Ha én lennék a helyében biztosan tudnám melyik álmom klubja.
Te lehet, az ő esetében azonban erre nem vennék mérget!
De mire vár? Sajnos ezt nem tudom megérteni. Pénzt kb. ugyanannyit ad meg neki szerintem mindkét klub, mind a két klub hasonlóan sikeres lehet a jövőben is.
1. Csak az egyikkel úgy tűnik, hogy van egy előszerződése; még hozzá nem is ingyen --> 10 millás kenőpénz fejében + egy jelenleg még futó szerződés, ami egy egész évig még érvényes és aminek értelmében a most aktuális előszerződés a jelen formájában egészen biztos (ugye eredetileg csak jövő évre szólt volna, illetve lépett volna életbe), hogy törvénytelen és FIFA szabály ellenes! Na ezt kell most szépen kendőzni és lepleznie valahogy, nehogy kézzelfogható bizonyítékkal szolgáljon azoknak, akik csak ugrásra készen állnak; a Santos, vélhetően a Madrid és az ügyben a Barcán kívül érdekelt minden egyéb, más klub! Plusz apucinak is az az érdeke, hogy minél drágábban adja el a Barca, hisz így az ügynök jutalék + a részesedése is annál nagyobb a vételárból!
2. Jelen pillanatban egyáltalán nem biztos, hogy neki van 1 db. álmai klubja (de korábban is --> 2 éve még aláírt volna a Madridhoz, majd 6 hónappal később meg már elvileg a Barcához kötelezte el magát); persze 1,5 évvel ezelőtt azért sokkal egyértelműbb volt a helyzet, mivel a Barca akkor egyértelműen kiemelkedett / azóta viszont ........

/ és aminek (meg az apucinak letejelt +10 millának) köszönhetően sanszos, hogy a katalánok sikeresen kicsikartak egy aláírást is tőle!