HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 30., szerda 18:19
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 30., szerda 18:12
Még mindig 25...mint tíz éve...Elöl meg jah, Sámuel kezdett belejönni, az orosz pénzkeresés után rozsdás volt egy ideig, meg hát ki tudja hány éves már.. :lol:
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 30., szerda 18:05
Ramires nem tkp, tud szépet, de jobb azért ha nem tőle várja az ember. Schürrle egy iparos, akiből egy jó ha van, de a chelseaben túl sok van. Oscar meg egy vicc, de valamit tudhat ha José meg Scolari is ennyire csípi. Vagy csak nincs más. (de lenne egyébként)morientes írta: Hehe@:Azért sztm Ramiresnél sem sírna,de Shurrlenel sem,vagy akár Hazard-nál,persze egyik sem az a tipus amilyet te vagy én istenigazából látni akarnál...mer olyan irányba ment el a foci,amilyenbe,de ezt kitárgyaltuk már sokszor...akkor mikor a brazil válogatottban is egy Oscar irányít...
20 játékost tudok felsorolni kb akinél a mai futballba nem "sír" a labda,abból kb 15 már nem aktív...már úgyértem akik megütik a mércéd...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 30., szerda 17:48
Hát én is.És ezért magam is tettem rájuk wgy kis lecsot.És rendes játékidőben el is döntik.El Unico írta:Ahogy latom,eleg sokan lesznek itt csalodottak,mert biztos hogy a Chelsea lesz az ellenfel 24-en...keszuljetek fel ra!
HozzászólásSzerző: Bullet T » 2014. április 30., szerda 17:41
Igazad van"láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt...?!"
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 30., szerda 17:39
Ú, ez tetszik. Meg is fogom jegyezni. De ez így van. Én hiszek a csapatban, tudom mire képesek, ahogyan itt még sokan, ahogyan még Spanyolországban és Madridban sokan. Kit érdekelnek a rossz ízű vélemények? Irigyek, nem tetszik nekik és kész. Mindig van kifogás és lesz is és sokan inkább ezt alkalmazzák az egyenes út helyett... jelen esetben azt, hogy tanárian le lettek focizva mindkét meccsen, pláne a visszavágón.dzsi91 írta:"láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt...?!"
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 30., szerda 17:36
"láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt...?!"Bullet T írta:Olvasgattam kulonbozo forumokat es kommenteket itt-ott es hihetetlen, hogy meg ebbe a meccsbe is bele magyarazzak, hogy nem mi nyertuk meg hanem a bajorok vesztettek el...
Minden fele azt lehet olvasni, hogy megerdemelte a Real a tovabbjutast, DE a bayern verte el magat.
....Guardiola eltaktikazta, az o hibaja
.....nem voltak motivaltak a muncheni jatekosok
.....a Real megoli a jatekot es csak a kontrakra var
.....jo napot fogtak ki a Realosok.....
Ezek reszben igazak is ,de kerem szepen, egyszeruen nem lehet elfogadni,hogy X ev utan kijott a lepes es osszeallt egy csapat ami nagyra hivatott?
Remeljuk megnyerjuk a BL-t es aztan sokaig hallhathatjuk, hogy ezzel a ronda kontrakra epulo jatekkal elloptuk a trofeat.
HozzászólásSzerző: Bullet T » 2014. április 30., szerda 17:34
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 30., szerda 17:26
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 30., szerda 17:21
Szerintem ott ha Gerrard nem hibázott volna vagy egy nagy iksz lett volna a meccs, vagy sikerült volna egy gólt lőni a Liverpoolnak. Mert addig az első gólig mozzanata nem volt a londoni kékeknek, az ikszre hajtottak, időt húztak. HA most is ez lesz és nem hibázik az Atletico akkor következik a 2x15 perces hosszabbítás ahol már mindkét csapat igencsak fáradt lesz és itt sem fognak tudni dönteni a továbbjutásról jöhetnek a büntetők, ahol eltudják dönteni az egészet Fortunaval.El Unico írta:A nagy Liverpoolt is megtrefalta,akkor egy Atleti nem lesz problema neki. En nem akarom az Atletit a dontoben es kesz. Kuzdjunk meg a volt edzonk ellen...
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 30., szerda 17:14
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2014. április 30., szerda 17:11
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 30., szerda 17:04
Persze, hogy nem Isten, de pont ezért nem olyan biztos, hogy sikerült kiharcolni a továbbjutást. Egy igen harcos Atletivel néznek szembe, akik ha igazán ott akarnak lenni a döntőben mindent meg is fognak tenni azért. Fű alatt rúgnak, ütnek, csípnek és átívelnek a busz felett. És persze a védekezésük gyenge.El Unico írta:Mourinho nem Isten,de ő ezzel a Chelseavel nem fogja elhibazni ezt a lehetoseget... ott lesznek a dontoben. Tettem is fel ra jo par forintot
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 30., szerda 17:00
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 30., szerda 16:53
És? CR és Bale átlövik a busztEl Unico írta:Ahogy latom,eleg sokan lesznek itt csalodottak,mert biztos hogy a Chelsea lesz az ellenfel 24-en...keszuljetek fel ra!
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 30., szerda 16:46
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 30., szerda 16:38
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 30., szerda 16:14
Jogos,de az ellenfél még olyanabb...az a willian is olyan, hogy bedobsz egy zsenit a retardáltak közé, hogy váltsa meg a világot a csapatával.
elképesztő, hogy mennyire fogalmatlan és inkompatibilis sablonfocistákkal van körülvéve....Kép
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 30., szerda 16:00
az a willian is olyan, hogy bedobsz egy zsenit a retardáltak közé, hogy váltsa meg a világot a csapatával.
elképesztő, hogy mennyire fogalmatlan és inkompatibilis sablonfocistákkal van körülvéve....
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 30., szerda 15:55
az a willian is olyan, hogy bedobsz egy zsenit a retardáltak közé, hogy váltsa meg a világot a csapatával.morientes írta:Nekem meg inkább úgy,hogy megijedtek a bridge-n a hangulattól,nem hittek magukban,és annyi.En ugyan azt lattam a jatekukon mint a Dortmund elleni visszavagonkon, hogy csak vedekezni jottek, elhittek hogy mar megvan a tovabbjutas.
Az atmaba tudjuk mennyi a kreativitás...kb hogy felpasszolják Costanak hogy csináljon vele valamit.A chelseaba több van,lenne,ha Mou hagyná előtörni...szerintem bekezd ma szokás szerint 1 csatárral,meg Wiliannal meg Ramiresel középen.Aztán ahogy múlik az idő,behoz majd még egy csatárt meg Oscart.Ha meg találnak egy gólt ezek előtt,akkokr meg kibekkeli.Ha nagyon kijön az atma,akkor esetleg kontrából még egy...
Ha az atma talál egy gólt,akkor meg a fentiek lesznek érvényben,de csak szigorúan az utsó félórában...
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem