Ha nem állunk vissza 0-1 után az Atletico ellen...
Ha Cé belövi a ziccerét a Valencia ellen a 3. percben...
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. május 7., szerda 23:06
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 7., szerda 23:03
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. május 7., szerda 23:02
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. május 5., hétfő 13:12
Marcelo kezdetése Coentrao helyett nagy pofon lenne. Coe lehozta (közel) tökéletesen a két elődöntőt és a kupadöntőt és akkor a komplett idényben nulla marcelo kezdjen a döntőben?hunmadridista írta:Nagyon nem tetszett Ancelotti meccs utáni nyilatkozata...nagyon remélem, hogy nem gondolja komolyan Marcelo és Illaramendi szerepeltetését a BL döntőben...óriási taktikai hiba lenne mindkét játékos...bár lehet azért mondta, hogy biztassa az említett két játékost...nem tudom, de ha ők ketten kezdenek majd az olyan lesz mintha adnánk 1 gól előnyt az Atleticonak...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 5., hétfő 10:33
Marcelót csak ösztönözni akarja, de ettől független szerintem nem fog játszani a döntőben. Illarra viszont szerintem fog. Ebbe szerintem még idejébe nyugodjunk bele, mert nincs jobb elternatíva...hunmadridista írta:Nagyon nem tetszett Ancelotti meccs utáni nyilatkozata...nagyon remélem, hogy nem gondolja komolyan Marcelo és Illaramendi szerepeltetését a BL döntőben...óriási taktikai hiba lenne mindkét játékos...bár lehet azért mondta, hogy biztassa az említett két játékost...nem tudom, de ha ők ketten kezdenek majd az olyan lesz mintha adnánk 1 gól előnyt az Atleticonak...
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. május 5., hétfő 9:40
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 30., szerda 18:09
már fotózkodott is tegnap, tudták a szurkeszek is, hogy a leendő döntő mvp-vel kell csinálni képet, sokat fog érnimorientes írta:Ja,akkor nem is kellett volna szarakodni,egyből felpakolni a kupát a madridi gépre.Úgy is münchenben van...(még)Miről beszélsz? The Prince is back ... :mrgreen:; a döntőre szinte 100%, hogy játékra kész állapotban lesz Sami! :shifty:
.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 30., szerda 18:07
Ja,akkor nem is kellett volna szarakodni,egyből felpakolni a kupát a madridi gépre.Úgy is münchenben van...(még)Miről beszélsz? The Prince is back ... :mrgreen:; a döntőre szinte 100%, hogy játékra kész állapotban lesz Sami! :shifty:

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 30., szerda 16:33
Miről beszélsz? The Prince is back ...Vagy felrakja Illarrat a helyére,vagy játszatja Iscot,és Bale lesz akkor a 4. kp...ha 442-őt akar.Sztm attól függ majd,hogy Mou hogy akar felállni a kp-n.Nekünk csak ez a két emberünk van,ebből kell ott gazdálkodni...
Ebben minden benne van; amit (saját játékosainak hitét az edzőjükben, egység) José valahol ott 2012 derekán elveszített, azt Carlo tegnap 2X-szeresen kapta vissza a fiúktól, sőt!„Ancelottié az összes érdem. Mindent megváltoztatott. Megváltoztatta a játékosok mentalitását.” By Cristiano Ronaldo
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 30., szerda 16:20
Vagy felrakja Illarrat a helyére,vagy játszatja Iscot,és Bale lesz akkor a 4. kp...ha 442-őt akar.Sztm attól függ majd,hogy Mou hogy akar felállni a kp-n.Nekünk csak ez a két emberünk van,ebből kell ott gazdálkodni...hunmadridista írta:De igen, de ő mindig elbukott a döntő előtt és ez részben az ő sara is...de hagyjuk is Mourinhot...elég lesz nézni a döntőben majd a csapatával ellenünk...mindenesetre óriási taktikai csata lesz kettőjük között...ezért is mondtam, hogy kívácsni vagyok, hogyan oldja majd meg Ancelotti, hogy majd nekünk kell kezdeményezni, meg kivel és hogyan oldja majd meg Xabi pótlását...még nem nyertük meg a BL-t...maradjunk a földön!Donát írta: Akkor Mounak a 3 év alatt nem sikerült vizsgáznia?

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. április 30., szerda 9:18
De igen, de ő mindig elbukott a döntő előtt és ez részben az ő sara is...de hagyjuk is Mourinhot...elég lesz nézni a döntőben majd a csapatával ellenünk...mindenesetre óriási taktikai csata lesz kettőjük között...ezért is mondtam, hogy kívácsni vagyok, hogyan oldja majd meg Ancelotti, hogy majd nekünk kell kezdeményezni, meg kivel és hogyan oldja majd meg Xabi pótlását...még nem nyertük meg a BL-t...maradjunk a földön!Donát írta: Akkor Mounak a 3 év alatt nem sikerült vizsgáznia?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. április 30., szerda 9:12
Donát írta:Akkor Mounak a 3 év alatt nem sikerült vizsgáznia?hunmadridista írta:Nálam a döntőben jön majd a mestervizsgája Carlonak...kíváncsi vagyok hogyan akarjuk majd feltörni a reteszt, mert mindkét esetleges ellenfelünk kontrákra fog majd berendezkedni. Érdekes döntő lesz.
HozzászólásSzerző: Donát » 2014. április 30., szerda 9:09
Akkor Mounak a 3 év alatt nem sikerült vizsgáznia?hunmadridista írta:Nálam a döntőben jön majd a mestervizsgája Carlonak...kíváncsi vagyok hogyan akarjuk majd feltörni a reteszt, mert mindkét esetleges ellenfelünk kontrákra fog majd berendezkedni. Érdekes döntő lesz.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. április 30., szerda 9:08
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 30., szerda 1:07
Carlo nem ezt az arcot szabta a Realnak. Valami mást próbált, ami nem működött.Remy írta:Ha egy kicsit is türelmesebbek vagyunk (mondjuk ezt egy Real Madrid szurkolónak mondani... és tisztelet a kivételnek), akkor most mennyivel másként lehet tekinteni Carlora.
Sokszor volt elővéve. Rosszul cserél. Eltaktikázta magát, stb, de úgy látszik, hogy csak kereste a megfelelő arcot a csapatnak. Úgy látszik megtalálta, de azért még van vissza egy (+ az a néhány bajnoki meccs) BL döntő is. Mindenesetre szerintem senki nem gondolta év elején, hogy a Carlo - Zizou páros az első évében ekkorát fog szólni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 30., szerda 0:56
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2014. április 30., szerda 0:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 28., hétfő 21:12
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. április 27., vasárnap 9:44
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 27., vasárnap 8:54
Jó hát igy közeledve az átigazolási időszakhoz ez érthetőRealista24 írta:Carlo a mokamester![]()
A Moratas részen felrohogtem
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem