Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 24., péntek 16:27

Kerlon írta:én abban nem vagyok biztos, hogy az Ancelotti féle real hozni fogja a gól/meccs átlagot. :mrgreen:
Kiderül. A bajnokságban elég átlagosat hoztak, de a BL-ben pl. 20 gólt szerzett a PSG, 4-ik legtöbbet idén.

Továbbra is azt tudom mondani, hogy Ancelotti keze alatt 3 játékos lett aranylabdás. Hátha itt meglesz a 4,5 is :-)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 24., péntek 16:19

BBeno írta:közel sem biztos hogy az ancselotti féle Realban is Ronaldo hozni tudja a gól/meccs átlagot.
én abban nem vagyok biztos, hogy az Ancelotti féle real hozni fogja a gól/meccs átlagot. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 24., péntek 16:16

közel sem biztos hogy az ancselotti féle Realban is Ronaldo hozni tudja a gól/meccs átlagot.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Anthony

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 24., péntek 16:16

madridronie írta:
1. Csak az egyikkel úgy tűnik, hogy van egy előszerződése; még hozzá nem is ingyen --> 10 millás kenőpénz fejében + egy jelenleg még futó szerződés, ami egy egész évig még érvényes és aminek értelmében a most aktuális előszerződés a jelen formájában egészen biztos (ugye eredetileg csak jövő évre szólt volna, illetve lépett volna életbe), hogy törvénytelen és FIFA szabály ellenes! Na ezt kell most szépen kendőzni és lepleznie valahogy, nehogy kézzelfogható bizonyítékkal szolgáljon azoknak, akik csak ugrásra készen állnak; a Santos, vélhetően a Madrid és az ügyben a Barcán kívül érdekelt minden egyéb, más klub! Plusz apucinak is az az érdeke, hogy minél drágábban adja el a Barca, hisz így az ügynök jutalék + a részesedése is annál nagyobb a vételárból! :ike: :coffee:

2. Jelen pillanatban egyáltalán nem biztos, hogy neki van 1 db. álmai klubja (de korábban is --> 2 éve még aláírt volna a Madridhoz, majd 6 hónappal később meg már elvileg a Barcához kötelezte el magát); persze 1,5 évvel ezelőtt azért sokkal egyértelműbb volt a helyzet, mivel a Barca akkor egyértelműen kiemelkedett / azóta viszont ........ :-* :lol: / és aminek (meg az apucinak letejelt +10 millának) köszönhetően sanszos, hogy a katalánok sikeresen kicsikartak egy aláírást is tőle!
Akkor fel kell ajánlani 100 milliót a Santosnak, ők elfogadják és engedélyezik, hogy tárgyaljunk a játékossal. Namost ha idáig eljutunk, akkor ugye elő kell venni azt a bizonyos szerződést a fiókból. Akkor meg szépen elsétálunk a másolattal a FIFÁ-hoz, és megkúratjuk a katalánékat.
(ez olyan szép terv lenne, csak kár hogy ezzel Neymar szimpátiáját nem igazán nyernénk el, a játékjogát még annyira se :lol:)
Mondom én, hogy itt a Konföd. Kupáig nem lesz semmilyen döntés, ami nekünk nem feltétlen jó...

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 24., péntek 16:15

Én alapból nem vennék csatárt idén. Benzema, Morata, Jesé. Ronaldo úgy is termel eleget és Benzema 11 gólja és 12 gólpassza sem rossz. A BL-ben is termelt. Ráadásul állandó kezdőként szerintem jobban ki tudna teljesedni. A 2 fiatal meg válthatja őt az utolsó 20-15 percekben. Szerintem jövőre úgy se tudunk komolyan beleszólni az nemzetközi porodon folyó dolgokba, mivel nagy átalakulás lesz a nyáron és össze kell érnie a csapatnak. Sokkal fontosabb a számomra egy normális védekező középpályás és egy jobb oldali támadó. Plusz ugye Carvajal.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. május 24., péntek 16:11

Most olvastam egy olyat, hogy a MARCA szerint mivel Thiago nem lépett elég meccsén idén pályára a barcában, ezért a kivásárlási ára 90 milláról 18 millió euróra csökkent.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 24., péntek 16:08

Miért kellene eladni, még azt sem tudjuk Carlo, vagy az új edző milyen felállást akar játszatni. Meg hát így felkötheti mindkettő a gatyáját, mert lesz alternatíva.
Benz már megmutatta, hogy rá építeni 3 fronton nem lehet. Ezért kell egy klasszis támadó, mondjuk én Falcaot preferálom, de ha ő reális áron nem jöhet, akkor Cavani remélhetőleg beváltja a hozzá fűzött reményeket.
Mert Karimnak - baj vagy sem - folytonosság és bizalom kell. Ezt egy Cavani/Falcao mellett nem fogja megkapni. Én ezért preferálnám, hogy legyen brutális középpályánk és szélsőink, és akkor egy Karim, Jesé kettőssel nekimennék a szezonnak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. május 24., péntek 16:06

Realista24 írta:Ha jön Cavani, el kell adni Karimot.
Egyébként ezt a 45 milliót milyen jól el lehetne költeni....persze katalán lap tudom, de túl sokat cikkeznek róla.
Miért kellene eladni, még azt sem tudjuk Carlo, vagy az új edző milyen felállást akar játszatni. Meg hát így felkötheti mindkettő a gatyáját, mert lesz alternatíva.
Benz már megmutatta, hogy rá építeni 3 fronton nem lehet. Ezért kell egy klasszis támadó, mondjuk én Falcaot preferálom, de ha ő reális áron nem jöhet, akkor Cavani remélhetőleg beváltja a hozzá fűzött reményeket.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 24., péntek 15:55

Ha jön Cavani, el kell adni Karimot.
Egyébként ezt a 45 milliót milyen jól el lehetne költeni....persze katalán lap tudom, de túl sokat cikkeznek róla.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 24., péntek 15:49

Egy bajom van Cavanival, ha tényleg eltudnánk hozni 45 millióért. Megint az lehetne, mint idén, hogy egyszer ő kezd egyszer meg Benzema. Most vagy egy padtűrő embert kell hozni, akire lehetne számítani vagy komolyan átgondolni ezt a csatár dolgot, mert a 45 millió szerintem elfogadható ár, de vagy egy 35 vagy egy 45 millió eurós játékost padoztatni kemény lesz...
K

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 24., péntek 15:37

Cavani tiene ya un preacuerdo con el Real Madrid

El delantero uruguayo se convertirá en el segundo fichaje blanco tras Isco
A katalán Sport szerint meg van az előszerződés Cavanival, akiért a Madrid max. 45 millát hajlandó áldozni, illetve játékosokat bevonni!

A Neymar dologhoz meg még egy dolog, elolvasva itt apuci kirohanását picit revideálni kell az álláspontot; mivel annyira azért nem kendőzetlen ez a Barca irányba való húzás; hisz gyakorlatilag megsértődött az öreg amiért a pici fiát nem engedték el most a Barcába! Egyben megfogadta, hogy a Konföderációs Kupa végéig senkinek nem hajlandó felvenni a telefont a fia átigazolási ügyben, illetve azzal kapcsolatban! :-*
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 24., péntek 15:07

hogy minél drágábban adja el a Barca, hisz így az ügynök jutalék + a részesedése is annál nagyobb a vételárból! :ike: :coffee:
Szerk.: természetesen a Santos és nem a Barca! :mrgreen:

RealMadrid

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 24., péntek 15:00

Ha én lennék a helyében biztosan tudnám melyik álmom klubja.
Te lehet, az ő esetében azonban erre nem vennék mérget! :-*
De mire vár? Sajnos ezt nem tudom megérteni. Pénzt kb. ugyanannyit ad meg neki szerintem mindkét klub, mind a két klub hasonlóan sikeres lehet a jövőben is.
1. Csak az egyikkel úgy tűnik, hogy van egy előszerződése; még hozzá nem is ingyen --> 10 millás kenőpénz fejében + egy jelenleg még futó szerződés, ami egy egész évig még érvényes és aminek értelmében a most aktuális előszerződés a jelen formájában egészen biztos (ugye eredetileg csak jövő évre szólt volna, illetve lépett volna életbe), hogy törvénytelen és FIFA szabály ellenes! Na ezt kell most szépen kendőzni és lepleznie valahogy, nehogy kézzelfogható bizonyítékkal szolgáljon azoknak, akik csak ugrásra készen állnak; a Santos, vélhetően a Madrid és az ügyben a Barcán kívül érdekelt minden egyéb, más klub! Plusz apucinak is az az érdeke, hogy minél drágábban adja el a Barca, hisz így az ügynök jutalék + a részesedése is annál nagyobb a vételárból! :ike: :coffee:

2. Jelen pillanatban egyáltalán nem biztos, hogy neki van 1 db. álmai klubja (de korábban is --> 2 éve még aláírt volna a Madridhoz, majd 6 hónappal később meg már elvileg a Barcához kötelezte el magát); persze 1,5 évvel ezelőtt azért sokkal egyértelműbb volt a helyzet, mivel a Barca akkor egyértelműen kiemelkedett / azóta viszont ........ :-* :lol: / és aminek (meg az apucinak letejelt +10 millának) köszönhetően sanszos, hogy a katalánok sikeresen kicsikartak egy aláírást is tőle!

RealMadrid

Alexaszaszin

HozzászólásSzerző: Alexaszaszin » 2013. május 24., péntek 14:18

Realista24 írta:
ezt mi alapján csinálják?
Welcome to the home of the Castrol EDGE Rankings - the world's first objectively analysed rankings system. Use our innovative and insightful tools to keep up to date with major international tournaments and Europe's top five leagues - all brought to you by Castrol, Official Sponsor of 2014 FIFA World Cup™

Nagyjából minden tényezőt figyelembe vesznek.
http://www.castrolfootball.com/rankings/rankings/
Ha valakit érdekel a teljes lista. :D

Anthony

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 24., péntek 14:18

Realista24 írta:Castrol Index.
Akkor Modric pakolhat is, ahhahaha :lol:
(csak vicc na, de amugy mintha a támadókat favorizálná ez a Castrol index, egy vkp-nek pl. gondolom nincs esélye 10-be kerülni)
Neymart is érdekes lenne látni hol szerepel ezen (cselekre vajon hány pontot adnak? :lol:)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 24., péntek 14:08

Welcome to the home of the Castrol EDGE Rankings - the world's first objectively analysed rankings system. Use our innovative and insightful tools to keep up to date with major international tournaments and Europe's top five leagues - all brought to you by Castrol, Official Sponsor of 2014 FIFA World Cup™

Nagyjából minden tényezőt figyelembe vesznek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 24., péntek 14:06

A Juventus hajlandó 25 millió eurót adni Higuaínért, írja az AS. Mindezt azonban úgy, hogy négy év alatt törlesztenék. Ha ezt nem fogadja le a Real Madrid vezetősége, úgy az olasz klub más alternatíva után néz, és megpróbálják Tévezt leigazolni.
Adjanak egy Vidalt, és kapnak Higu mellé még 15 milliót egészben.
(ezekben a digókban annyira jól keveredett a cigó és zsidó vér, hogy az valami hihetetlen)
Castrol Index
Ez mit mutat?

Ja már tudom, először azt olvastam, hogy nem túl magas fű :lol:
Merci Zizou!

kipriotis
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: kipriotis » 2013. május 24., péntek 14:06

Realista24 írta:Egy érdekesség, Castrol Index. Sokan adnak az ilyenek véleményére. (Legközelebbi update 29-én lesz)
1. CR
2. A nem túl magas fiú
...
9. Karim
...
13. Falcao és Cavani
...
21. Özil
...
45. Higu
...
82. X.Alonso
...
204. Khedira
...
282. Modric

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 24., péntek 13:59

Egy érdekesség, Castrol Index. Sokan adnak az ilyenek véleményére. (Legközelebbi update 29-én lesz)
1. CR
2. A nem túl magas fiú
...
9. Karim
...
13. Falcao és Cavani
...
21. Özil
...
45. Higu
...
82. X.Alonso
...
204. Khedira
...
282. Modric
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 24., péntek 13:58

madridronie írta:mert eddig lapít, mint a sz@r a fűben; kussban van és csak taktikázik, terel összevissza, illetve nagyon ügyesen kivár
De mire vár? Sajnos ezt nem tudom megérteni. Ha én lennék a helyében biztosan tudnám melyik álmom klubja. Pénzt kb. ugyanannyit ad meg neki szerintem mindkét klub, mind a két klub hasonlóan sikeres lehet a jövőben is.
Maximum tényleg arra lehetne várni, hogy milyen projektet alakít ki a Madrid idén, de pl. a Barcával kapcsolatban nincsen semmi ilyen kérdés.
Szóval nem értem igazából ezt a cirkuszolást amit Neymar meg az apja leművelnek.

Vissza: