Mourinho készül

HozzászólásSzerző: chronic » 2014. április 30., szerda 15:55
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 30., szerda 15:51
Nekem meg inkább úgy,hogy megijedtek a bridge-n a hangulattól,nem hittek magukban,és annyi.En ugyan azt lattam a jatekukon mint a Dortmund elleni visszavagonkon, hogy csak vedekezni jottek, elhittek hogy mar megvan a tovabbjutas.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 30., szerda 15:38
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 30., szerda 15:25
En ugyan azt lattam a jatekukon mint a Dortmund elleni visszavagonkon, hogy csak vedekezni jottek, elhittek hogy mar megvan a tovabbjutas.morientes írta:Ezt ők mondták?Csakhogy a PSG is labdabirtoklós csapat inkább, ráadásul úgy mentek oda, mint mi a Dortmund ellen, fejben már félig az elődöntőben érezték magukat.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 30., szerda 15:22
Ezt ők mondták?Csakhogy a PSG is labdabirtoklós csapat inkább, ráadásul úgy mentek oda, mint mi a Dortmund ellen, fejben már félig az elődöntőben érezték magukat.
Itt csak arra gondoltam,hogy ugye a párizsnak párizsnak otthon volt momentuma,lévén nyertek,de az atmanak meg semmi.Otthon.Lehet hasonlóan brusztos csapat mindkettő,de tudásban a chelsea futballistái jobbak,sztm,csak Mou lebutította őket,ritkán hagyja őket játszani,míg a másik oldalon azr hozzák uszkve 100%-on ami bennük van.De azt észrevettem,hogy ha Mou vesztésre áll,szabadabban hagyja focizni a fiait.Ha az atleticonak nem votl értelmes megmozdulása, akkor a chelseanek mi volt? ők még helyzetecskékig sem jutottak el. Két nagyon hasonló csapat, akiknek pont nem fekszik a másik játéka.
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 30., szerda 15:17
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 30., szerda 15:04
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. április 30., szerda 15:00
Csakhogy a PSG is labdabirtoklós csapat inkább, ráadásul úgy mentek oda, mint mi a Dortmund ellen, fejben már félig az elődöntőben érezték magukat.Hát nemtom....mióta volt a PSG elleni meccsük...feltörte londonban a franciák seggét a háló...rendesen mint a satu,rápréselték őket a tizenhatosra...minden lövés,beadás életveszélyes volt,nem úgy mint tegnap a bayoroknál...és a párizsiak be is törtek...
Ha az atleticonak nem votl értelmes megmozdulása, akkor a chelseanek mi volt? ők még helyzetecskékig sem jutottak el. Két nagyon hasonló csapat, akiknek pont nem fekszik a másik játéka.Egyébként ők lesznek...a chelsea...madridban az atmanak egy épkézláb megmozdulása nem volt ellenük,csak a szimpla mezőny fölény...
HozzászólásSzerző: h.laci94 » 2014. április 30., szerda 15:00
HozzászólásSzerző: kimber » 2014. április 30., szerda 14:55
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 30., szerda 14:49
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 30., szerda 14:42
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 30., szerda 14:42
Hát nemtom....mióta volt a PSG elleni meccsük...feltörte londonban a franciák seggét a háló...rendesen mint a satu,rápréselték őket a tizenhatosra...minden lövés,beadás életveszélyes volt,nem úgy mint tegnap a bayoroknál...és a párizsiak be is törtek...Benne van, de ha ezúttal nem 11 emberrel áll a saját kapuja elé, az még akár meg is bosszulhatja magát. :)
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 30., szerda 14:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 30., szerda 14:35
Még nem. 120 perc antifocit akarok látni, sok futással, keménykedéssel, aztán egy büntetőpárbajjal. Hétvégén bajnokiMyStiQ írta:Benne van, de ha ezúttal nem 11 emberrel áll a saját kapuja elé, az még akár meg is bosszulhatja magát.![]()
Mindenesetre jobb meccset várok, mint a múlt héten, de akkor sem dőlnék a kardomba, ha elvinnék büntetőkig.![]()
Nem is volt ebben a kieséses szakaszban eddig büntetőpárbaj, nem?
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. április 30., szerda 14:33
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 30., szerda 14:23
Inkább nyerjünk mi,mint akár Mou,vagy a madridi kistestvér...El Unico írta:Lehet,de én gondolok szegény madridiakra,milyen lenne ha a kis testvér elvenné tőlünk a tizediket... inkabb nyerjen Mourinho,mint a madridi kistestver...
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 30., szerda 14:21
igen, hogy sosem látott méretű arca lenne azután a köpedék után, amit évek óta a futball nézhetetlensége érdekében tesz.El Unico írta:Lehet,de én gondolok szegény madridiakra,milyen lenne ha a kis testvér elvenné tőlünk a tizediket... inkabb nyerjen Mourinho,mint a madridi kistestver...
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 30., szerda 14:19
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 30., szerda 14:12
drukkoljon a csepegő makkom leszáradt hegye murinnyónakEl Unico írta:A Chelsea-nek szurkolok,ők méltó ellenfél lesznek a BL döntőben. Kellően pikáns lesz. Egy Atma-Real Madrid nem lenne az igazi...
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem