Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
MyStiQ

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. május 1., csütörtök 14:26

Di Mariával itt kell számolni továbbra is szóval bízom benne hogy ezek után már ő is fix: nagy ölelkezés Carloval amikor lecserélte...
Ezek szerint van egy újabb fix kerettagunk jövőre: Arbeloa

Ha pedig hinni lehet az elméletednek, akkor ők biztos érkezők: 1, 2. A végére hagytam a legnagyobb meglepetést, szerintem idén Ő lesz Perez nagy dobása: KATT.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 1., csütörtök 14:21

Úgyhogy Khedira-Pogba csere kéne már csak és kész is van a keret jövőre.
Réj....most írod hogy Pogba elképesztően felesleges lenne...akkor mos mivan?
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. május 1., csütörtök 14:04

Kapusposzt így is, úgy is rendeben van még pár évig.

Védelemben Pepe, Ramos, Carvajal, Marcelo, Varane, Nacho 4-os fix. Coentrao remélem megváltoztatta a korábbi elhatározását, miszerint menne (MU, Chelsea és pár másik csapat volt szóbahozva), Arbeloa-ról meg a Napoli volt szóbahozva, ha ő menne sem igazolnék, mivel Carvajal akkor első lenne és Nacho lehetne a helyettes. Szóval szerintem / remélem a védelemben minden marad ahogy most van.

Támadók: CR, Bale, Jesé, Benzema 4es asszem tutifix, Morata az egyedüli kérdés. de sztárcsatár nem kellene (cska ha Benz menne, de mivel ZZ itt van sztem nem fog). Szóval Morata kölcsön és helyette kellene egy Pizarro féle idősebb, padtűrő, tapasztalt csatár! 10 M környékén hozható lenne egy ilyen.

Középpálya ami a legérdekesebb: Modric, Xabi, Illarra helye szerintem fix. Di Mariával itt kell számolni továbbra is szóval bízom benne hogy ezek után már ő is fix: nagy ölelkezés Carloval amikor lecserélte... marad Casemiro és Khedira. Vannak itt pletykák Pogbáról és Kroosról álmodnak sokan a fórumon. Nos mindkettő elképesztően felesleges lenne, bőség zavara lenne. Bár a hosszú sérült játékosok mellett általában ki szoktak állni (nem adják el őket egyből), de remélem Khedira el lesz adva a nyáron (egy jobb VB-vel talán jó áron). Ahogy már páran írták Casemironak ha ez megfelel akkor maradhat felőlem is. Úgyhogy Khedira-Pogba csere kéne már csak és kész is van a keret jövőre.

======> egy csatár és egy középpályás. 2 db igazolás. + esetleg egy cserevédő.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 1., csütörtök 13:57

Súarez igenis dolgozik mezőnyben, és remekül passzol. Viszont eszméletlenül drága lenne. Várjuk meg a BL döntőt..
Nem is mondta senki hogy nem,hanem csak azt,hogy Benzema sokkal jobban beleillik a mostani kirakósba Ronaldo meg Bale mellé,mint Kutyaütő Lajos...:D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 1., csütörtök 13:51

Súarez igenis dolgozik mezőnyben, és remekül passzol
ez igy van. Kár is vitatni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 1., csütörtök 13:43

Dupla D írta:
Anthony írta:Coentrao ha így tud játszani akár maradhatna is. Más változtatás nem is nagyon kell.
Coentraoval nekem személy szerint eddig sem volt bajom. ő akart eddig is elmenni, mert úgy érezte, hogy a szurkolók és a vezetőség sem áll mellette. nem hinném, hogy pár remek meccs után megváltozott volna a véleménye.
szerk. kicsit olyan a helyzete most, mint amilyen Lopezé volt. koncentráló most remekül teljesít és meg is érdemli a kezdőben a helyet (Marcelo utóbbi időben nyújtott formáját is nézve), de a szurkolók a brazilt jobban szeretik, így soha nem fogja magát első számú balhátvédként elfogadtatni.
Ezt adom.És ha már ez így van,akkor most kellene elpasszolni manchesterbe akár,míg kapunk érte olyan 20-25-öt,így valamennyi visszajönne az árából.A játékosnak is előnyére válhatna a környezet váltás...
Persze ki tudja Marcelo hogy kapja magát össze...ezen is múlik,valamint Ancelotzi meg szeretné e tartani...na de itt a VB,mindkét balbekk ott lesz,majd elválik melyik teljesít jobban...:D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. május 1., csütörtök 12:11

Anthony írta:Coentrao ha így tud játszani akár maradhatna is. Más változtatás nem is nagyon kell.
Coentraoval nekem személy szerint eddig sem volt bajom. ő akart eddig is elmenni, mert úgy érezte, hogy a szurkolók és a vezetőség sem áll mellette. nem hinném, hogy pár remek meccs után megváltozott volna a véleménye.
szerk. kicsit olyan a helyzete most, mint amilyen Lopezé volt. koncentráló most remekül teljesít és meg is érdemli a kezdőben a helyet (Marcelo utóbbi időben nyújtott formáját is nézve), de a szurkolók a brazilt jobban szeretik, így soha nem fogja magát első számú balhátvédként elfogadtatni.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. május 1., csütörtök 12:07

Súarez igenis dolgozik mezőnyben, és remekül passzol. Viszont eszméletlenül drága lenne. Várjuk meg a BL döntőt..
De mondjuk Zidane úgysem engedné el Karimot. Cserecsatár viszont kell, egyértelműen.

Khedirát kellene eladni, és jöjjön egy elit középpályás a helyére. Coentrao ha így tud játszani akár maradhatna is. Más változtatás nem is nagyon kell.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 1., csütörtök 11:20

Hülyeség lenne megbontani a BBC-t. Morata helyére kell egy versenyképesebb játékos, sajnos nem tudom ki lenne a megfelelő erre. Mondjuk egy Lukakut el tudnék képzelni, csak szerintem ő nem akarna padra jönni. Jesé is visszatér majd. A kp-ra kell igazolni legalább 1 jó nevet és meg is vagyunk. Remélem Coentrao marad, ha így játszik akkor nagy hasznukra lehet még, főleg ha Marci nem jön ki a gödörből.

kimber
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Zidane, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: kimber » 2014. április 30., szerda 18:11

Mandzukic olcsón jó lett volna ha...nem játszott volna tegnap ilyen ótvar stílusban ellenünk. Így nem kell, legalábbis nekem. Suarez jó, de csak akkor jöjjön szerintem, ha Benzemát nem adjuk el, hogy meglegyen Suarez ára. Ez esetben úgy tudom elképzelni a két csatár játszatását, hogy eltérő taktikaesetén játszanának, illetve Benzema játszhatna hátrébb is, mondjuk a jobb szélen, ahol Bale nyomja, egymás cseréiként, magyarul váltogathatnánk Benzemát, Suarezt és Bale-t, ahogy a helyzet, azaz az ellenfél, vagy éppen a játékosok fizikai állapota igényli. De nálam sem volna elsődleges most a csatárkérdés, vagy ha jönne is valaki, inkább valami Adabayorféle csere arc olcsóért, és inkább Khedira/Alonso/Illara/Casemiro négyes egyike helyett kellene egy normális játékos. De nem hiszem, hogy Perez tenyere ne viszketne, így biztos vagyok benne, hogy megint lesz valami nagy igazolásunk, és legalább egy közepesen nagy. (csak Coentraot sikerüljön megtartani, ahogy Di Mariát is)

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 30., szerda 18:02

Suarez pajtink fele annyira lenne hasznos csapatszinteb, mint Karim...
Nohát...:D Mikor egy páran ugyan ezt mondogattuk,mit kaptunk mi ezért...:)

Ami a cserecsatár dolgot illeti...valami rutinos róka,aki nem háborog ha padozik...
Adebayort emlegette valaki,nos ő mostanában nemhogy padozik,de Sherwoodnál alapember lett...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Marci
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Marci » 2014. április 30., szerda 17:05

Ha választani lehetne, én Rodrigot preferálnám, újabb saját nevelés, a Benficában egész jól muzsikál.

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. április 30., szerda 16:59

Cserecsatár téma: Lehet ki fogtok röhögni,de én Adebayort néztem ki. Tapasztalt,ismeri az itteni légkört és szerintem simán bevállalná azt,hogy a meccsek túlnyomó többségében padozik. Ja és taktikailag is egy plusz opciót jelenthetne. Mondjuk egy újabb üzlet a Spurs-szel nem tudom mennyire lenne jó ötlet,amennyiért ők ide adnák annyiért biztos kapnánk jobb játékost is. :lol:
Furcsának tartom egyébként,hogy Suarezen kívül nem nagyon van pletyka senkiről. Az ő leigazolását viszont feleslegesnek tartanám,azon okok miatt,amit már előttem is fejtegettetek.
Mandzukic-al még kiegyeznék esetleg,őt még lehet rá is tudnánk venni a váltásra,mert Lewandowski mellett sok sansza nem igen lesz. Mondjuk a Bayernből eleve szinte lehetetlen igazolni,a tegnapi után meg... :mrgreen:

Ryel
Kedvenc játékosaid: Raul, Morientes, Figo, Higuain, Cristiano Ronaldo, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: Ryel » 2014. április 30., szerda 16:53

Tomixtrem írta: Ezt osztom. Én legszívesebben egy tapasztalt, higgadt lesipuskást látnék Karim mögött. Valami olyan játékost, aki ha bejön a 79. percben és a 88.-ban 1-1-nél elépattan a labda a 16-oson belül, beb*ssza, csak ennyit csinál. Egy ilyen jó RvN féle valakit, amiből nincs túl sok persze...
De nekem pl. egy Pandev, Klose (még kb. talán Eto'o ha nem lenne Eto'o) teljesen megfelelne.
Hozzuk el Mario Gomes-t. :D

Tomixtrem
Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti, Figo, Ronaldo

HozzászólásSzerző: Tomixtrem » 2014. április 30., szerda 16:45

L.Miki írta:
tubatibi írta:Suarez pajtink fele annyira lenne hasznos csapatszinteb, mint Karim...
A kp-ra kell koltsunk rengeteg penzt, meg johet egy-ket toltelek:)
Viszont valaki kell Benzema alternatívájaként. Én nem adnék ki ennyi pénzt Suarezért, nálam nem ér ennyit. Egyértelmű, hogy Karimé az első számú csatér, az ő szárnya alá kell hozni valakit, akit nyugodt szívvel dob be az ember ha baj van, vagy csak úgy.
Ezt osztom. Én legszívesebben egy tapasztalt, higgadt lesipuskást látnék Karim mögött. Valami olyan játékost, aki ha bejön a 79. percben és a 88.-ban 1-1-nél elépattan a labda a 16-oson belül, beb*ssza, csak ennyit csinál. Egy ilyen jó RvN féle valakit, amiből nincs túl sok persze...
De nekem pl. egy Pandev, Klose (még kb. talán Eto'o ha nem lenne Eto'o) teljesen megfelelne.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 30., szerda 16:34

tubatibi írta:Suarez pajtink fele annyira lenne hasznos csapatszinteb, mint Karim...
Viszont valaki kell Benzema alternatívájaként. Én nem adnék ki ennyi pénzt Suarezért, nálam nem ér ennyit. Egyértelmű, hogy Karimé az első számú csatér, az ő szárnya alá kell hozni valakit, akit nyugodt szívvel dob be az ember ha baj van, vagy csak úgy.

rm222

HozzászólásSzerző: rm222 » 2014. április 30., szerda 16:33

megtért hegyi? :'(
http://nol.hu/sport/real-madrid-kiralyi ... ia-1459411

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 30., szerda 16:27

Suarez pajtink fele annyira lenne hasznos csapatszinteb, mint Karim...
"If you don't like your destiny, don't accept it."

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 30., szerda 16:24

madridronie írta:
Florentino busca nuevos 'Galácticos'
Luis Suárez y Pogba, ¿al Madrid por 150 millones?
Vajon ismét gurul a gyógyszer (2 forgatókönyv is létezik, amiben nem tartanám elképzelhetetlennek)? :mrgreen: Mindenesetre Perez papa újfent nem sz@rral gurigázna, ha ezt összehozza ilyen formában! :smile: :iszunk:
Suarezt azt rebestgetik hogy valami 85 millio,(hogy font vagy ajro azt nemtom).De hogy mi igaz ebből... :hmmm:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 30., szerda 3:26

Florentino busca nuevos 'Galácticos'
Luis Suárez y Pogba, ¿al Madrid por 150 millones?
Vajon ismét gurul a gyógyszer (2 forgatókönyv is létezik, amiben nem tartanám elképzelhetetlennek)? :mrgreen: Mindenesetre Perez papa újfent nem sz@rral gurigázna, ha ezt összehozza ilyen formában! :smile: :iszunk:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Vissza: