Attól, hogy belerohantak a késbe, már kutyaütők, vagy mi a tököm?Realista24 írta:Aztán mi a makkomért erősebbek?Én nem azt mondtam, hogy a meccsen voltak jobbak, hanem alapból erősebbek, mint mi.
Mert behúzták a bundást? Vagy mert a két meccsen kaphattak volna 10 gólt is? Ezt úgy hívják, hogy osztálykülönbség. Úgy jöttek a meccsre, hogy már bajnokok, pihenhettek, tartalékolhattak, stb. És még így is osztálykülönbség volt, nem egy, hanem legalább kettő. Gólt sem rúgtak, helyzetük megszámolásához egy kezem is sok.
Mitől jobbak, áruld már el?
Mi adtuk fel a focinkat, nem ők, nekünk kellett túljárni az eszükön, mert erőből nem ment. Sosem az erősebb kezd el kontrafocit játszani, meg sosem az erősebb választ egy alternatív, a meccseinek 90%-át jellemzőtől homlokegyenest különböző taktikát. Az a dolog másik oldala, hogy ez a taktika a mi csapatunkra van kitalálva, vagy inkább csapatunk lett az ilyen meccsekre felépítve. Ehhez vannak meg a megfelelő emberek. De nem ezt játsszuk a bajnokikon, nem ezt játsszuk a BL-ben sem mások ellen. A legjobb négybe úgy jutottunk el, hogy mi kontrolláltuk az összes meccset. Tegnap nem kontrollra játszottunk, hanem reaktívak voltunk. Ha izomból le tudtuk volna nyomni őket, tuti nem kezdünk el a tizenhatosunk előtt védekezni. Ez nem Carlo stílusa. Ez célfoci volt, amit itt eddig 3 meccsen mutattunk. Az a mi tragédiánk, hogy a támadótriónknak ez a játék fekszik a legjobban.
A meccsen az történt amit mi akartunk, tegnap sokkal jobbak és élesebbek voltunk. De hogy jobbak vagyunk náluk, azt én nem állítanám. Talán nincs akkora különbség a javukra, mint hittem, de mi 2 tökéletes meccset hoztunk le, a BM meg tud ennél többet is.
Oké, majd amikor a Barca meg az Atma bírókkal, meg emberfeletti makkal elver minket, akkor is ezt hangoztasd.Igen....mindig az a a csapat a jobb,aki nyer.
Pont tegnap délelőtt nézegettem azokat gólokat. Olyanok voltak, mint a mi mostani góljaink.Matt, nezd vissza a tavalyi Barca - Bayern meccsek goljait. Ott milyen golok szulettek?
Csak van egy árnyalatnyi különbség. Ők oda-visszavágón is alázták a Barcát. Mindkét meccsen szétfutották őket, a visszavágóra már gyakorlatilag nem volt tétje a meccsnek. Mi nem 2 meccsen domináltunk. Mi "csak" tegnap domináltunk. 1 meccsen. Akkor kezdtünk el dominálni, amikor a BM-t már rommá zúztuk. A BM tavaly a kezdetektől fogva dominált. Nekünk meg tegnap majdnem feltörte a háló a picsánkat az első 15 percben.