Ez most hogy jön ide? Nem erről ment a vita. Ezzel csak engem megint szándékosan provokálsz.Realista24 írta:Matt, azt írtad, hogy ez a Bayern simán elrakja a három gólt, mert annyi kell nekik. Ebben mit forgatok ki?Én meg azt unom, hogy a szavaim ki vannak forgatva addig a pontig, amíg már nem is azt jelenti, amire eredetileg gondoltam, hogy végül be lehessen magyarázni, hogy full marhaságot írtam.
Hol írtam én ilyet. Olvasd már vissza. Beleolvasol 1 db hsz-be, és nem is érted a lényegét annak, amit írok. Nagy különbség van az között, hogy egy csapat alapjáraton mennyire erős, és az között, hogy egy meccsen milyen jól teljesít? Neked még életedbe nem volt az átlagosnál jobb vagy rosszabb meccsed?Csak te még az idavágó után is
Mert az is volt. Ki vitázott ezzel az állítással velem? Utólag baromi könnyű okosnak lenni. Amúgy meg másold be azt is a BL topikból, hogy 2-3 fórumozó azt tárgyalta, hogy sanszosan kapunk 2-3 gólt. Ők miért nincsenek itt elővéve. Ezzel a véleményemmel sem voltam egyedül.Ennyit kell megérteni. A mi védelmünk nagyon is gólképes
A 0-4-es eredmény meg nyilván túlzó. Nincs ekkora különbség a két csapat között. Grat ha ezt veszed alapul.
Oké ebben tévedtem. Na bumm.Lesz 3 gól a BM-ben kedden.
Ugyanazon a gondolaton alapuló mondat. 1 dologban tévedtem, amit 2 féleképpen megfogalmaztam, de te felírod 2 faszságnak. grat.Arra meg nem lehet alapozni, hogy a BM-et fullra kivédekezzük... Arra sok esélyt nem látok.
ezt amúgy én is megmondtam
Az elődöntők előtt írtam annyit, hogy a továbbjutáshoz precíz védekezés, halálos kontrajáték, és veszélyes pontrúgások kellenek. De ki fogunk esni, mert jelenleg egyikkel sem rendelkezünk. Ezt írtam. A csapat rám cáfolt, mert olyan erényeket mutatott, és olyan magas szinten, hogy az nem volt benne a szezon korábbi részében. Ez volt a meglepi. De attól még pontosan összefoglaltam, hogy mivel lehet megverni a BM-t. Azt már nehezen lehetett volna megjósolni, hogy minden ilyen olajozottan fog működni főleg a szezon korábbi meccsei alapján. Tévedtem, baromi nagyot. De amikor én ezt leírtam, senki nem vitatkozott, hogy márpedig a 3 felsorolt dologból bármelyik is tökéletes lenne, vagy akár elégséges egy BM megveréséhez.
Na nekem ez végszavam. Többet nem vitázok. Egyedül semmi értelme. De amúgy is baromi unalmas ugyanazokat a köröket futni.