hehe írta:ezt a pogbát sürgősen ki kell menekíteni a juvéból
Ezerszer inkább egy jó Lichsteiner

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. május 1., csütörtök 21:39
hehe írta:ezt a pogbát sürgősen ki kell menekíteni a juvéból
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 1., csütörtök 21:20
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 1., csütörtök 19:54
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 1., csütörtök 19:52
Így-így!Kroosról csak annyit, hogy nem a posztján játszik jelenleg. Pep Berakta hátsó irányító féleségnek, és túl messzire került a kaputól. Jupp alatt sokkal előrébb játszott, kb. Di Mariahoz hasonlóan, ő volt a legelőrébb a BM kp-ján. Azzal, hogy Pep hátrébb tette kiherélte a játékát. Neki kell biztosítania, mindig megjátszhatónak kell lennie, kevesebb kockázatot vállalhat, kevesebbszer kerül lövőhelyzetbe. Ezen felül neki is jobban fekszik a direktebb futball, baromi jó meglátásai vannak, kevesen tudják úgy résbe tenni a labdákat, ahogy ő.
-------------------------------------------------------------------------------
A Pogba-Kroos páros (együtt) lenne elképesztően felesleges.
-------------------------------------------------------------------------------
Abban az esetben igen, ha DM nem igazol el. Kroos baromi jó, de nem hiszem, hogy a jelenlegi DM-nél többet tudna adni a csapatnak. Szerintem jelenleg nincs olyan labdarúgó a világon, aki jobban be tudná tölteni azt a posztot, mint az argentin. Xabi helyett kell valaki, és kész a csapat.
Való igaz, róla is volt egy pletyka hetekkel ezelőtt, de azóta semmi; miközben ezt az Iturbe gyereket mostanában la. heti rendszerességgel dobja be a spanyol, olasz sajtó!Bacca-ról is volt hír, én őt támogatom
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. május 1., csütörtök 19:34
Bacca-ról is volt hír, én őt támogatommadridronie írta:Egyébként a sztárcsatárok (Suárez, Agüero) mellett, akit előszeretettel emlegetnek mostanában velünk kapcsolatban Morata pótlására az Iturbe (Hellas Verona) és Icardi (Inter).bele kell vonni Moratat valahogy, úgy is buknak arrafele a közepes csatárokra
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. május 1., csütörtök 19:05
Abban az esetben igen, ha DM nem igazol el. Kroos baromi jó, de nem hiszem, hogy a jelenlegi DM-nél többet tudna adni a csapatnak. Szerintem jelenleg nincs olyan labdarúgó a világon, aki jobban be tudná tölteni azt a posztot, mint az argentin. Xabi helyett kell valaki, és kész a csapat.A Pogba-Kroos páros (együtt) lenne elképesztően felesleges.
Nincs mit hozzátenni, tökéletes helyzetelemzés.Pedig véleményem szerint Modric, Xabi Alonso, Di María, Pogba, Khedira, Illarra (Isco) lesz ebből; 3 posztra, helyre 6 ember szerintem bőven megoldható (1 évig mindenképp), ha jövőre is egy hasonló, vagy esetleg egy még jobb szezont szeretnénk futni --> Pogba <--> Casemiro csere aztán csókolom; 2015-ben meg mehet + 1 ember, akinek pl. nem tetszik (Khedira) vagy aki elbukott, felesleges (Illarra), esetleg megöregedett (Xabi)!
Így van. Végre egy rúgóra jár a vezetőség és szurkolók agya. Ebből csak jól jöhetünk ki.Nem is tervez több igazolást a vezetés!
Nagyon kritikusnak tartom Coentrao megtartását. Ha el akar menni mindenáron, nem fognám vissza, de ha van benne egy kis hajlam a maradásra, bizony itt tartanám, és jelenleg nálam ő lenne az első számú balhátvéd. Egyéni képességekben Marcelo jobb, de már régóta nem teljesít jól, és nagyon sérülékennyé is vált. Siquieránál jobb védő kell ilyen szituban Marci mellé. Morenoval elégedett lennék, de miért cseréljünk, amikor Coentrao kiharcolta a kezdő tagságot, és hoz egy stabil szintet?Pont ma olvastam egy cikket, hogy az utóbbi hetek eredményei hatására és a csapatot érintő eufória miatt olyanok is érzik a szurkolók és a klubvezetés teljes támogatását, bizalmát, akik korábban eddig nem! Személy szerint én jó esélyt látok a portugál bekk maradására!
Az nagy humor lenne, ha Zidane helyett ő jönne másodedzőnek, kitanulni a szakma csínját bínját... Ráférne egy tanulmány körút na...Ő lesz Perez nagy dobása: KATT.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 1., csütörtök 18:32
Egyébként a sztárcsatárok (Suárez, Agüero) mellett, akit előszeretettel emlegetnek mostanában velünk kapcsolatban Morata pótlására az Iturbe (Hellas Verona) és Icardi (Inter).bele kell vonni Moratat valahogy, úgy is buknak arrafele a közepes csatárokra
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 1., csütörtök 16:57
bele kell vonni Moratat valahogy, úgy is buknak arrafele a közepes csatárokramorientes írta:Ja így már oke...de ha mar feltétlen,akkor Pogba...de az ára bicskanyitogató...Nem! A Pogba-Kroos páros (együtt) lenne elképesztően felesleges. A kettőből az egyik kell csak!
és mivel Kroos nem feltétlen hiányposzt, jobb lenne Pogba (bár sajnos 2x-3x annyi is).
Juve megint hatalmas üzletet csinált vele is, ingyen megkapták a MU-tól, aztán 40+ért eladják.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 1., csütörtök 16:47
Ja így már oke...de ha mar feltétlen,akkor Pogba...de az ára bicskanyitogató...Nem! A Pogba-Kroos páros (együtt) lenne elképesztően felesleges. A kettőből az egyik kell csak!
és mivel Kroos nem feltétlen hiányposzt, jobb lenne Pogba (bár sajnos 2x-3x annyi is).
Juve megint hatalmas üzletet csinált vele is, ingyen megkapták a MU-tól, aztán 40+ért eladják.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 1., csütörtök 15:42
Pont ma olvastam egy cikket, hogy az utóbbi hetek eredményei hatására és a csapatot érintő eufória miatt olyanok is érzik a szurkolók és a klubvezetés teljes támogatását, bizalmát, akik korábban eddig nem! Személy szerint én jó esélyt látok a portugál bekk maradására!Coentraoval nekem személy szerint eddig sem volt bajom. ő akart eddig is elmenni, mert úgy érezte, hogy a szurkolók és a vezetőség sem áll mellette. nem hinném, hogy pár remek meccs után megváltozott volna a véleménye.
Pedig véleményem szerint Modric, Xabi Alonso, Di María, Pogba, Khedira, Illarra (Isco) lesz ebből; 3 posztra, helyre 6 ember szerintem bőven megoldható (1 évig mindenképp), ha jövőre is egy hasonló, vagy esetleg egy még jobb szezont szeretnénk futni --> Pogba <--> Casemiro csere aztán csókolom; 2015-ben meg mehet + 1 ember, akinek pl. nem tetszik (Khedira) vagy aki elbukott, felesleges (Illarra), esetleg megöregedett (Xabi)!Középpálya ami a legérdekesebb: Modric, Xabi, Illarra helye szerintem fix. Di Mariával itt kell számolni továbbra is szóval bízom benne hogy ezek után már ő is fix: nagy ölelkezés Carloval amikor lecserélte... marad Casemiro és Khedira. Vannak itt pletykák Pogbáról és Kroosról álmodnak sokan a fórumon. Nos mindkettő elképesztően felesleges lenne, bőség zavara lenne.
Nem is tervez több igazolást a vezetés!======> egy csatár és egy középpályás. 2 db igazolás.
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. május 1., csütörtök 15:38
Nem! A Pogba-Kroos páros (együtt) lenne elképesztően felesleges. A kettőből az egyik kell csak!morientes írta:Réj....most írod hogy Pogba elképesztően felesleges lenne...akkor mos mivan?Úgyhogy Khedira-Pogba csere kéne már csak és kész is van a keret jövőre.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. május 1., csütörtök 14:26
Ezek szerint van egy újabb fix kerettagunk jövőre: ArbeloaDi Mariával itt kell számolni továbbra is szóval bízom benne hogy ezek után már ő is fix: nagy ölelkezés Carloval amikor lecserélte...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 1., csütörtök 14:21
Réj....most írod hogy Pogba elképesztően felesleges lenne...akkor mos mivan?Úgyhogy Khedira-Pogba csere kéne már csak és kész is van a keret jövőre.
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. május 1., csütörtök 14:04
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 1., csütörtök 13:57
Nem is mondta senki hogy nem,hanem csak azt,hogy Benzema sokkal jobban beleillik a mostani kirakósba Ronaldo meg Bale mellé,mint Kutyaütő Lajos...Súarez igenis dolgozik mezőnyben, és remekül passzol. Viszont eszméletlenül drága lenne. Várjuk meg a BL döntőt..
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 1., csütörtök 13:51
ez igy van. Kár is vitatni.Súarez igenis dolgozik mezőnyben, és remekül passzol
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 1., csütörtök 13:43
Ezt adom.És ha már ez így van,akkor most kellene elpasszolni manchesterbe akár,míg kapunk érte olyan 20-25-öt,így valamennyi visszajönne az árából.A játékosnak is előnyére válhatna a környezet váltás...Dupla D írta:Coentraoval nekem személy szerint eddig sem volt bajom. ő akart eddig is elmenni, mert úgy érezte, hogy a szurkolók és a vezetőség sem áll mellette. nem hinném, hogy pár remek meccs után megváltozott volna a véleménye.Anthony írta:Coentrao ha így tud játszani akár maradhatna is. Más változtatás nem is nagyon kell.
szerk. kicsit olyan a helyzete most, mint amilyen Lopezé volt. koncentráló most remekül teljesít és meg is érdemli a kezdőben a helyet (Marcelo utóbbi időben nyújtott formáját is nézve), de a szurkolók a brazilt jobban szeretik, így soha nem fogja magát első számú balhátvédként elfogadtatni.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. május 1., csütörtök 12:11
Coentraoval nekem személy szerint eddig sem volt bajom. ő akart eddig is elmenni, mert úgy érezte, hogy a szurkolók és a vezetőség sem áll mellette. nem hinném, hogy pár remek meccs után megváltozott volna a véleménye.Anthony írta:Coentrao ha így tud játszani akár maradhatna is. Más változtatás nem is nagyon kell.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. május 1., csütörtök 12:07
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 1., csütörtök 11:20
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem