HozzászólásSzerző: Anis » 2014. május 1., csütörtök 14:04
Kapusposzt így is, úgy is rendeben van még pár évig.
Védelemben Pepe, Ramos, Carvajal, Marcelo, Varane, Nacho 4-os fix. Coentrao remélem megváltoztatta a korábbi elhatározását, miszerint menne (MU, Chelsea és pár másik csapat volt szóbahozva), Arbeloa-ról meg a Napoli volt szóbahozva, ha ő menne sem igazolnék, mivel Carvajal akkor első lenne és Nacho lehetne a helyettes. Szóval szerintem / remélem a védelemben minden marad ahogy most van.
Támadók: CR, Bale, Jesé, Benzema 4es asszem tutifix, Morata az egyedüli kérdés. de sztárcsatár nem kellene (cska ha Benz menne, de mivel ZZ itt van sztem nem fog). Szóval Morata kölcsön és helyette kellene egy Pizarro féle idősebb, padtűrő, tapasztalt csatár! 10 M környékén hozható lenne egy ilyen.
Középpálya ami a legérdekesebb: Modric, Xabi, Illarra helye szerintem fix. Di Mariával itt kell számolni továbbra is szóval bízom benne hogy ezek után már ő is fix: nagy ölelkezés Carloval amikor lecserélte... marad Casemiro és Khedira. Vannak itt pletykák Pogbáról és Kroosról álmodnak sokan a fórumon. Nos mindkettő elképesztően felesleges lenne, bőség zavara lenne. Bár a hosszú sérült játékosok mellett általában ki szoktak állni (nem adják el őket egyből), de remélem Khedira el lesz adva a nyáron (egy jobb VB-vel talán jó áron). Ahogy már páran írták Casemironak ha ez megfelel akkor maradhat felőlem is. Úgyhogy Khedira-Pogba csere kéne már csak és kész is van a keret jövőre.
======> egy csatár és egy középpályás. 2 db igazolás. + esetleg egy cserevédő.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!