobb kilences.

Amit Mou csinált a legnagyobb hülyeség a csatároknál szerintem. Nem kapott egyikük sem folyamatos lehetőséget, nem választott első csámú csatárt, hanem kb ugyan annyit játszatta a kettőt. Amikor az egyik formába lendül akkor leültette a padra, mondván, hogy a másiknak is formába kell lendülni. Akinek megy a szekér, azt a pályán kell tartani ameddig csak lehet. Egy csatár csak akkor tud toppon maradni, ha folyamatosan játszik.

Karimnak hiányzott a folytonosság és a bizalom. Ha ez meglesz akkor remélem végre látni fogjuk, hogy miért is vette meg a Real.
"Sosem akartam jobb lenni másoknál.
Csak egyszerűen jó akartam lenni." by Ronaldo

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 24., péntek 16:27

Kerlon írta:én abban nem vagyok biztos, hogy az Ancelotti féle real hozni fogja a gól/meccs átlagot. :mrgreen:
Kiderül. A bajnokságban elég átlagosat hoztak, de a BL-ben pl. 20 gólt szerzett a PSG, 4-ik legtöbbet idén.

Továbbra is azt tudom mondani, hogy Ancelotti keze alatt 3 játékos lett aranylabdás. Hátha itt meglesz a 4,5 is :-)

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 24., péntek 16:19

BBeno írta:közel sem biztos hogy az ancselotti féle Realban is Ronaldo hozni tudja a gól/meccs átlagot.
én abban nem vagyok biztos, hogy az Ancelotti féle real hozni fogja a gól/meccs átlagot. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 24., péntek 16:16

közel sem biztos hogy az ancselotti féle Realban is Ronaldo hozni tudja a gól/meccs átlagot.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 24., péntek 16:16

madridronie írta:
1. Csak az egyikkel úgy tűnik, hogy van egy előszerződése; még hozzá nem is ingyen --> 10 millás kenőpénz fejében + egy jelenleg még futó szerződés, ami egy egész évig még érvényes és aminek értelmében a most aktuális előszerződés a jelen formájában egészen biztos (ugye eredetileg csak jövő évre szólt volna, illetve lépett volna életbe), hogy törvénytelen és FIFA szabály ellenes! Na ezt kell most szépen kendőzni és lepleznie valahogy, nehogy kézzelfogható bizonyítékkal szolgáljon azoknak, akik csak ugrásra készen állnak; a Santos, vélhetően a Madrid és az ügyben a Barcán kívül érdekelt minden egyéb, más klub! Plusz apucinak is az az érdeke, hogy minél drágábban adja el a Barca, hisz így az ügynök jutalék + a részesedése is annál nagyobb a vételárból! :ike: :coffee:

2. Jelen pillanatban egyáltalán nem biztos, hogy neki van 1 db. álmai klubja (de korábban is --> 2 éve még aláírt volna a Madridhoz, majd 6 hónappal később meg már elvileg a Barcához kötelezte el magát); persze 1,5 évvel ezelőtt azért sokkal egyértelműbb volt a helyzet, mivel a Barca akkor egyértelműen kiemelkedett / azóta viszont ........ :-* :lol: / és aminek (meg az apucinak letejelt +10 millának) köszönhetően sanszos, hogy a katalánok sikeresen kicsikartak egy aláírást is tőle!
Akkor fel kell ajánlani 100 milliót a Santosnak, ők elfogadják és engedélyezik, hogy tárgyaljunk a játékossal. Namost ha idáig eljutunk, akkor ugye elő kell venni azt a bizonyos szerződést a fiókból. Akkor meg szépen elsétálunk a másolattal a FIFÁ-hoz, és megkúratjuk a katalánékat.
(ez olyan szép terv lenne, csak kár hogy ezzel Neymar szimpátiáját nem igazán nyernénk el, a játékjogát még annyira se :lol:)
Mondom én, hogy itt a Konföd. Kupáig nem lesz semmilyen döntés, ami nekünk nem feltétlen jó...

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 24., péntek 16:15

Én alapból nem vennék csatárt idén. Benzema, Morata, Jesé. Ronaldo úgy is termel eleget és Benzema 11 gólja és 12 gólpassza sem rossz. A BL-ben is termelt. Ráadásul állandó kezdőként szerintem jobban ki tudna teljesedni. A 2 fiatal meg válthatja őt az utolsó 20-15 percekben. Szerintem jövőre úgy se tudunk komolyan beleszólni az nemzetközi porodon folyó dolgokba, mivel nagy átalakulás lesz a nyáron és össze kell érnie a csapatnak. Sokkal fontosabb a számomra egy normális védekező középpályás és egy jobb oldali támadó. Plusz ugye Carvajal.
K

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. május 24., péntek 16:11

Most olvastam egy olyat, hogy a MARCA szerint mivel Thiago nem lépett elég meccsén idén pályára a barcában, ezért a kivásárlási ára 90 milláról 18 millió euróra csökkent.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 24., péntek 16:08

Miért kellene eladni, még azt sem tudjuk Carlo, vagy az új edző milyen felállást akar játszatni. Meg hát így felkötheti mindkettő a gatyáját, mert lesz alternatíva.
Benz már megmutatta, hogy rá építeni 3 fronton nem lehet. Ezért kell egy klasszis támadó, mondjuk én Falcaot preferálom, de ha ő reális áron nem jöhet, akkor Cavani remélhetőleg beváltja a hozzá fűzött reményeket.
Mert Karimnak - baj vagy sem - folytonosság és bizalom kell. Ezt egy Cavani/Falcao mellett nem fogja megkapni. Én ezért preferálnám, hogy legyen brutális középpályánk és szélsőink, és akkor egy Karim, Jesé kettőssel nekimennék a szezonnak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: